Güncellemeler
+1 yıl
Bu soruyu karşı cinsi ezmek için sormadım arkadaşlar. Soruda da olduğu gibi beyin fırtınası yani münazara gibi düşünün. Kimsenin kimseden üstünlüğü yoktur. Her iki cinsinde kendine göre özelliği vardır elbette. Sadece bir soru, biraz fantastik düşüncesi ve hayal gücü ileri seviye olan kişilerle münazara yapmak amacım. Kimseyi küçümsemek değil.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Dünyada gördüğün her şey erkeklerin eseri. Erkekler senin gibi obje mi ki övünç kaynakları penisleri olsun, müptezel
Kadınlar kendilerini obje olarak görmezler, erkekler onları obje olarak gördükleri için zaten eli belinde geziyor erkekler.
Behlül kaçar
Kadınlar, iyi ki varsınız.
Soruya karşılık bir cevap olmadı ama
Övünecek şeyimizi tarih okursan öğrenirsin.
Tarihte kadınsız bir hayat yok neyin tarihi
😂😂😂
Boş yapma işine bak
Cevap vermek için yazan sen mi söylüyorsun bunu
Yaşamak güzel şey. Bu bile yeter.
Yakışıklıyım ayrıca.
Bence kadınlar olmasaydı erkekler rekabet içinde olmaz, koyun gibi yaşarlardı. Ben çok görüyorum öyle kızların yanında erkek knkasını rezil duruma sokan andavallar. Halt ettik zannediyorlar mesela
Kadınlar oluyor da ne oluyor? Dünya, sizin etrafınızda mı dönüyor?
Annen olmasaydı sen burada bana cevap veriyor olur muydun acaba? Dünya dönüyorsa kadınların sayesinde
Babam olmasa yine olmayacaktım.
Ayrıca ben yakışıklıyım öyle ya da böyle.
Baban olmasa muhtemelen sen kız olurdun ztn :)
Yakışıklılık ne alaka
Hiç olmazdım.
Övünecek neyiniz var dedin yaondan yakışıklıyım dedim.
Google amcaya şöyle yaz. "erkeksiz hamile kalmak mümkün" cevabını kendin öğren
Ben dünyaya bireysel bakıyorum. İdeolojiler umrumda değil. Kadınlarla erkekler arasında olup bitenler de umrumda değil.
Kadınlar olmasaydı, erkeklere ben senden yakışıklıyım desen ne olacak elle tutulur rekabet sebebi mi sence
Bu umrumda olan bir durum değil.
Benden bir tane daha dünyada var mı? Yok. Senden başka, var mı? Senden de yok. Her insan hayatı önemli ve bireysel baktığımı söylemiştim.
Soru tam anlaşılmadı sanırım :)
Erkek olmasa sen napacaktın? Sevişecek erkek arar durursun.
Kızlar var
Karşı cinse meylim yok herhalde senin.
Meylin*
Meylim var ama olmasaydı dan bahsediyoruz :)
Erkeksiz yapamazsın
Senin gibi bir kadınla, beraber olmayı istemezdim
Yaa kardeşim senin algıların da mı bir problem var ben mi anlatamıyorum? konu erkeksiz veya kadınsız yapıp yapabilmek değil. Erkekler genelde kendi aralarında bir rekabet içindeler bu rekabet dolaylı olarak kadınlarla ilgili. Diyorum ki kadınlar olmasa yine neyinizle övünürdünüz veya övünecek bir şeyiniz olur muydu? Bunu kötülemek veya eziklemek için sormuyorum sadece bir soru bu. Bana soruyu tekrar yazdırttın ya daha ne diyim sana
Aaa tüh çok üzüldüm napsak ki bende berk benimle beraber olsun diye ayılıp bayılıyordum ztn
Hayır kadınlarla ilgisi yok. Sizin için değil o rekabet savaş, şu bu..
Kimin için
Kendimiz için
Ok haklısın kardeşim
Dünya kadınlar etrafında dönüyor diye zannediyorsun. Her şey sizin için falan değil.
Noldu sustun?
Kimin için çalıyorsun veya okuyorsun?