Sizin aklınızı kolayca çelebilirler mi?

Sizin aklınızı kolayca çelebilirler mi?
Saf bir yanım var hâlâ, çocuk kalan bir yanım var hâlâ, bundandır ki düşman olduklarını bildiğim halde, bir şeyler hissettiğim halde manipüle edildim ya yılanlar, soykalar tarafından. Soyka diyorum da soyka ne demekse, iyi bir şey olmadığı muhakkak. Yorumumu paylaştıktan sonra google'dan anlamına bir bakayım, bakıvereyim🙂 Netice de o kadar kazık yememek rağmen, manipüle edilmeme rağmen hala aklım kolay çelilir, ama bunun da bir sonu olacaktır, eskisi gibi izin vermiyorum buna
Görüş
44Görüş
Aklım çelinmez.. Kendi inançlarım, hislerim ve gördüklerim sonucunda hareket ediyorum.. Keyifli günler..
Kafama girmek pek kolay değil, kendi kendime aklımı çeliyorum anca.
Aslında herkes kendi kendine yapar bunu...
Yani bncede
@pirpirella000 ☕
Aklımı hemen çekmek mümkün değil. Sabit fikirliyim ve kolay ikna olmam.
Aklımı tek bir kişi çeliyor onun haricinde hayır aklım kolayca çelinmez
Aklım hemen çelinmez çalım yemez
hani şey var ya bazı sosyal medya hesaplarında
"beyler numaranızı almam 3 saniyemi alır"
nah alırsın al görelim hep beraber, öyle aklımı çelecek birisi ile henüz karşılaşmadım görelim bakalım
Çelinmez dersem yalan olur, çoğu zaman kişiden daha zeki, daha akıllı insanlar olabilir.
Ama karşı tarafın ne yapmaya çalıştığını anladığım an , çelme şansı da çok az oluyor.
Akıl ile oynamak yerine, bayan tarafının tanışmak istediğini söylemesi kadar normal bir şey yok bence...
Hayır, aklım kolay çelinmez. İrademe sahip çıkabilen biriyim.. Hayatta alacağım kararları akıl ve mantık çerçevesinde alıyorum..
20-25 yaş aralığında olduğum da.
Ama ince eleyip sık dokuma alışkanlık oldu.
ya da olması gerektiği için davranıyorum.
Ben istersem çelebilirler 😄 ya da çelinmiş gibi yaparım anlatabilmişimdir umarım😄
😂😂 çok zor eskiden iki tatlı söze kanardım şimdi akillandım üç tatlı söze kanıyorum 😂😂
Ben çok salağım ya kesin çelinir varya of rezilim rezilll 😂
İyi bir manipülatör her insnın aklını çok rahat çeler
Zor ya dışarıya kapalıyım büyük oranda o yüzden çok zor
Celemezler mesela az önce ayaklarıyla aklımı çelmeye çalışan bir kıza yol verdim ayak fetisi değilim yani mesaj da zaten direk belli etti kendini 🤣🤣
Ooo ne adamsın yaa 😂 benide güldürdün 😂 kıza şey deseydin " Kızım ben senin bildiğin erkeklerden değilim deseydin sen beni oduncuda gördünde odun mu sandın deseydin 😂 evlenmeden olmaz deseydin 😂🤣 kızın gözünü korkutsaydin biraz 😂🤣
@r_engarenkyollar ,🤣🤣 ben dedim ayak fetisi değilim sanal işler ilgimi çekmez ben çektiririm dedi ben de çok kişiye mesaj atıyorsun belli ki ayak fetisi abaza çok git onlarla konuş dedim tamam dedi gitti 😂 yok yani ilgimi çekmiyor ayak falan iğrenç bence yani napim kızım zorla mı ya 🤣🤣🤣🤣
😂😂 sende deseydin kıza ayak fetisi değilim bana ayaklarını atma ama başka birşeyler atarsan hayır demem deseydin 😂🤣
@r_engarenkyollar ayıp olur diye demedim 😂
iyi. yapmışsın 👍 onu yapan kişi pek ayıptan anlamaz dı ama neyse 🤣
@r_engarenkyollar orası öyle de demedim işte pişman mı olmamı istiyorsun 😂😂😂
Benim işim bu dinlemek once tartiyorum filtreden geciriyirum sonra aklima yatiyirmu bakıyorum. Benimle işi zor ve uzun😂
Evet çelebilirler aklımı bir otel odasında ellerim yatağa kelepçeli bir şekilde soyulmuş vaziyette bulunabilirim
Hayır çelinmez bir çok kişiden fikir alırım en sonunda kararımı kendim veriririm
Çelemezler. Benim aklımı çelmek için benden daha zeki olmaları gerek.
Biri var ki anında çeler ama artık asla beraber olamayız. Ben başkası ile beraberim o da başkası ile.
En İyi Görüş