Hadi bakalım sizin de beyniniz yanacak mi?

ARKADAŞLAR benim sevgilim şu an eski sevgilisiyle konuşuyor. Ayrıldıktan beri hep görüşmüşler zaten 3 yıl olmuş ayrılalı en başta çok sık görüşmüşler geçen sene 6 aylık bir süre zarfında bir konuşmalarında sinirlenmiş benimki ve 6 ay konuşmamışlar. 9 ay önce görüşmeye başlamışlar. Kız bir durum paylaşmış ondan sonra benimki yorum atmış. Sonra daha sık görüşmeye başlamışlar. Kız hep durum paylaşmış benimki de onlara yazmış. Hiç hal hatır mesajları yok ama ayda 10 11 kez orusmuslukleri var.
Bir konuşmalarında bnimki ile beraber ozel seyler hakkında konuşmuşlar benimki çok düşkün değilim ama ihtiyaçlarımin da farkındayım gideririm yaz mis. Kızda haklı olabilirsin demis. Benimki de olabilirsin değil yorum yapki bende neyin ne olduğunu bileyim yazmış. Kız erkekler olarak bu ihtiyaç sizde daha fazla zaten diye yorum yapmis sonra benim ki ne diyim bklmedigin görmediğin bilmediğin bir sürü bayan var demiş kızda anlaşılan konuya bayağı hakimsin demiş. Bbm ki de hakim olmam için içinde olmama gerek yok demiş. Sonra işte kız ben daha önce söylediğine dayanarak dedim falan yazmış. Benimki sinirlenmiş sürekli yapsam zaten söylerim devamlı yapıyor olsam gene söylerim utanmam çekinmem Sen konuları nerelere çekiyorsun ben hovarda miyim ona düskunu muyum demiş kızda ben senin nerede ne sıklıkta onu yaptığına ilgilenmiyorum bişeyde kastetmedim yazmış. Benimki ben senin nerede ne sıklıkta sey yaptığını sordum mu ya da bisey söyledim mi yorum yaptım mı yazmış
Kızda mümkünse yapma zaten konuyu kapatsak iyi olacak ipin ucu kaçmaya başladı demiş. Kapatmışlar. Bir konuda çocuktan bahsetmişler benimki 3 4 çocuğun olsun isterim onu da kabul edecek bi es bulmak zor bakalım bulursak evleniriz yazmış. Kızda bulursun sen merak etme demiş. Ne demek istiyorsun ne alaka yaz mis benimki kızda bisey demek istemedim sen istiyorsun ya Ondan dolayı dedim yaz mis. Öyle konuşmuşlar.
Ne düşünüyorsunuz.
Kızla ayrılma sebebi kızın bir rahatsızlığı varmış kız istemiş 2 ayliklarmis daha benimki hiç istememiş ayrılmak ama sonra ayrılmışlar.
Ilk kez 5 yıl önce denemişler 3 ay sürmüş sonra 2w yıl geçmiş aradan tekrar görüşmüşler yeniden denemişler 2 ay sürmüş bu defa. Kız şimdi iyileşmiş durum paylaşmış aa benimki hiç bisey denemsi geçmiş olsun falan yazmamış.
Sizce ne olacak bu durum.
Bizde yaklaşık 1 yıldır birlikteyiz. insta biyosunda kelebek tarih vardı ilk konuşmaya başladıkları zaman sonra sadece kalp yaptı şimdi de tarih kalp var.
Güncellemeler
+1 yıl
ARKADASLAR LÜTFEN BIR YORUM YAPIN!!!
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar çok ihtiyacım var yorumlara
Hadi bakalım sizin de beyniniz yanacak mi?