Ben onu istiyorum etkileşimler oluyor msjlasiyoruz falan durumlarıma bakıyor bugün nerdesin evdemisin işte misin dedim merak ettim yagmur çok yagdiya oda işteyim demiş resim atmis çalışırken bende espiri yaptim urunler yamuk düzgün yap diye gülmüş bende dikat et yüzü güleç melek kiz yazdım oda yüzüm gulecmi cidden yazmış
Bende gülüşünü sevmek diye bir şey var yazdım uyumuş bunu sabah görür oda istiyormu ya sizce
Bende gülüşünü sevmek diye bir şey var yazdım uyumuş bunu sabah görür oda istiyormu ya sizce
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İstemiyor gibi.
O seni istiyor mu bilmem de sen baya seviyomuşsun knk gece gece erkeklerin kalbi olduğuna beni ikna etmeye ne hakkın vardı
Geçen durum attim iste whatsap onunda benimde bildigimiz sevdigimiz şarkı duruma 100 de emojisi atmis
Şöyle söyleyeyim. Acabalarla vakit harcamaktansa açık ve net biçimde hislerini açık açık söyle valla bak kaybedeceğin hiçbir şey yok. Ya sevmiyorsa bi daha konuşamasak diye düşünme. Zaten senin sevdiğin şekilde seni sevmiyorsa o şekilde konuşmanızın hiçbir anlamı olmaz. Eğer seviyorsada mutlu mesut ilişkinizi yaşarsınız. Hiçbir kaybın yok gidene yol kalana da kalbin açık olsunn karşim
Diğer erkekleri bilmem ben güzel severim be harbiden bak ama kizlar da genelde hep yanlış erkeğe gidiyor ya ondan kaybediyor bence
Güzel yazmissinda ben hergun gece uyurken onun sevdiği bana sevdirdiği sarkilarla uyuyorum bunları kaybetmek var sonunda buda var iste yok derse onu birdaha hatirlatacak onunla hayaller kurup sarkida kaybolamiyacagim ben hiç konuşmayalim dedim rahatsiz olma dedim ama o seni kaybetmek istemiyorum dedi biz tartismistik ondan sonra sen i nle konusmayacam dedi kendi geldi sonra bole bu şekil ne olduğu belli olmayan bisey var ortadayaa
Elimde olsada keşke sana şu an karşlıklı tüm 4 yılımı birbir anlatsam. An itibariyle sende eski kendimi görüyorum. Deliler gibi sevdiğim bir herif vardı. Bana beni kaybetmek istemediğini söyleyip cepte tutarken gidip en yakın arkadaşımla beraber oldu. Bak iyi diyosun hoş diyosun seni anlıyorum kaybetmek istemiyorsun ama sevip sevmediğini sorarak öğrenmek varken kendini acabalara hapsetme. Dünyada tek insan o değil, sen de dünyada tek insan değilsin. Acabaların keşkeye dönüşmeden bi sonuca bağla
Haklisin dediklerinde çok hemde en kısa sürede bu işi cozecegim
Senin de iliskini dinlerim sorun değil anlatmak istersen
Bi insan neden birini severken baskasina gider birde arkadasinla cozemiyorumya
Niye ayrılmıştınız?
Tutulacak bir neden de yokya ben biraz salmistim falan huyum falan bu meseleler bi ara ayrıldık tekrar geldi ozledim diye bisey var gitmiyor gidemiyor şu an durum arada mesaj instadan video attım çok tatlisin diye eriyen adam emojisi attı istiyor mu ya offf adimmi bekliyor
Sen niye istiyorsn onu? Sevdiğin için mi yoksa c. sellik için mi
Cinsellik icin olsa her yerde kiz var 10 dk bulurum o benim prensesim ben ona hep duygusal baktım seviyorum