Bir cocukla tanıstım, tanışalı bir kaç gün oldu. İlgisini belli ediyor ama ben ağırdan alıyorum biraz yüz vermiyorum. Uzun uzun bakıyordu gözlerimin içine. Stalkladım ve ilişkisi biteli 1 ay olmus. Eski sevgilisi hala özledim gibi yazılar paylaşıyor. Aklımda soru işareti kaldı açıkcası 1 ay önce bittiği için. Böyle bir flört sağlıklı olur mu? Yarabandı niyetine kullanılır mıyım? Konusmalardan bir kaç ss
İlişkisi biteli 1 ay olmuş birisi ile flört eder miydiniz?
Nikahsiz bir sekilde seni isteyen bir insana yem olacak kadar kiymetsiz misin kardesim sen? Kendinizi su insanlara kullandirtmaktan bir vazgecin. Seni Allah icin seven bir adam kapina adam gonderir Allah icin edebiyle ister ailenden sonra evlenmek istersen tanisir evlenirsin. Istemezsen de baska bir gelecek olana kismet olur. Ama nikahiniz olmadan bir erkekler veya bir erkek bir kadinla gorusmemeli diye bir emir verilmis. Sen mezara girince seni bu yaptigin yanlisindan dolayi gorecegin azaptan kim kurtaracak? Nur suresi 30 31. Ayetleri okumadin mi diye sormayacaklar mi? Korona gelmis burnumuzun ucuna! İnsanlar oluyor annesi babasi bile dokanmiyor tabuta makineyle atiyorlar topragin altina silkelen ve kendine gel! Evlenme niyetin olmadigi muddetce haram sevdalara bulasma sen kullanilmak ve eglenilmek icin yaratilmadin!
@Sessizsedasizxd insan inancla yasamassa neye gore hareket edecek? Kendime yapilmasini istemedigim seyi baskasina neden yapayim? İyi olmasa, kotuyu nereden bilecegiz? Dogru olmasa yanlisi nereden bilecegiz? Siz neye gore yasiyorsunuz?
Çok samimi olma hemen bağlanma yoksa üzülen taraf sen olursun. İlişkileri nasıl bitti bilmiyorum ama kimi var senelerce unutamaz kimseyi almaz hayatına kimisi de zor bi ilişkiden çıkmıştır toparlanmasını birkaç ay alır.. Değişir bu. Ama yine de dikkat et. Mazallah eskiye dönerse falan.. Arkadaşça dostça sohbet etmeye bak. Aceleci davranma. İlla ki aklında eskiden kalma duygular düşünceler vardır. 😊
Bu tarz soruları sitede de sorsan arkadaşına da sorsan olumsuz görüş alırsın. O yüzden bence akışına bırak😅 gayet neşe konuşmuş, aklı o kızda olsaydı seninle konuşmazdı bile. Ha korkuyorsan yara bandı olmaktan, ağırdan al. Ama kestirip atma
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim. Akışına bırakıp ağırdan alıcam gittiği yere kadar artık :)
Konuşmak istiyorsanız sırf bu yüzden konuşmayı kesmeyin ama flörtten ziyade arkadaşça konuşun. Hem birbirinizi tanıma fırsatı elde edersiniz hem de onun gerçek duygularını görme imkanı..
Valla senin gibi anında yazan kız bulsam öpüp el üstünde tutucam bı yazıyoruz yarım saat bı saat sonra keyfi gelince yazıyolar. Çok asirida samimi gülüşmeler havada uçuyor bence az ağırdan saat kendini dünden razı gibisin