Asıl demek istediği his diye birşey yoktur sadece görüntü vardır. Birşey hissedemedim çünkü yeterince yakışıklı ve statülü ve paralı değilsin anlamına geliyor bence.
Her kadın mükemmeli ister oldu bu ülkede.
Birşey hissedemedim gibi cümleler bence yalan insan somutu sever ve beğenir. Hisler tamamen hikaye elektirik almak gibi tabirler hepsinin yalan olduğunu düşünüyorum.
Herşey dış görünüş ve statü. Her erkeğin yapması gereken şey dış görünüşüne yatırım yapmak estetik cerrahiden tut sağlam kariyer planlarına ve güçlü bir fizik. Bunlara sahip olunca her türlü sizi seven de çıkıyor.
Bunlar olmadıkça "birşey hissedemedim, yok uzun yıllardır kimseye birşey hissedemiyorum" gibi yalanlara maruz kalıyoruz.
Her kadın mükemmeli ister oldu bu ülkede.
Birşey hissedemedim gibi cümleler bence yalan insan somutu sever ve beğenir. Hisler tamamen hikaye elektirik almak gibi tabirler hepsinin yalan olduğunu düşünüyorum.
Herşey dış görünüş ve statü. Her erkeğin yapması gereken şey dış görünüşüne yatırım yapmak estetik cerrahiden tut sağlam kariyer planlarına ve güçlü bir fizik. Bunlara sahip olunca her türlü sizi seven de çıkıyor.
Bunlar olmadıkça "birşey hissedemedim, yok uzun yıllardır kimseye birşey hissedemiyorum" gibi yalanlara maruz kalıyoruz.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yalan söylediği doğru. Diğerlerine katılmıyorum herşey diş görünüş değil. Onemi var tabii ama sizi beğenmeyen en başta istemez sizi oyalamış bir nevi.
Daha iyisi oldugunu dusunen zavalli birisi kaymisdir baska birine
Beğenmediyse baştan niye deniyor 5-6 defa buluşuyor? Kullanmadı da hesabı bazen kendi ödedi parasal bir durum da değil.
Daha ilk görüşmeler de içiyor musun sorusu. Kamplara gidelim kamp yapalım tarihi yerleri gezelim oraya şuraya gidelim.
Adalara gittik sinemaya gittik. Kendi çalıştığı ev ofisi gibi şirketinin verdiği bir residansda ki odasına bazen orada kalıyor. Oraya davet etti 5-6 saat gece 2 ye kadar oturduk.
Madem his yok neden. His diye birşeye inanmıyorum
Kadının yaptığı yanlıştan dolayı herkese küsmenız yanlış. Hisle alakalı değil vakit geçirmek istemiş. Ben birini beğenmesem içim ısınmasa birdaha buluşma teklif etmem.
İste vakit gecirmesi sacma bunu erkeklerde yaoiyir cok tilt oluyirum bu insanlara
Sinemaya gittik adalara gittik bodrumda görüştük. Evi gibi olan home office rezidans da ki odasına davet ettik 6 saat görüştük. 2 ay boyunca buluştuk. Planlar yaptı ileriye dönük geziye gidelim oraya gidelim şuraya kampa gidelim tarihi yerlere seyahat edelim vb.
Sizce 5 kere buluşma 2 aylık flört denemesi sonunda duygusal anlamda birşey hissetmemiş olması dış görünüşle mi alakalıdır?
2019 da tanıştık arkadaştık taa ki ona açılana kadar 2021 haziran sonlarına doğru. 2020 de de buluşmalar oldu iki tane ama sokağa çıkma yasağı engel olmuştu o zaman açılamadım.
İlk seferde 2017-2018 yılından beri kimseye karşı birşey hissedemiyorum ben dedi. Sana karşı zamanla aramızda birşeyler olabilir dedi daha yakından tanımak isterim diyip başladı.
2 ay sonunda ise dediği şey şu:
''Uzun süre düşündüm bununla ilgili ve sana dürüstçe söylemek istedim aslında biraz kendimi zorladığımı hissettim. Sen her ne kadar kolaylaştırmaya çalışsan da. Zamanla olur diye umuyordum. Hissiyat yok buluşmaya gelirken heyecanlanmam gerekirken ödev gibi oluyor kendime verdiğim. Ben kendimi sevmeye çalışıyorum. Şu dönem birşeyleri oldurmam gerekli bir dönemimde değilim sanırım. Çekim hissi yok yani. Senden hoşlanandan hoşlanırsın ya onu denemek istedim ama olmadı ve beni gereksiz bir strese soktu bu sorumluluk.
''Dış görünüş birşey değil... bence gayet hoşsun ama benim için önemli olan o değil''. Kısaca birşey hissedemedim bu da seninle alakalı değil. Benim sana karşı birşey hissetmemem benimle alakalı birşey.
Sizce tip olarak dış görünüş olarak beğenmemiş olsaydı 2 ay denermiydi? olayın sadece hislerle mi ilgisi var? Fotoğrafa kalpli emoji atan sevgili gibi davranan. Bunu da 2 ay boyunca yaptı. Bence hoşsun demesi yalan mı?
Diş değil acikladim bunu. Kadın zaman geçirmelik yapmış sizi birini bulmuştur
Dış görünüş ile alakasyı yoksa madem. Dış görünüş olarak benden daha iyisini bulup beni silmesi de aslında dış görünüşle alakalı
Pekâla siz kendinizi bu kadar sevmiyorsaniz aciklama yapmaya daha fazla gerek yok. Ben zamaninda anlatıldim kiz benden guzel miydi hayir normaldi yani bu kadar da ezmeyin kendinizi
Başka biri olma ihtimali çok düşük gibi çünkü 2020 de de bir yakın kız arkadaşıda gelmişti beraber oturuyorduk buluştuk yani 3 kişi. Orda da uzun yıllardır kimseye birşey hissedemiyorum kendimi aseksüel gibi hissetmeye başladım.
2021 Ağustos ortasında da son telefon konuşmamız da bu sefer olacağına inanıyordum umuyordum ama olmadı dedi kendimi sevmeye çalışıyorum (terapi görüyor belirli bir süredir) İnstagramında 80gönderisi vardı ama bu sene 14'e indi çoğu resmini arşivledi yani içine kapattı kendini 4 defa iş değiştirdi bu sene. Canım hiçbirşey yapmak istemiyor diyordu bir ara depresif bir modda. Konuştuğu başka birinin olduğunu sanmıyorum benle 2 ay boyunca düzenli buluşurken çünkü sosyal medya hesabına hiç yeni bir kişi katılmadı ve takipleşmedi. Whatsapp da sadece benle konuşurken çevirimiçi ama diğer saatler ne zaman bakmam çevirimçi değildi. Birde başka biri olduğu zaman bazen hissediyorum bunu öyle bir hali yoktu.
Sizce gerçekten birşey hissedemediği için mi görüşmeyi sonlandırdı?
Sporcuyum boyum 1.94 yüzümde normal en azından bana göre normal. Ben en azından sohbeti veya beni sıkıcı bulduğu için vazgeçtiğini düşünüyordum çünkü birkaç buluşmamız da pek birşey yapamadık sürekli aynı konular konuşuldu yani pek etkileyici bir zemin yaratamadım ben zaten bundan dolayı sanıyordum.
https://www.hizliresim.com/58rye8l
https://www.hizliresim.com/jy996qo
O kadını bilemem ama her şey para değil orta yakışıklı olan maddi durumu iyi olan mesleğide iyi olan biriyle görüştüm 3 4 kez ama bir şey hissedemedim belkide kızda denemiş ama ısınmamıştır sna
Birşey hissedemedim ne demek? Yani ruhani bir boyutamı geçiliyor. Birşey hissedemedim tabiri bence yanlış bir ifade biçimi.
Bunun yerine sohbet mi sarmadı ya da vakit geçirmek çok sıkıcı mı geldi ya da kişilik olarak uyummu yoktu demek daha mantıklı.
Birley hissedemedim diyince çok havada kalıyor bir belirsizlik
Derler ya kanım kaynamadı diye belki öyle birşeydir ama mutlakaki somut bir nedeni vardır söylemek istememiştir
Bu Somut neden sizce ne olabilir? Durumu biraz daha açayım belki fikrinizi paylaşmak istersiniz eğer uygun görürseniz tabiki
Sinemaya gittik adalara gittik bodrumda görüştük. Evi gibi olan home office rezidans da ki odasına davet ettik 6 saat görüştük. 2 ay boyunca buluştuk. Planlar yaptı ileriye dönük geziye gidelim oraya gidelim şuraya kampa gidelim tarihi yerlere seyahat edelim vb.
Sizce 5 kere buluşma 2 aylık flört denemesi sonunda duygusal anlamda birşey hissetmemiş olması dış görünüşle mi alakalıdır?
2019 da tanıştık arkadaştık taa ki ona açılana kadar 2021 haziran sonlarına doğru. 2020 de de buluşmalar oldu iki tane ama sokağa çıkma yasağı engel olmuştu o zaman açılamadım.
İlk seferde 2017-2018 yılından beri kimseye karşı birşey hissedemiyorum ben dedi. Sana karşı zamanla aramızda birşeyler olabilir dedi daha yakından tanımak isterim diyip başladı.
2 ay sonunda ise dediği şey şu:
''Uzun süre düşündüm bununla ilgili ve sana dürüstçe söylemek istedim aslında biraz kendimi zorladığımı hissettim. Sen her ne kadar kolaylaştırmaya çalışsan da. Zamanla olur diye umuyordum. Hissiyat yok buluşmaya gelirken heyecanlanmam gerekirken ödev gibi oluyor kendime verdiğim. Ben kendimi sevmeye çalışıyorum. Şu dönem birşeyleri oldurmam gerekli bir dönemimde değilim sanırım. Çekim hissi yok yani. Senden hoşlanandan hoşlanırsın ya onu denemek istedim ama olmadı ve beni gereksiz bir strese soktu bu sorumluluk.
''Dış görünüş birşey değil... bence gayet hoşsun ama benim için önemli olan o değil''. Kısaca birşey hissedemedim bu da seninle alakalı değil. Benim sana karşı birşey hissetmemem benimle alakalı birşey.
Sizce tip olarak dış görünüş olarak beğenmemiş olsaydı 2 ay denermiydi? olayın sadece hislerle mi ilgisi var? Fotoğrafa kalpli emoji atan sevgili gibi davranan. Bunu da 2 ay boyunca yaptı. Bence hoşsun demesi yalan mı?
Beğenmemiş olsada görüşür belliki sevmeye çalışmış ama başaramamış
Yani beğenip beğenmediğini asla bilemem o zaman
Hikayede paylaştığım bir fotoğrafa da gözleri kalpli emoji göndermişti yani beğeniyor gibiydi. Bence gayet hoşsun ama önemli olan o değil benim için gibi demesi de yani yalan da olabilir gerçekte bilemem heralde
Belkide kalbi kırık bir kadın ilişkilere sıcak bkmıyor olabilir
Sporcuyum boyum 1.94 yüzümde normal en azından bana göre normal. Ben en azından sohbeti veya beni sıkıcı bulduğu için vazgeçtiğini düşünüyordum çünkü birkaç buluşmamız da pek birşey yapamadık sürekli aynı konular konuşuldu yani pek etkileyici bir zemin yaratamadım ben zaten bundan dolayı sanıyordum.
https://www.hizliresim.com/58rye8l
https://www.hizliresim.com/jy996qo
Sizden kaynaklanmış olabilir
Pardon sizden Kaynaklanmamış olabilir
Galiba evet. bazılarıda böyle yapıyor bisver daldan dala konuyir
Beğenmediyse baştan niye deniyor 5-6 defa buluşuyor? Kullanmadı da hesabı bazen kendi ödedi parasal bir durum da değil.
Daha ilk görüşmeler de içiyor musun sorusu. Kamplara gidelim kamp yapalım tarihi yerleri gezelim oraya şuraya gidelim.
Adalara gittik sinemaya gittik. Kendi çalıştığı ev ofisi gibi şirketinin verdiği bir residansda ki odasına bazen orada kalıyor. Oraya davet etti 5-6 saat gece 2 ye kadar oturduk.
Madem his yok neden. His diye birşeye inanmıyorum
Bende sevmem oyle insani kardesim belki tecrube senin icin