- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılBir insanla bir yola girer iken önce ona aşık olmam gerekiyor. Onun herhangi bir maddi geliri veya işene bakmam. Evlilik için bu gibi şeyleri şart koymam. Parayı bir araç olarak görüyorum. Birlikte olacağım kadının maddi durumu benim için önemli değil. Para her daim her zaman bir şekilde kazanılır.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYani evet.
Kızı şimdi kafeye veya bir mekana götüreyim desen para lazım. Evde tutayım desen yemek için para lazım. Şimdi evlenilecek kızın kadının rolü görevi erkeğini ateşleyecek. Kadın bir nevi evde oturduğu halde erkeğini yönetebilecek iş proğramını kendisi ayarlayacak sabah ondan önce kalkacak kahvaltısını ayarlayacak. O erkeği kendine bağımlı yapacak. Erkek o kadından başkasını gözü görmeyecek. O zaman o erkeğe dağlar dayanmaz. Yani o erkek o kadını namerde muhtaç etmemek için kafası da bedeni de fıldır fıldır olur. Ben kendimden örnek verdim22 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim Başkan
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanka tamam da ne yicez? Benim maaşım 3.800 psikoloğum yeni başladım ileride umarım daha da yükselir eşimden beklentimde aynı ayarlarda ya da daha yüksek olur İnan vallahi kendim için istemiyorum Türkiye’de hayat çok pahalı biz aile kurmak istesek ne yapacağız ben çocuklarımı büyütmek için değil nitelikli olsunlar diye yapmak istiyorum. Ben tek yaşıyorum küçücük ev 2000 lira
11 Yorumla
+1 yılolamaz. trilyonları olmazsa olamaz. para yetmez milyonlarca bitcoin, ev, yat, kat ne varsa. ada isterim üstüne. anca belki.
319 Yorumla- +1 yıl
benim değerim parayla falan biçilmez.
- +1 yıl
evet bunun için birine ihtiyacım yok zaten. kimsenin kendi değerini bilmesi için başkasına ihtiyacı yok.
- +1 yıl
aynen, kaleyi içten feth edip hepsini devre dışı bırakmak lazım skekekwk. (madagaskardaki cumhurbaşkanı)
- +1 yıl
ne sandın? tek bir ülke ile yetineceğimi mi🙄
- +1 yıl
7 den sadece 1 tane mi? kişiliğime hakaret bu😶
- +1 yıl
en az 4.
- +1 yıl
üzerine fistik ezmesi
- +1 yıl
yetmez, kölelerime geniş alan lazım
- +1 yıl
benim her özelliğim herkese artar. asıl herkes bana eksik kalır. yine vicdanlı davranıyorum..
- +1 yıl
uza. saygısızlık yapma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Çalışkan olması önemli bence şu an maaşı işi iyi olabilir evlenip cocuk yapar daha sonra ben artık cocuğu büyütmek istiyorum işe gitmeyecem der bu yüzden iş bulunur hatta iş kurulur yeter ki çalışkan olsun evlendim kocam bana baksın kafasında olmasın yeter
10 Yorumla
+1 yılkişi evlendikten sonra da garanti olarak çalıştığı ve bol maaşlı işinden de çıkarılabilir
bence burada önemli olan para değildir
para sadece kızını vermek istemeyenlerin bahanesidir
yoksa para her halükarda bulunur
çobanın gönlü olsa tekeden teleme çalar
babanın da vermeye gönlü olsa bin dereden su getirmez verir zaten10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba, dürüst olacağım eğer ben de o durumda olsam olurdu fakat değilim o yüzden istemezdim. Ama aşıksam olurdu yani sevdiğim insanla tüm zorluklara razıyım.
31 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenilecek insanin makina isine bakılmaz
İmanına inancına insanlığına bakılır
Para kazanılır is bulunur da insanlık bulunmaz11 Yorumla
+1 yılOlabilir. Yeter ki adam sağlam olsun. Sağlamlığına güvenirsem olur. İnsanın başına her şey gelir. Hiçbir şeyin garantisi yok bu hayatta.
11 Yorumla
+1 yılMaaşı düşük olabilir.. Ama belli bir işi olmalı.. İş sorumluluğunu alamamış bir insan evliliğin evinin sorumluluğunu da alamaz bence...
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru söylüyorsun.
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok paramız olmasa da olur kendi yağımızda kavrulalım, ele muhtac olmayalım yeter. huzurumuz sevgimiz aşkımız hiç bitmesin benim yükseklerde gözüm yok
31 Yorumla
+1 yılOlabilir.
Eğer pes etmeyip bişeyler için mücadele ediyorsa zaten rızkını kazanır11 YorumlaKarşıt cins için olmaz. Olur diyene inanmam. 😃 Erkek için zaten sorun yok ki.
11 Yorumla- +1 yıl
Bende inanmam
Olur. Neden olmasın. Benim kazancım ikimize yeter. Yeterki gözü tok olsun.
11 Yorumla
+1 yılTabikide eğer insan birini seviyorsa madiyat sorunu ne kadar zor olsa bile karşılıklı göğüslenmeyle çözülebilecek bir sorun olarak düşünüyorum. Bence burada o kişiyle aradaki bağ önemli.
20 YorumlaBu dünyada neyin garantisi var ki o konuda garanti isteyelim
50 Yorumla
+1 yılkendine bakacak kadar parası olsun yeter ben kendi paramı çalışır çıkartırım. yani huzur herşeyden daha önemli bana parasını vermek zorunda değil bende ona vermek zorunda değilim ama yinede düzgün ve garantili bir işi olmasını isterim.
11 Yorumla- +1 yıl
Bak işte bu düşünceye katılmıyorum Ben ona paramı vermek zorunda değilim O da bana vermek zorunda değil zaten insanlar zorunda olduğu için değil bir aile bağı olması için para ayrıcalığı olmaması için para bir kese de toplanır aile olmanın kuralı da budur yani evliliklerde Senin paran benim param mevzusu ortaya çıkarsa evlilikte huzur kalmaz
Bakabilecegine inaniyorsa para mühim degil fakat bunun karşı tarafında anlayisli olmasi lazim ornrk annem babam , annem isterse guzel, sik giyinebilirdi ama annem hep biriktirdu tuttu ve annenim sayesinde ev aldık babamda ayni parayı fazla söze getirmiyorlar simdikler arabam olsun mercedes evim olsun villa olmaz abi olmaz iyi gunde kotu gunde beraber olunmali yoksa o evlilik bir boka yaramaz
10 Yorumla
+1 yıl
Kızların aradığı eş bu.
20 Yorumla
+1 yılÇalışamamak kendi tercihi olandık sürece olur. Benim zaten iyi bir mesleğim var. Aç kalmayız. Yeterl ki iyi biri olsun. seveyim.
20 Yorumla
+1 yılhayır. kesinlikle hayır. hanları hamamları olsun istemem o kadar yükseklerde gözüm yok ama davul bile dengi dengine
20 YorumlaMaddi durumuna bakarak biriyle birlikte olma fikri çok ireti kendin ayakların üstünde durabiliyorsan karşı tarafta çabalıyorsa bir önemi yok
33 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKanka devir değişti cidden hayat pahalılaştı. Zaten ev almadan evlenmeyi bile düşünmüyorum 🤣😂 ldkdkdk
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇok zengindir birden fakir olur fakirdir zengin olur hiç belli olmaz bu işler
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılBen sevdimmi istersen engelli olsun bana farketmez.
20 Yorumla Ekmeğini taştanda olsa çıkarmalı. Önemli olan bu bence
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet olabilir isterse hiç çalışmasın çocuklarımıza iyi annelik yapması yeterli
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Elbette olabilir, ne kadar iyi anlaşıyoruz ne kadar destekçiyiz birbirimize önemli olan o
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılValla hiç işi olmasada olur..:)
Ama evlilik asla:)10 Yorumla
+1 yılTabiki olabilir... maas mi beni bi arada tutuyo... ne sacma..
10 YorumlaBiraderim, evlilik dediğin şey fakir işidir zaten.
Zengin insanın evlilikle ne işi olur?
Seksi yasallaştırma kaygısı bir tek fakirde vardır, cinsellik yalnızca fakirde tabudur.
Zengin kimseyle sevişmek için imza şartı aramazken, düşük zekalı fakirler imza şartı arar.
O sebepten, kişi evlilik kafasında biriyse, paralı insanla evlenebilmesi milyonda bir ihtimaldir..14 Yorumla- +1 yıl
Tüm haramlardan sakınan bir toplum olarak, nasıl olur da imzasız sevişiriz dimi?
Bu tamamen tabu, günahla zerre alakası yok.
Elalem ne der kaygısı, toplum baskısı. Kimse dedikodu yaparken, yalan söylerken, arkadan konuşurken, iftira atarken helali haramı hatırlamaz, mevzu sekse geldi mi herkes Müslüman kesilir. Yok öyle bir dünya, değiştir bakış açını..
Olmaz tabi erkekse hiç olmaz para esittir güç demek bu düzen boyle
22 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır mantık evliliği yapıcaz biz adam benim maaşim için evleniyorsa ben de onun maaşı için evlenirim
20 YorumlaKendim bir kadın olarak askeri ücretle ve özel şirkette çalışıyorum lüKS bir hayat gaybimiz yok ama zaten evi geçindirme mantında olan bir adam gerekirse iki işte de çalışıp bakar ondan olur niye olmasın
10 Yorumla
+1 yılValla önemli bu ekonomi de hele geçinmek çok çok zor...
11 YorumlaZaten bu devirde ben çalışmak istemiyorum evde oturucam diyen erkekten de kadından da hayır gelmez. Normal bi beklenti bu.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Olmadı zaten kardeşim.. Evlenmeden önce limonda mı satamazsın, simitde mi satamazsın demişti... Sonra da para için kaçıp gitti..
00 YorumlaEskiden olsa evet derdim ama şimdi hayır diyorum
-Tek başına yüksek maaş da hiçbir şey ifade etmez-
Bu sırada ben ömrüm yettiğince çalışmayı planlıyorum10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbiraz zor ya para gecinmek icin gerekli asiri luks istemiyoruz fakat az maasla turkiyede de gecinmek cok zor
10 Yorumla
+1 yılHuzur parayma degil kalbden gelir
22 Yorumla- +1 yıl
Sogan ekmek olsun ama huzur olsun
+1 yılÖnce işini garantiye alsın sonra evleniriz
11 Yorumla
+1 yılMaddiyat önemli kimse kandırmasın kendini
11 YorumlaParasız erkeği bir tek annesi sever. Ben devlet memuru olarak bir evim bi arabam var. Ben bile evlenince ne yapacağımı düşünürüm
10 Yorumlaolabilir maaş düşükse zaten çalıştırmam ama
50 YorumlaKadın evlenmez dolandırma ve malına çökmek için evlenir kadın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı. Eve ikimizde para getirelim yeter
40 Yorumla
+1 yılEvet, birlikte çalışırız.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılAilem asla kabul etmez
27 Yorumla- +1 yıl
aileniz evleniyor gibi.
- +1 yıl
@nyanya1384 ailem zengin ondan dolayı zengin biriyle evlendiriler gerçi ben evlilik düşünmüyorum da
- +1 yıl
kendin neden karar veremiyorsun?
- +1 yıl
@nyanya1384 ben istemesem zaten bu iş olmaz ailemin dediğini yapacak bir değilim
- +1 yıl
anladım. gönlüne göre öyleyse.
- +1 yıl
@nyanya1384 sağ ol sizin de
- +1 yıl
teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılYok be kardeşim paran olmayınca kadınlar bakmaz
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHersey Allah tan rizki veren O dur. Bugun ne ya da yarin ne olacagimiz bellinolmaz
10 Yorumlabuna bayan arkadaslar cevap versin
10 Yorumla
+1 yılHerkesin mağaş düşük zaten
10 YorumlaEvet benimleyken çalışmasına gerek yok
10 Yorumla
+1 yılBenim için bunlar problem değil
10 YorumlaTabiki olabilir. İsterse çalışmayadabilir.
10 YorumlaNormal seviyeli bir gelir yeterli
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar kel ve zengin sever dostum
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. olabilir tabiki neden olmasın
10 YorumlaKişiden kişiye değişir sanırım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 570 cevap paylaştı. Sorun olmazdı
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSanmıyorum, maaşımız eşit olmalı
337 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAylık 2000 € elime geçiyor
Cevap sahibi+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılNeden yorumuma dislike attın?
Cevap sahibi+1 yılPeki
Cevap sahibi+1 yılOrtalamadan yüksek
Cevap sahibi+1 yılYurtdışında para basmıyoruz
- +1 yıl
İnsanların yorumuna salça olma
Cevap sahibi+1 yılUluslararası bir banka'nın ofisinde çalışıyorum
- +1 yıl
Gıcık oldum
Cevap sahibi+1 yılYa o değil de, sen yurtdışında mı yaşadın da bu parayı az buluyorsun? İş verenim, ülkenin en iyi iş verenlerinden biri bu arada. Senin maaşın da aylık 30k TL sanırım, bu parayı beğenmediğine göre
Cevap sahibi+1 yılZaten 20k tl =) yani, istesem şu an orada bir daire alırım birikimim olduğu için... Pilotluk, iyi güzel meslek, fakat herkesi almıyorlar, yani yorumlara böylece atladığın için, psikoloji testinde kalma ihtimalin baya yüksek diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılSen herşeyi böyle sorgular mısın?
Cevap sahibi+1 yılilginç, dikkat et, bu kişiliğin seni kötü yönde etkilemesin :)
Tabiki de olabilir saygı sevgi gibi şeyler önemli
20 Yorumla
+1 yılSeviyorsam evet
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,1b cevap paylaştı. Olamaz
10 Yorumla- Devamını Gör (11)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası