Ayrildiktan 1 ay sonra flört olmasi aldatma sayilirmi?

Herkese iyi geceler sevgilimle ayrilali 1 ay oldu ayni isyerinde calisiyoruz yuz yuze bakiyoruz 3 ay falan ciktik anlasamadigimiz icin tartistigimiz icin ayrildik ben degil o ayrildi tartışma sebepleri küçük olsa bile büyük bir neden gibi önüme sunup ben artik yoruldum sıkıldım dedi ve hicbirsey yasamamisiz gibi ayrildi biz cok hizli basladik cok hizli ilerledik sanki yillardir birbirimizi taniyor gibiydik birbirimizi cok seviyorduk taki son 2-3 haftaya kadar bazı sebeplerden oturu tartistik ve benim hatalarım olduğunu söyledi ayrilmak istedi her neyse kisa keseyim ben bugün birinden öğrendim ayrildiktan 1 ay sonra falan is yerinde biri 1-2 haftalık flörtüm var demis sizce bu aldatma olmuyormu bu kiz en basinda bana ihanete ugradigini tekrar yaşamak istemediğini söyledi güvenmek istediğini söyledi boyle birsey yapmasi normal mi gercekten bana hic dogal gelmiyor öğrendikten sonrada instadan falan takipten ciktim hic yuzunede bakmadim is yerinde ve rahatsiz edici bir konuda her hafta erkek arkadaslariyla story atiyordu ayrildiktan sonrada zaten takipcileri yukselmeye baslamisti bir kiz neden baslarda oyle konuşup korktuğu seyleri kendisi baskasina yaparki neden?
Ayrildiktan 1 ay sonra flört olmasi aldatma sayilirmi?