evliyim ve eski sevgilim konuşmak istiyor benimle, zamanında birbirimizi deliler gibi sevmiştik ama kader bizi ayırdı veşimdi evliyim,, sizce ne yapmayalıyım
Cevabın nedir?
Sence ne yapmalısın. Evlilikten önce ne yaşadıysan yaşadın. Herşey geçmişte kaldı. Hani burdan sürekli soruyorlar ya yok ben kızken şunu yapyım bunu yaptım kız değilim, beni alan olur mu ben namussuz muyum diye. Hayır Çoğu belki de tamamı aşktan ve saflıktandı. Önemli de değildi zaten. Sadakat, namus, iffet şudur ki hayatına girdiğin kişiye bir ömür boyu bağlı kalmaktır. ONUN GURURUNU, ONURUNU, NAMUSUNU, HAYSİYETİNİ, ÖZELİNİ KORUMAK, YÜCELTMEK, BAŞININ ÜSTÜNDE GURURLA TAŞIMAKTIR. Hiç kimseyi helel hele seni seven, sana sahip çıkan, sana karım diyen birine bunu kesinlikle yapma. Hiç kimse ama hiç kimse seni onun kadar sevmez ve değer vermez. Aile kadar önemli hiç bir şey ya da kimse önemli değildir bu hayatta. O adam seni kullanıp atacaktır. Evlisin ya. Problem de yok. Ama şunu bil ki bir gün bu yazdıklarımın ne kadar doğru olduğunu anlarsın ve çok pişman olursun ama iş işten geçmiş olur. Kocandan daha önemli kim olabilir ki bu hayatta. Bir ömür birbirinizle yaşayacaksın. Sakın görüşme o adamla ve hayatından defet. Görüşme, konuşma, yazma, iletişimini tamamen kes. Allah doğru yoldan ayırmasın seni. Sadakat, sadakat, sadakat. Her insan hak eder bunu. Her kes ister ama her kes veremez. Onurlu ol.
2615 Yorumla
Soran+1 yılmerhaba.. evet zamanında birbirimize resmen tapmıştık ama olmadı kader ayırdı ya da hayat bizi birleştirmedi.. ve ayrıldık... sonra eşimle tanıştım sevdim ve evlendim.. tabiki eski sevgilimi sevdiğim kadar ilah yapmadım kocamı ama sevdim.. şimdi evliyim ve mutluyum.. beni seven bir kocam var.. her şey yolunda... eski sevgilimde düğün günümde şehri terketti dayanamadı.. arada birde böyle yoklar gibi mesaj atıyor.. ama kendimden eminim.. eşimi asla aldatmam
- +1 yıl
Eic icin tesekkurler. Bu arada sunu da dusun. Senin kismetin kocanmis zaten. Bu nedenle onunla evlenmissin. Evet eski sevgilini cok sevmis olabilirsin, hepimizin basindan gecmistir boyle seyler. Ama dun burdan bir soruya yazdigim cevapta da soyledigim gibi, hayat sana senin hayal ettigin ya da gonlunun istedigini degil de, senin olman gereken olmani saglaman icin olmasi gerekeni verir. Senin icin, duzenin devami icin. Elinde olanin kiymetini bil ve onu digerinden cok sev ve ustun tut. Kazanan sen olursun. Sevgi, saygi, sadakat, onur kazanir. Hayata karsi degil, hayatla birlikte ak.
- +1 yıl
bir +1 de benden kardesim supet yazmissin
- +1 yıl
Ne guzel söylemisin ya +1
- +1 yıl
Bu sozu calarim ben hakkini helal et :-)
- +1 yıl
çok güzel çok doğru yazmışsın..
- +1 yıl
Aynısı bugün başıma geldi evlendim ve eski erkek arkadaşım ahlaksızca mesaj attı xmen14 adlı kullanıcının sana vermiş olduğu güzel ve doğru cevabındanda ilham alarak şu mesajı gönderdim ona;
Bana bak! Ben sana evlendim ve evli bir kadına mesaj atılmaz bir daha mesaj istemiyorum demedimmi! Nasıl mesaj atarsın hemde ahlaksızca mesajlar bide ramazan ayında benim oruçlu ağzımı bozdurma ahlaksız adam! Ben eşimi Ailemi seviyorum asla eşime yanlış yapmam namusuna leke sürmem. Sadakat, namus, iffet hayatına girdiğin kişiye bir ömür boyu bağlı kalmaktır. KOCAMIN ONUN GURURUNU, ONURUNU, NAMUSUNU, HAYSİYETİNİ, ÖZELİNİ KORUMAK, YÜCELTMEK, BAŞININ ÜSTÜNDE GURURLA TAŞIMAK BENİM VAZİFEMDİR. Beni seven, mutlu eden bana ve oğluma sahip çıkan, bana karım diyen birine bana cenneti vadetseler her kim olursa olsun ihanet etmem yanlış yapmam. Ben kocamı ve oğlumu seviyorum. Hiç bir şeyin Ailemi huzursuz etmesine izin vermem. Ben işi savcılığa bırakmam söz konusu namusum direk vururum. ALLAH ISLAH ETSIN. - +1 yıl
@feminum mesaj geldiğinde işi nasıl büyümeden zora koşmadan daha çok beni takıntı haline getirmeden ve bir kerede kurtulurum diye net üzerinden aynı durum başına gelen kişilerin yazılarını araştırdım görüşleri ve insanların yazdığı cevapları önerileri okudum çünkü çok kötü ahlaksızca bir mesele ve cahilce o andaki öfkeyle onu uzaklaştırmak yerine daha çok takıntılı hale getirebilirdim yakınlarıma danışmazdım. Bin düşünüp bir konuşmak ve bir kerede anlatmak lazım yoksa sonu gelmez! iyiki de okumuşum yazıları inanıyorum ki bu karaktersizlige bir daha kalkışamayacaktır.
En İyi Cevaplar
aklın karışmış kenan doğulunun şarkısında dediği gibi. bence eski sevgilinle görüş bir müdde eşinle kıyasla göreceksin o zaman hangisi seni mutlu ediyor. ona göre kararını verirsin. iç ses asla yalan sölemez. kendini engelleme istemsen de zaten sen eski sevgilinle görüşeceksin. aha da buraya yazıyorum:Ç)))
02 Yorumla
Soran+1 yıltabiki görüşmeyi aklımdan bile geçirmem
- +1 yıl
ben de eğer bunca tecrübeme rağmen yanılıyosam nolayım. bak kızm kurt insanın iine işler. acaba diye... sonra da birgün nefsine yenilrisin. ben sana söyleyeyim. engel olmazsın. görüşeceksin. yeter ki eski sevgilin senle görüşme konusunda ısrarcı olsun. sen de pes edeceksin. ama buna gerek yok bence sen görüş ve aralarında kıyas yap hatta sana eski erkek arkadaşla konuşma esararından kurtul. oksa bu gizem seni hep tahrik eder. ama görüş bak değmezmiş dersen bir daha aklının ucundan bile geçirmezsin
+1 yılKendi ağzınla söylemişsin "evliyim". Yani artık öncesiyle bir işin olamaz, olmamalı da. Aldattığı için erkekleri suçlarken iyi, işte bayan örnekleri de görüyoruz. Senin ne yapmalıyım sorusunu sorup ihtimal üzerinde düşünmen bile evli olduğun o adama en büyük haksızlık ve aldatma çizgisi bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılben görüşüp görüşmeyim sorusunu sormadım.. ne yapmalıyım dedim.. ne cevap vermeliyim ya da vermemeliyim.. bilip bilmeden yargılama
Bak ne guzel evlenmissin esini de seviyosundur.
Bazen her istedigimiz seyi yapamayiz canim. Ha eski sevgilini hala seviyo olsan bile , boyle bisey olsa bile insan kocasina yapamaz. Bazen sevdiklerimiz icin fedakarliklar yapariz.01 Yorumla
Soran+1 yılevet büyük aşk yaşadık ama artık kocam var ve asla ona ihanet etmem
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
63Cevap
Günahina girmek istemem o cocugun ama evli kadinla konusuyorsa tamamen cinsellik icindir. Uzak dur bacim sen evlisin ve asla esinin istemedihi seyleri yapma eski sevgilin ile konusmmani istemez her halde
12 Yorumla
Soran+1 yılben ne yapmaya çalıştığını merak ediyorum evet cinsellik olabilir.. ama zamanında birbirimizi çok sevdik ama kahpe kader ayırdı bizi.. hala neyin çabasında acaba
+1 yılbence konuşma o iş bitti artık evlisin saygın olsun kocana duyarsa kötü olur belki eski sevgilin amacı senle ilişkiye girmektir yazık edersin kendine de eşine de olan olmuş yuvanı kurmuşsun adın çıkmasın durduk yere bence uzak dur derim aynı şeyi kocan sana yapsa hoşuna gider mi bide böyle düşünnn
02 Yorumla
Soran+1 yılben konuşmak istemiyorum zaten.. tamam zamanında çok sevdik birbirimizi ama artık evliyim ve eşimi seviyorum ama neden küllerle oynuyor.. yatmaya gelince konu.. rüyasında görür
- +1 yıl
o zaman uzak dur görüşme kocama derim de
+1 yılGercekten duzgun insan olsa zamaninda olurdu simdi onla olurdun her seyi gozr alan insan seni seven insan su an yaninda kiymetini bilmelisin... bosver onu.
13 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim çok güzel yazmışsın.. eğer dediğin gibi olsaydı şu an ben onunla evli olurdum...
- +1 yıl
Aynen kardeşim sen hrlalinle mutlu ol onu cocugunu ya da olacak cocugunu sev kardeşim
- +1 yıl
Helalinle yani
O mu terk etti sen mi ona bir özür ve açıklama borcun varsa konuş yok değilse ayrılmanıza sebep oysa bir de üstüne üstlük konuşmak istiyorsa defolsun gitsin
11 Yorumla
Soran+1 yılevet gurur yüzünden büyük aşkımıza kıydı zamanında.. sonra ben nişanlanınca son kez görüşelim dedi görüşmedim ama göz yaşımda durmadı, karşılıklı ağlardık hep... ama ben asla bida konuşmadım ve görüşmedimde
+1 yılKonuşursan bi' şekilde muhabbetler eskiye gidecek ve "keşke"ler kullanılacak. Bu da senin şimdiki eşine bi' nevi yanlış olacak..
Konuşursan duyguların biraz olsun değişebilir, hiç gerek yok kanımca..00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 394 cevap paylaştı. konuşma mutluşuğunu bozma eyer esği sevğilinle konuşmaya başlarsan kocandan soğursun ve boşanmaya ğider ve esği sevğilinde cıkmaya başlarsın cıkarsın onunla yatarsın ama evlenmez ortada kalırsın dul bır bayan olarak hayatına devam edersin kapiş
02 Yorumla
Soran+1 yılçok saol.. yok konuşmamda buluşmamda
+1 yılsakın ama sakın eğer baktın cevap veriyor eşine bile söyleyebilirsin canım dikkat et kendine içinde üzüntü vardır büyük ihtimal aileni düşün hata yapma :(
01 Yorumla
Soran+1 yılyok canım eski bir aşkı alevlendirecek değilim... asla
+1 yılEvli bir bayana yakisani yap vay be bu soru tam ters cinsiyet olsaydi.
"Kanka vermeyecekse konusma" turu cevaplar olurdu.
Konus ama artik evli oldugunu söyle02 Yorumla
Soran+1 yılevlendiğim gün şehri terketti. ikimizede zamanında büyük acılar yaşattı ve şimdi dönüp cinayet yerine bakmaya çalışıyor..
- +1 yıl
İcinde kalanlari soyle sonra engelle
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen buraya bunu sordun ya amacın belli sende istiyorsun. Yoksa sizce ne yapmalıyım diye neden sorasın. Kendi iraden düşüncen beynin zekan yok mu? Ne yapman gerektiğini bilmiyor musun? Bizler yap konuş onunla yat demiş olsak bize mi uyacaksın?
00 YorumlaSenile yatmak istiyor zaten sevseydi seni alırdı sende eski günlerin hatrına ona bir kere VER bişey olmaz:-);-)
00 Yorumla
+1 yılafedersin ama gübrelik kaşınıyo galiba saçmalama sorman bile hata hee kocamda iş yok birini arıyorum dersen tamamda eşinle mutluysan okumamış olalım :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. yaşadığım bir tecrübe , sakın ama sakın irtibat halıne geçme , tek bir merhaba bile sonunu alamayacağınız şeyler sogurabılır. o kadar net tecrübem var kı bunun için size lütfen dıyorum lütfen yapmayın !!!
00 Yorumlanumaran varsa değiştir sosyal medya hesaplarından engelle hesaplarını bir süreliğine dondur tüm bağlantılarını kes evliliğine zarar gelir eşine bak sen ciddi konular bunlar çocuk oyuncağı değil.
02 Yorumla
Soran+1 yılaramıyor zaten sosyal hesaplardan engelliyorum..
+1 yılEninde sonunda öbür taraftada olsa kocan bunu ögrencek ya hakkını helal etmesse saklama bence kocanın haberi olsun
00 Yorumla
+1 yılAmaç ne konuşmada ona bağlı. Tabii Sen kocanın eskı sevgılısıyle ''delilerce sevdiiği'' ama eski olan sevgilisiyle görüşse?
01 Yorumla
Soran+1 yılgörüşmüyorum onunla ve görüşmemde... sadece arada farklı hesaplardan mesaj atar.. cinayet işlediği yere geliyor
numaranı değiştir bence o adam olsaydı oturturdu seni nikah masasına demekki adam değilmiş seni eş olarak kabul eden insana yazık edersin yazıktır günahtır be mübarek :)
02 Yorumla
Soran+1 yılevet adam olsaydıda bana sahip çıksaydı
+1 yılnereden konuşuyorsa ordan engelle iletişimi derhal kes
11 Yorumla- +1 yıl
bokumsu falansın ama delikanlı hatunsun he
+1 yılSüper yaa yorumlardaki herkez nekadar Sadık kişiler öyle... Gerçekten öylemisiniz acaba
00 YorumlaCanım sen onu bunu bırakta tarama geçmişini sil kocan görürse skıntı olur :/ bir de eskiye kafa yorma eskide kalmış evlisin sen ayıp bir kere
00 YorumlaEğer konuşmaya başlarsan bu ilişki ilerler ve kocanı aldatmaya başlarsın bence kesinlikle uzak durmalısın.
00 Yorumla
+1 yılSorman bile hata değil mi bunu?
Şeytan senin kulağına üflemiş bir kere. Sanırım zor iflah olursun.02 Yorumla
Soran+1 yılne alaka.. bu sabah yazmış bişeyler bende panikle buraya yazdım
- +1 yıl
Panikleme. Kesin bir şekilde reddet. Her türlü irtibatı kes.
Belki sevmeden evlendin belki hala eski sevgiline bir şeyler hissediyorsun ama eşine olan saygından yapmamalısın.
Yazıktır adama!
Uzak dur sil engelle
Ayıp etmiş
Esin duysa belkim çok incincek :(00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yılkonuşursan kocanı boynuzlamış olursun ve günaha girersin unutma sadece konuşman bile kocana ihanet sayılır tercih senin
02 Yorumla
Soran+1 yılkonuşmuyorum
- +1 yıl
inşallah devamıda gelir
+1 yılkoş allah askına konuş seni sürtük evlisin ve hala başka erkekle konuşuyorsun allah senin belanı versin o adamın telefonunu bile açman normal değil
01 Yorumla
Soran+1 yılterbiyesiz seviyene inmicem senin... aramadı ki konuşayım.. face den yazmış.. sana iyi küfürler ederdimde dua et seviyesiz değilim senin gibi
+1 yılKocanın sana olan güvenini boşa çıkaracaksan adına leke sürdüreceksen konuş
00 YorumlaKesinlikle konuşma sonunu düşün onla konuşmak bile eşine ihanet olur
05 Yorumla
Soran+1 yılkonuşmuyorum hiç cevap bile vermedim
Soran+1 yılbüyük bir aşk yaşadık biz zamanında.. hiç bir zaman onu unutmadım ama asla aramadımda cvpta vermedim ona
Soran+1 yılyok yok konuşmadım hiç
+1 yılkonuşmamalısın. evli bir kadınsın.. neyapmalıyım diye sorman bile çok garip.
02 Yorumla
Soran+1 yılgariplik neresinde bunun.. konuşmicam zaten ama ne yapmaya çalışıyor anlamadım
- +1 yıl
evlisin evli. geçmişde kalmış her şey. senin bir sorumluluğun var artık eşine, yuvana. onun ne yapmaya çalışması değil senın tutumun önemli. muhattap bile olma. hattını değiştir. sana ulaşabıleceğı her yolun bağlantısını kes.
+1 yılEvli bir bayana yakismaz. O artik geride kaldi. Sen ileriye bak.
01 Yorumla
Soran+1 yılben konuşmak istemiyorum zaten.. tamam zamanında çok sevdik birbirimizi ama artık evliyim ve eşimi seviyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. geçmişte ne yaşadıydan yaşadın ama şimdi evlenmiş yuva kurmussun şimdi kafanı karıştırıp eskileri alevlendirip hayatını mahvetmenin bir anlamı yok resti çek ilgi gösterme herke kendi işine baksın
00 Yorumlanasıl bir toplum oluşturulmuş, rezillik diz boyu, hakikaten bu soruyu soruyo olman ne kadar da vahim... gerçekten yitirilmiş bir nesil yetişmiş...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayNe karar verdin çok zaman geçti ama umarım görürsün yorumu ya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmişinin geleceğine gölge etmesine izin vermemelisin😪
00 Yorumla
+1 yılewliyim diyosun ne yapayım diyosun biz sana ne diyelim?
00 Yorumlabir hata yapmak istemiyorsan numaranı değiştir. Taviz taviz, taciz taciz getirir.
00 Yorumlageçmiş geçmişte kaldı.. ne kadar geçmişe takılırsan kendini kendi karanlığında boğarsın..
00 Yorumla
+1 yılBunu sorman bile hata !
herkes kendi hayatına devam00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılEsin ayni durumda olsa onun ne yapmasini isterdin sende ona gore karar ver
00 Yorumla
+1 yılBence buluşma ve görüşme bacm ister istemez gönül tekrar tekrar kayar ;)
00 Yorumla
+1 yılKocan aynı durumda kalsa sen ondan ne beklersen aynısını uygula...
Mete'c00 Yorumla
+1 yılKonuşmamalısın hatta seninle konuşmasını isteyecek noktaya kadar gelmemeliydin bile.
00 Yorumla
1 yılPeki doğru söyle eski sevgilin mi daha iyi sevişiyordu kocan mı?
00 Yorumla
+1 yıltabiki vicdanınla başbaşasın şu an eşini seviyormusun kendine bir sor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılboşuna demiyoz milletin artığıyla evlenmeyin 0 km kız arayıp bulun diye
00 Yorumla
+1 yılbence cevap bile vermemelisin
02 Yorumla
Soran+1 yılvermiyorum zaten
- +1 yıl
tamam abla ne bu atar, ergene bak yaa
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılşahsi görüşüm artık eski sevgilinle görüşmen konuşman olmaz yani.:)
00 YorumlaGerek yok
Kurumuş boka su serpilmez10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılTabi ki eşine sadık kalmalisin empati kurmayı deme
02 Yorumla
Soran+1 yılevet bana yapılsa hoşuma gitmezdi amaa eşime ihanet etmiyorum.. yazmış bişeyler eski sevgilim ama asla cevap vermedim
- +1 yıl
Verme akılda soru işaretide kalmasın doğrusunu yapıyorsun emin ol
Sana yapılmasını istemediğini yapma eşine
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBulusma esinede o adamada yazık
01 Yorumla
Soran+1 yılyok ya konuşmadım bile ne buluşması
+1 yılMerak ettim. Ne oldu, grüştünüz mü,?
00 Yorumlakocana saygısızlık yapma...
00 Yorumla
+1 yılkonuşmican tabiki kocanımı aldatcan
00 Yorumlabide soruyo napayım diye yazık
00 YorumlaKocanı katil edersin derim
00 Yorumla
+1 yılevli bir bayana yakisani yap!
00 YorumlaTabiki konusmayacaksin boyle bise sorulurmu ya
00 Yorumlabence görüşme evlisin sonuçta eşini düşün..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞimdiki eşini seviyor musun?
02 Yorumla
Soran+1 yıltabiki
Cevap sahibi+1 yılOnu aklından geçirmen bu soruyu buraya sorman bile hata o zaman tabi dediğine inanıyorsan.
+1 yılbir adim atarssn dönüsü olmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. şu an nasıl durum
00 Yorumla- Devamını Gör (21)
Devamını Gör(66)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri