Kız arkadaşım sevgililikten 2 ay sonra kendini ilişkiye hazır hissetmediğini söyledi sizce neden?

2,5 aylık birlikteliğimiz vardı. Ufak tefek tartışmaları sebep göstererek kafa yapılarımızın uyuşmadığını ve benimle ilerisini göremediğini arkadaş kalarak ilerisinin neyi göstereceğini bilemeyeceğini söyledi. Şuanda kendini bir ilişki için hazır hissetmediğini de ekledi. Ben kız kardeşim ve kız arkadaşım aynı yer de çalıştığımız için bir nebze arkadaşlığı kabul ettim. Fakat baktım ki böyle olmuyor, şu an da mesafeli davranıyorum. Ara da kendisi İnstagram dan erkek takip ediyordu. Ben de sabrettim sabrettim en sonunda 50 tane kızla takipleştim biraz da mesafeli davranınca. Oda bugün kız kardeşime abin beni kafasında bitirdi mi, birisiyle mi konuşuyor tarzı muhabbetler yapmış. Bugün de işten çıkarken o bana biraz mesafeli kafa selamı verip çıktı gitti. Ben seviyorum onu arkadaş kalmak istemiyorum. Aramızda cinsellik de dahil çoğu şeyi yaşadık kısa sürede. Bu durumda ne yapmalıyım sizce?
Kız arkadaşım sevgililikten 2 ay sonra kendini ilişkiye hazır hissetmediğini söyledi sizce neden?