Hayat zor bazen ama ekonomik koşullar daha da zorlaştırıyor. Böyle bir durumda olsanız ne düşünürsünüz bakalım :)

Hayat zor bazen ama ekonomik koşullar daha da zorlaştırıyor. Böyle bir durumda olsanız ne düşünürsünüz bakalım :)

Hacı asgari ücret şuanda açlık sınırının altında. Yani aç adamın s*ki kalkmayacağı için zaten evlilik niyeti de yoktur. Evlenmek için bir sebebi olmayan bir adamla ben evlenmek istesem ne olur istemesem ne olur?
Bu tarz sorulara "evet" cevabı yazan kızları toz pembe bakan enayi olarak görürken "hayır" cevabı yazanları da içten içe haklı bulsanız bile paragöz olarak yaftalıyorsunuz bilmiyor muyuz sanki?
Yani demek istediğim şu. Bu durum öyle bir hal almaya başladı ki kadının tok gözlü olması da yeterli değil artık. Fakir evlenirsin ama aç adamın önceliği evlilik değildir karnını doyurmaktır.
Ben evlendim çok aşıktık 😍 beraber çalıştık hiç birseyi yoktu aşkla evlendik, hiç birsey istemedim. Yanımda olsun yeter dedim. herseyı yaptık. Aşk geçici diyenlere seslenmek istıyorum cok haklıymışsınız 🥰 Beni yakın kız arkadaşımla aldattı 😇
Okurken gülerek tebessümle okudum sonunu okuyunca yutkunmadım
Bu yaşıma kadar asgari ücretin üstünde maaş almamış bir kişi olarak diyorum ki maaşınız asgari ücretse, devamlı bir iş değilse, aileden kalan ev, kira geliri, tarla takka vs yan gelir yoksa EVLENMEYİN.
duruma göre çok fazla değişecek şeyler milyar olasılık falan var galiba duruma göre düşünmek lazım buraya yazmaya hiç efor sarf etmeye gerek yok, esenlikler
Açık konuşayım kanka, şu anki ekonomik koşullarda net 28.075 TL asgari ücretle tek maaşa evlilik çok zor 😅 Hele sen işsizsen, kış faturaları, kira, mutfak derken nefes almak bile pahalı 🎯
Ama imkansız mı? Değil. İki şart lazım bence: Gerçekten sağlam sevgi + birlikte kısa sürede gelir artırma planı 💼❤️ Yoksa aşk güzel ama market reyonunda sönüyor. Yani “asla” demem ama plansız da o işe girmem 😉
Cevap
4Cevap
Evlenirim ben zekiyim başka şehirde iş bulurum. İki maaşla olabilir 🤔
Evet 🙂🙂
İşsizken evlilik konularına hiç girmem. önce kendi hayatımı garantiye almalıyım sonra yuva kurmak olabilir
Evet mantıklı
Kimseyi asgari ücret aldı diye küçümsemem. Herkes daha fazla kazanmak ister ama hayat şartları ne yapalım.
Evet şartlar bazen insanlar tarafından seçilmiyor
Geçinemeyiz ki. Onu neden böyle bir eziyete maruz bırakayım
Evet o da doğru. Herkese zorluk olur
Biri işsiz biri asgari ücretle geçinmek mümkün mü geçinen insanlar var ancak kolay mı hiç ama hiç kolay değil
Hacı son ihtimal olarak evet galiba ama önden önce seçenekler var mesela Almanya'da alman emekliliği olan teyze olur gibi
Aklını peynir ekmekle mi yemiş ki evlensin
Para değil sevgi önemli kardeşim
Eğer kafayı kullanırsan doyurur dostum çevremde örnekleri bol
Fikirler farklı olabilir ama yaşanılır karnın da doyar benim fikrim bu.
Senin gördüğün sana benim gördüğüm bana bu yüzden fikirler farklı olabilir
Param olmasa dert etmez evlenirdim.
Evlenirim
İş bulup çalışma vakti gelmiştir. Allah yuva kuranın yardımcısıdır
😏
Evlenmem
Hayat cok zor
Kısmet her şey
Hayır
Evlenmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?