ARKADAŞLAR benim sevgilim şu an eski sevgilisiyle konuşuyor. Ayrıldıktan beri hep görüşmüşler zaten 3 yıl olmuş ayrılalı en başta çok sık görüşmüşler geçen sene 6 aylık bir süre zarfında bir konuşmalarında sinirlenmiş benimki ve 6 ay konuşmamışlar. 9 ay önce görüşmeye başlamışlar. Kız bir durum paylaşmış ondan sonra benimki yorum atmış. Sonra daha sık görüşmeye başlamışlar. Kız hep durum paylaşmış benimki de onlara yazmış. Hiç hal hatır mesajları yok ama ayda 10 11 kez orusmuslukleri var.
Bir konuşmalarında bnimki ile beraber ozel seyler hakkında konuşmuşlar benimki çok düşkün değilim ama ihtiyaçlarımin da farkındayım gideririm yaz mis. Kızda haklı olabilirsin demis. Benimki de olabilirsin değil yorum yapki bende neyin ne olduğunu bileyim yazmış. Kız erkekler olarak bu ihtiyaç sizde daha fazla zaten diye yorum yapmis sonra benim ki ne diyim bklmedigin görmediğin bilmediğin bir sürü bayan var demiş kızda anlaşılan konuya bayağı hakimsin demiş. Bbm ki de hakim olmam için içinde olmama gerek yok demiş. Sonra işte kız ben daha önce söylediğine dayanarak dedim falan yazmış. Benimki sinirlenmiş sürekli yapsam zaten söylerim devamlı yapıyor olsam gene söylerim utanmam çekinmem Sen konuları nerelere çekiyorsun ben hovarda miyim ona düskunu muyum demiş kızda ben senin nerede ne sıklıkta onu yaptığına ilgilenmiyorum bişeyde kastetmedim yazmış. Benimki ben senin nerede ne sıklıkta sey yaptığını sordum mu ya da bisey söyledim mi yorum yaptım mı yazmış
Kızda mümkünse yapma zaten konuyu kapatsak iyi olacak ipin ucu kaçmaya başladı demiş. Kapatmışlar. Bir konuda çocuktan bahsetmişler benimki 3 4 çocuğun olsun isterim onu da kabul edecek bi es bulmak zor bakalım bulursak evleniriz yazmış. Kızda bulursun sen merak etme demiş. Ne demek istiyorsun ne alaka yaz mis benimki kızda bisey demek istemedim sen istiyorsun ya Ondan dolayı dedim yaz mis. Öyle konuşmuşlar.
Ne düşünüyorsunuz.
Kızla ayrılma sebebi kızın bir rahatsızlığı varmış kız istemiş 2 ayliklarmis daha benimki hiç istememiş ayrılmak ama sonra ayrılmışlar.
Ilk kez 5 yıl önce denemişler 3 ay sürmüş sonra 2w yıl geçmiş aradan tekrar görüşmüşler yeniden denemişler 2 ay sürmüş bu defa. Kız şimdi iyileşmiş durum paylaşmış aa benimki hiç bisey denemsi geçmiş olsun falan yazmamış.
Sizce ne olacak bu durum.
Bizde yaklaşık 1 yıldır birlikteyiz. insta biyosunda kelebek tarih vardı ilk konuşmaya başladıkları zaman sonra sadece kalp yaptı şimdi de tarih kalp var.
Bir konuşmalarında bnimki ile beraber ozel seyler hakkında konuşmuşlar benimki çok düşkün değilim ama ihtiyaçlarımin da farkındayım gideririm yaz mis. Kızda haklı olabilirsin demis. Benimki de olabilirsin değil yorum yapki bende neyin ne olduğunu bileyim yazmış. Kız erkekler olarak bu ihtiyaç sizde daha fazla zaten diye yorum yapmis sonra benim ki ne diyim bklmedigin görmediğin bilmediğin bir sürü bayan var demiş kızda anlaşılan konuya bayağı hakimsin demiş. Bbm ki de hakim olmam için içinde olmama gerek yok demiş. Sonra işte kız ben daha önce söylediğine dayanarak dedim falan yazmış. Benimki sinirlenmiş sürekli yapsam zaten söylerim devamlı yapıyor olsam gene söylerim utanmam çekinmem Sen konuları nerelere çekiyorsun ben hovarda miyim ona düskunu muyum demiş kızda ben senin nerede ne sıklıkta onu yaptığına ilgilenmiyorum bişeyde kastetmedim yazmış. Benimki ben senin nerede ne sıklıkta sey yaptığını sordum mu ya da bisey söyledim mi yorum yaptım mı yazmış
Kızda mümkünse yapma zaten konuyu kapatsak iyi olacak ipin ucu kaçmaya başladı demiş. Kapatmışlar. Bir konuda çocuktan bahsetmişler benimki 3 4 çocuğun olsun isterim onu da kabul edecek bi es bulmak zor bakalım bulursak evleniriz yazmış. Kızda bulursun sen merak etme demiş. Ne demek istiyorsun ne alaka yaz mis benimki kızda bisey demek istemedim sen istiyorsun ya Ondan dolayı dedim yaz mis. Öyle konuşmuşlar.
Ne düşünüyorsunuz.
Kızla ayrılma sebebi kızın bir rahatsızlığı varmış kız istemiş 2 ayliklarmis daha benimki hiç istememiş ayrılmak ama sonra ayrılmışlar.
Ilk kez 5 yıl önce denemişler 3 ay sürmüş sonra 2w yıl geçmiş aradan tekrar görüşmüşler yeniden denemişler 2 ay sürmüş bu defa. Kız şimdi iyileşmiş durum paylaşmış aa benimki hiç bisey denemsi geçmiş olsun falan yazmamış.
Sizce ne olacak bu durum.
Bizde yaklaşık 1 yıldır birlikteyiz. insta biyosunda kelebek tarih vardı ilk konuşmaya başladıkları zaman sonra sadece kalp yaptı şimdi de tarih kalp var.
Güncellemeler
+1 yıl
ARKADASLAR LÜTFEN BIR YORUM YAPIN!!!
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar çok ihtiyacım var yorumlara
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sen varken mi konuşmuşlar?
Evet hala görüşüyorlar. En son 2 hafta önce görüşmüşler sevgilim elektronun eşya satıyor bu kızda sevgilimle konuşurken tabletini susuems senin yüzünden düştü senin alman lazım muhabbeti falan dönmüş hatta benimki de alayim alayımda yazıp emoji atmış. Ne demek istemiş anlamadim
Ve sen buna saygi gösteriyorsun? Adam onla fingirdiyor sen hala neyi soruyorsun
Ama geçen gün son konuşmaları şöyle olmuş. Kız bir durum paylaşmış. Benim ki altına hemen yorum atmış. Kiz cevap vermis daha benimki yazmadan kiz sevgilimin dukkaninjn adresini ekran görüntüsü alıp altınada bu arada yazıp emoji koyup yollamış benimki de eee yani demiş. Kızda bisey yok yazınca Benin ki adresi bulmussunda gelmeye niyetin yok demiş kız orası hiç belli olmaz demiş benimki de görünen köy klavuz ister mi yazmış kızda peki senin dediğin gibi olsun deyip emoji atmış. Ama benimki ccevap vermemiş. acaba artık görüşmek istemiyor mu
Yoo seni oyaliyor aldatiyor.
Ona soğuk yapmış sanki.
Bide insta biyosunda kalp ve tarih var sonuçta. Hem beni sevmese ona gitmez miydi.
Sizce ona bir hissi olabilir mi.
Kız bir hafta paylaşım yapmamış benimki yazmamış.
Bi haftadır paylaşım yapıyor benimki hala yazmamis
Bacım sanada allah akil versin
Benim gururum var ben varken konusani affetmem
Haklisiniz tabii ama benim emin olmak istediğim şeyler var. sadece arkadaşca olamaz mj
Sanmıyorum fazla samimi.
Birde benim için çok önemli olan başka bir durumda var benimkinin kıza bir hissi var mi
Tekrar denemek ister mi acaba hem kız hem benimki
Bence sen acik konus senin sevgilin falan degil bu. Sen direk o kızsın cocugun ne hissettigini arama derdindesin anlayabiliyorum
Doğru aslında, kendim olarak yazdığımda kimse cevap vermeyince aklıma böyle bir yöntem geldi size komik gelebilir
Birazda mecbur kaldım aslında kimse dönmeyince bana
Evet farkettim bunu. Musait zamanimsa yarin detayli yardim ederim
Tabi çok memnun olurum
Yalniz sizin içinde uygunsa bende size her detayı anlatmak isterim. Özelden takip atsam sizin için bi sıkıntısı yoksa ordan konusabilir miyiz. Benim seviyem yetmiyorda,.
Iyi akşamlar
Sizi yine rahatsız ediyorum da çok yardıma ihtiyacım var. Unutmanizi istemedim.
Teşekkür ederim.
Bende yeni girebildimm sen bana adini yaz kullanici
Şu an istek atoypdum size
Berennaz94
Ben yazamıyorum xper seviyem yetmiyor
Şu an tatildeyim yazamadım
Anlıyorum
Yazmdd
Yazdm*
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!