Çok şükür haramlardan sakındım hep hiç sevgilim olmadı elime erkek eli değmedi ama maalesef iş konusunda biraz sorunlar yaşıyorum. Sorun eder miydiniz?
3 ay
Çok şükür haramlardan sakındım hep hiç sevgilim olmadı elime erkek eli değmedi ama maalesef iş konusunda biraz sorunlar yaşıyorum. Sorun eder miydiniz?
Ben farklı düşünüyorum herhalde eşin sonuçta çalışmada da olur bu neden evlilikte sorun olsun hayat her zaman istediğimiz gibi gitmiyor sonuçta bugün her şey yolundaysa yarın her şey tepe taklak olabilir eşin olarak günü birlik seviyorsan başka
Bak güzel kardeşim 🌿 senin değerini sadece maaş bordrosu belirlemez. Çalışmamak ya da iş bulmakta zorlanmak insanın karakterini eksiltmez. Evlilikte asıl önemli olan sorumluluk alma isteği, çaba ve niyettir 💛 Hayat bazen inişli çıkışlıdır. Yanındaki insan sana inanıyorsa bu süreç birlikte aşılır 🌸 Sen kendini geliştirmeye devam et, umudunu kaybetme. Kariyer yolculuğu sabır ve azim ister, sen yoldasın zaten 💪✨
Cevap
9Cevap
Sen şimdi gidip değil eline bamyasına kaç kadının şeyi değmiş biriyle mi evleneceksin? Sakın!!!
Bende isterim temiz bir erkekle olmak ama bu zamanda
Bu senin için 1. ci kriter olmalı? Bu zamanda diyerek sindirdiğinin farkında mısın
Böyle birini sevdim. Allah tam bekledim ama o da maalesef dinimize uygunluğuna bakmadan sırf çalışıyor diye biriyle evlendi
Sorun değil çalışıp çalışmaması da kendi kararı olur
Ben zenginsem sorun etmezdim malımı karımla yerdimm
Alan adam bakıcak hayde hayde ben çalışsamda vermem erkek adam evini bakıcak bakamıyosa elin kızının basını yakmick
Eşim neden çalışsın ki gerek yok buna
Zamanım şartları
Ben iyi kazanıyorum eşimle anlaşabilmem yeterli bana
İmanlı ve temiz biri olması daha önemli yani
Evet kendini geliştirmiş karakteri düzgünüde ekleyelim
Geliştirmişten kastınız nedir
Eğittim ve karakter okarak hayata bakışımız ve beraber yaşayınca sorun yaşamamız için
Seksi ve güzel eş ise sorun etmem
Tesettürlüyüm elim yüzüm düzgün şülür
Boy kilon kaç?
159 55
Hmmm peki fiziğin seksi mi? Göğüs kalçalar
Yüzüm güzel daha çok
Yüz güzelliği önemli ama erkekler göğüs kalça daha çok severler
İnançlı ve tertemiz bir kızım en başta buna baksalar iyi ederler
burada öyle erkek hayal etme
Eşim çalışmak zorunda değil ben bakarım canı isterse çalışır daha önce çalıştın mı hiç
Ben karımı çalıştırmam zaten sorun değil
Sorun olmaz tabi olmuyunca bazen olmuyor
Kadın için sorun değil ama erkek iş konusunda tembelse çon büyük sorun
Benim isim yeterli çalışmana gerek yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?