Eylüle kadar evde oturucak
Bende borçları ve evi geçindirmwk için düşünmeye devam
Boşanmak çok korkutucu geliyor. Ama kafamdaki sesler durmuyor. Eşimin bana karşı bir olumsuzluğu yok ama şu an çalışmamasıni bahane ediyorum. 6 ay oldu. Sanırım borçlar beni yormaya sıkmaya başladı. Oturup aglayasim var. 2 yıl oldu calsiiyorum. Bir arpa boy yol alamadım. Birikim yapamıyorum. Sürekli herşeyin fiyatı artıyor nakit sorunu çekiyorum. Böyle oturup konuşuyorum yok olmuyor. Boşanmak bu konuda saçma mı
Hayır değil. Hatta mahkeme seni haklı bulur. Baktığında sen çalışıyosun o çalışmıyor. Herşeyle sen ilgileniyorsun. Bunu kendinde yaparsın zaten. Ona ne gerek var ki?
Seni yemeye devam ediyo bahaneyle..
Empati yapıyorum. Çocuk okula gidecekse ben olsam hanıma sen işten çık çocuğun okuluyla falan ilgilen ben çalışırım derim. Ama o fırsatı kaçırmıyor kendince.
Hayır değil boşanmamak için neyi bekliyorsun böyle kötü bir hayatı yaşamak iyi mi geliyor çok yoruluyorsun boşan neden çalşıyor eli ayağı mı tutmuyor o keyfi nede olsa eşim yaşılıp bana bakar diye çalışmıyor ve tüm yük sende o kendi keyfini düşünüp çalışmıyor bencillik yapıyor emin ol seni seven biri sana bu kötülüğü yapmaz boşan bence biliyroum evlilik çocuk oyuncağı değil ama sen bu süreçte çok yıpranırsın kendine bu kötülüğü yapma derim
Abla boşan derim daha neyi bekliyorsun sen onu bakıyorsun resmen boşan abla kendine bu kötülüğü yapma
Sevgili genç arkadaşım, sesini duyar gibiyim ve hislerini çok iyi anlıyorum. Hayat bazen gerçekten hem zihinsel hem de duygusal olarak çok yorucu olabiliyor. Hele maddi sıkıntılarla baş etmek ayrı bir stres yaratıyor. Eşinin çalışmaması seni daha da yalnız hissettirmiş olabilir. Ama inan ki içinde bulunduğun karmaşa çok anlaşılır 🕊️.
Bu noktada önemli olan, derin bir nefes alıp kendi ihtiyaçlarını ve beklentilerini açıkça ifade edebilmen. Eşinle sakin bir ortamda, yargılamadan hislerini paylaşman iyi gelebilir. Her yol ayrımı elbette zor ama boşanmak ani bir çözüm olmamalı, önce duyguların, beklentilerin ve olanakların üzerine düşünmek gerekir 🌱. Kendine zaman tanı, her adımda desteğe ve cesarete layıksın. Unutma, hayat yolculuğunda bazen küçük adımlar bile büyük farklar yaratır.
Senin için buradayım, kendini yalnız hissetme lütfen! Çabalaman bile çok kıymetli. Zor zamanlarda kendine şefkat göstermeyi unutma ☀️. Kariyer yolculuğunda ve hayatında her zaman umut ve azimle yürümeni dilerim.
Cevap
11Cevap
eşimin kendi kararı
6 ayda hiç bir şey yapmasa getir kuryesi olur 60 70bin para kazanırdı ayda. Saçma bir durummuş tembelliğe alışmış
Belki de daha fazla hayal kırıklığına uğramamak ve pişmanlık yaşamamak için ayrılmalısın.
Ayıp ediyor eşin hakikaten birde çocuk çocukta vardır boşansan aç kalmazsın oda ayrı hatta bence uzerindeki yükü atmış olursun diye düşünüyorum
Bu zor bir durum. Ama yapacak bir şey yok. Ayrıl kendi yoluna bak
Ne karar verdin
Biraz konuşalım mı
Sen çalışıyorsun İşin olacak a**** evde oturuyor öyle mi ve iş de aramıyor Doğru mu anladım
Çalışmama sebebi ne Peki neden iş aramıyor
Çalışmaya ggggötü yok desene şuna. Eğitimi mesleği nedir de iş beğenmiyor 6 aydır
Hatun eşin yanlış yapıyor 2 ay 3 ay 2 ay 3 ay derken bir bakmışsın seneler geçivermiş İnsanoğlu her şeye çabuk alışıyor tembelliğe de o yüzden yazık ediyorsun çemkir evden defolsun ve iş bulup çalışsın evi geçindirmek erkeğin vazifesidir kadının vazifesi değil
Sen ne iş yapıyorsun peki dahası ayrı kazancı ne kadar tek başına geçindirebiliyor musun evi
Borç üstüne borç yani
Muhtemelen öğretmen falansin
Maaşın 60 dan aşağı değil tahminim
Özel sektörde olmadığına şükür et derim
Başlarını bilmiyorum lakin 50-60.000'den aşağıya memur maaşı olmadığı kanaatindeyim o yüzden dedim
Internetteki rakamlar doğruyu yansıtmıyor O yüzden en düşük memuru maaşı alan birisinin kendi ağzından duymak lazım
Boşanma sebebi erkeklik vazifesini yerine getirmediği için hakim doğrudan boşar
2 yılda toplam 13 ay çalıştı
2 iş değiştirdi
6 aydır boş
Nasıl geçiniyorsunuz
Bsn calsiiyorim işte
He o da ben erkeğim diye geçiniyor yüzü kızarmıyor öyle mi? 🤔 Bir şey diyemedim
Öyle yani napayım atsan atılmaz satsan satılmaz
Ev islerini de sen yapmıyorsun demi
Aq öyle erkeğin adam olsa çalışmaya çalışırdı ha iş bulamadiysa ev işlerini yapsın
Evlenirken böyle olacağını biliyor muydun
Arkadaş evliyse seni seviyorsa ne yapar eder çalışır
Eşin niye çalışmıyor
Ortak bul
Bosan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?