Kız arkadaşım sevgisinden emin değilmiş… 6.5 senelik ilişki?

Merhaba kız arkadaşım ile 6.5 yıllık bir ilişkimiz vardı bunun 3 senesi uzaktan devam ediyorduk 2 ayda bir görüşüyorduk ortalama ama mesafeyi hiç bir zaman dert etmedik. 3. Senemizde sevgilime karşı yaptığım yanlışlardan dolayı bir süre bitirmek istedi sevgisinden artık emin olmadığını söyledi ve düşündü geri geldi 20 gün sonra tam değilim ama denemek istiyorum dedi sonra 3 sene mükemmel olduk son zamanlarda tekrardan benden kaynaklı onu bunalttığım üzdüğüm olaylar oldu ve tekrardan aynı duruma düştük artık yapmıyorum yıprandım yoruldum devam edecek sevgim ve isteğim kalmadı dedi sonra 2 hafta konuşmadık ve geri son bir şans vermek istiyorum dedi barıştık ama 20 gün sürdü ağladım yalvardım yakardım sana karşı çok anlayışlı olacağım dedim pişman oldum deli gibi seviyorum bırakma beni diye diye çocuk gibi ağladım 20 saat yol çektim defalarca aramız düzelsin diye ama içimden gelmiyor sevmiyorum diyemiyorum ama seviyorumda diyemiyorum diyor. İlerisi için ne olur bilemem ama zamana ihtiyacım var dedi ve komple bitti. Artık ne yapacağımı bilmiyorum psikolojik destek alıyorum onsuz yapamıyorum beni durduk yere arayıp sadece seviyorum diyen biriydi 3 sene 2 ayda bir görse bile hiç bir zaman şikayet etmezdi öyle severdim ailelerimiz bile bizi severdi ne yapmam lazım lütfen yardım edin.
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce bir gün arar mı özler mi onun gibi kimseyi sevmedim 24 yaşında her güç çocuk gibi ağlıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Her zaman derdi çok şanslıyı hayatımda senin gibi biri olduğu için bana çok özel hissettiriyorsun her zaman derdi
Kız arkadaşım sevgisinden emin değilmiş… 6.5 senelik ilişki?