Erkekler ve kadınlar neden birbirini mutlu etmekte zorlanıyorlar.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Birincisi birbirlerini anlamadıkları için, ikincisi egoistlikten
İşte birbirimizi anlamak için ne yapıyoruz.
Bence problem bu, birbirimizi anlamak için bir şey yapmıyoruz. Karşı tarafı kendimize göre değiştirmeye ve kendimizi tatmin etmeye çalışıyoruz. Tabi bu bir genelleme
Bunun farkında olarak düzeltmeye çalıştınız mı. ya da neden yapamıyorsunuz, yapamıyoruz. Sadece öz eleştiri yapabilmek adına soruyorum.
Tabi ki ilişkim olduğu zaman düzeltmeye çok çalıştım. Ancak bu tek taraflı değil karşı tarafında aynı hassasiyeti göstermesi gerekir. Yoksa bir vazgeçiş süreci başlamış oluyor ve sonunda bitiyor.
Aslında bu normal bir durum. Biterkende mutsuzluga sürüklememek önemli. Mesela nasıl bitirilse daha kolay olur. iki tarafta kendini sorunlu görmez. Çünkü olmuyorsa olmuyordur. Ama neden sonunda birbirimizi inciterek bitiriyoruz.
Birbirimizi neden inciterek bitiriyoruz güzel bir soru. Çünkü burada insanın gerçek yüzü ortaya çıkıyor. Karşı taraftan çıkarın kalmadığında daha kırıcı ve korkusuz olur insan..
Bilmiyorum normal bulmuyorum. Sanırım ben normal olmuyorum bu durum da. Burada neden çıkar gozetiliyor. Benm çıkarım ne olabilir ki karşıdan diyorum. İsteyeceğim şey onun benden daha fazla sevmesi olabilir. Tabi her yola ciktigimizla devam edeceğiz diye bir şey yok. Olmadı demek yetmiyor mu
Olmadı demek bence yetmeli. Ama genelleme yaparsak insanların çoğuna yetmiyor. Çıkardan kastım, ayrılık aşamasında kaybetme korkusu kalmıyor, bu yüzden insanlar daha kırıcı oluyor. Bu çok çirkin bir şey ama maalesef bir çok insan yapıyor. Keşke dediğiniz gibi olsa, ama ülkenin eğitim seviyesi ortada.
Yani elde var sıfır deyip oturalım. Ben buna da inanmak istemiyorum.🤭
Yani bu işin bir sürü detayı var, günlerce sürer tartışma. İşin çözümü empati. Bunu başarırsak mutlu oluruz
Kusura bakmayın amacım sizi darlamak değildi. Hepimiz çözümü biliyoruz. Belki farkındalık oluşturur diye böyle bir soru sordum. Paylaşımlarınız için teşekkürler.
Rica ederim, darlanmadım. Sohbet etmek için buradayım 🙂
Çünkü erkeğin isteklerini kadın önemsemiyor kadının isteğini erkek. Frekans uyuşmayan bireyler anlaşamamaya mahkum oluyor
Çünkü ikisi de farklı gezegenlerin insanları. Öyle bir kitap da var.
ben gidersem geç gelirim imkan vermiyorum
Kadınlar erkeklere istediklerini vermedikleri için
Bir de bu duruma tersten bakın.
Kadınların erkekleri mutlu etmesi çok basit bir olayken kadınlar bunu yapmayıp erkeklerden çok komplike şeyler istiyorlar, kadın erkeği mutlu etse erkek kadını zaten mutlu eder. İstisnalar hariç tabii
Bizde tam olarak erkekler kadınları mutlu etse kadınlar erkekleri zaten mutlu eder diyoruz
Sizin mutlu olmanız zor, erkeklerin çok basit. O yüzden hayatı zorlaştırıyorsunuz
Bence siz öyle düşünüyorsunuz. Bizde size öyle düşünüyoruz. İşte karşılıklı bu tabuları nasıl yıkabiliriz.
Birimizin birimize bir adım atması gerekiyor 😃
Sonrada hep karşıdan bekleyerek birbirimizi yormak. Bakın çözüm olmadı😅
İsterseniz size bir adım atayım, daha derin bir şekilde bu konuyu tartışmak isterim 😅
Benim için uygun olduğunu düşünmüyorum.☺️
Bu diyalog beni haklı çıkardı, söylediğim gibi bunu zorlaştıran sizlersiniz 😃
Hayır eğer sizi tanısaydım. Görseydim. Bir ortamda olsaydık. Olabilirdi. Böyle bir tanışma benim tercih edebilecegim bir şey değil ☺️
Tanışmıyoruz, sadece konuyu tartışacaktık aslında. Tanışmaktan bahsetmedim yukarıda. Sizin için tekrar kontrol edeyim. Evet, bahsetmemişim. Sanırım yanlış bir anlam yüklediniz 😅
Benim yanlış anladığımı gösteren bir ibare olduğunu düşünmüyorum. Ama buraya dikkat çeken de sizsiniz. Tartışmaya devam etmek isterseniz. Buradan yazın cevaplarım.😉
Hayır, teşekkür ediyorum. Benim için biraz sıkıcılaştı :)
Haklısınız 🤗
Çıkar çatışması
Bu konuda çıkar olması normal mi. Mutlu olmak veya olmamak bunun üzerine mi kurulu
Cevap beklentilere göre değişecektir
Beklenti...
İsteklerimiz farklı yaradislisimjzda farklı
Mutluluk bunlarla alakalı mı. Yaradılışımız da bir uyum var çünkü.
Fikirleriniz çağa göre değişti sizin biz hal eski insalriz bazıları degsit eski adamalr size göre değil yenileriyelde uzun ilişkiniz olmaz
Böyle düşünmek yerine birbirimizle düşüncelerimizi düzgünce paylaşsak ve hiç eskimeyen sadakate saygıya harama helale önem versek karşılıklı..
Öyle düşünüyorum ama herkes öyle düşünmüyor demekki
Böyle düşünüyorsunuz ama uyguluyor musunuz?
Hayatımda biri olduğunda evet
Devam edememiş olabilirsiniz. Bu sizin için doğru kişi olmadığının göstergesi olabilir. Ama bu birbirimizi mutsuzluğa sürükleme sebebi olmamalı.
Yokki öyle bişey mutsuzum demedim
İşte sorun bu. Bizimle iletişim biçiminiz. hemen kapansın.
Aslında senle konusrsam bsieyim degismeiycegini farkettim sonuçta beni sevip evlenicek halin yok onda kaynaklı çözümü sende aramam yanlış olur 😅😅
Sığ bir düşünce. Amacın beni ikna etmek değil bu beyin fırtınası. Bundan sonrası için fikir edinme. Eksik tamamlama.
Eksigim olduğunu düşünmüyorum kendi dogrularimla yaşıyorum eksik olduğum konuyusa ilişki yasadgim kişi soylerse duzeltirim
Zor gibi ama neyse.
Uyum yok
Neden yok olduğunu düşünüyorsun
Ruh uyumu vb yok düşünce
Ama yaradılış gereği o uyum var.
O farklı bir şey
Ben başka bir şeyden bahsediyorum
Birbirine uyum
İşte senin için uygun biri o uyumu sağlayacağın kişi değil midir.
Evettt
Konu ile ilgili fikriniz nedir
Farklı kafa yapısı.
Bu kötü bir durum değil ki. Birbirinizin eksiğini kapatmada büyük bir nimet
Cinsel olarak mi
Mutluluk sizce bu mu..(!)
Bu büyük bir sorun değil mu