Sebebi ile yazın
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sebebi ile yazın
Yani açıkçası artık bu devirde tek maaşla geçirmek imkansız hani asgari ücret dediğiniz ücret elbette yüksek bir şey değil ama 2 kişi olduğu zaman 16.000 lira para ediyor ha Türkiye şartlarında ve ekonomik koşullarda elektrik su alışveriş diye düşündüğümüz zaman yani ne kadar yeterli bilemezsiniz Bir de bunun çocuk olduğunu göz önüne aldığınız zaman tabii ki yeterli bir şey değil ama, artık öyle tek başına ev geçindirmek bilmem kadın çalışmasın kadın evde otursun da ben kazanır getiririm mantığı kalmadı hani o mantıkla yürüyen insanlar zaten gelirleri yüksektir ya da başka bir avantajları vardır aileden gene bir avantajı vardır veya kira vermiyordur ailesi ile yakın oturuyordur veya ailesiyle aynı evde yaşıyordur dolayısıyla tabii ki asgari ücretle çalışan biriyle evlilik yapmak isterim.
Ancak zaten şöyle bir gerçek var ben bedensel engelli olduğum için şu anda evlilik durumu benim için söz konusu değil çalıştığım ve iş sahibi olduğum bir mesleğin bir gelirim yok, dolayısıyla şu an için düşünmüyorum ancak 5 yıl sonra bir emeklilik şartı olduğu zaman ancak o zaman düşünebilirim ya da belki ilerleyen dönemlerde karşıma öyle bir fırsat çıkarsa ancak o zaman evlilik yapabilirim ama tek kişinin çalışması ile artık ev geçindirmek çok zor bir hal aldı. Asgari ücretle çalışan biriyle evlilik yaparım.
Evet evlenirim tabi ki, para tabi ki de bir ilişkide önemlidir ama insan kendi ayaklarının üzerinde durup az da olsa geçinebiliyorsa bu yeterlidir. yani ne kadar ücret aldığı aslında önemli değil bir şekilde çalışıyorsa ve maaşı varsa bence ilişkilerde bu yeterlidir
Cevap
29Cevap
Ay benim rujuma yetmez o para ahshsh şaka şaka olur ya sevdikten sonra her şey olur.
Fotoğraftaki sensen olmaz be güzelim
Sevmişsem neden evlenmeyi? Sevgi karın doyurmaz belki ama en azından mutlu eder
İnanmadım ama neyse
Evlenmem. Benim gelirim ondan fazla oluyor. İlişki de illa ki sorunlar olur bu yüzden. Çünkü ben harcıyorum, tutamıyorum kendimi. Sürekli harcama yapmam gözüne batar illa ki.
Evet. Ben asgari ücretin altında gelir gelen bir ailede büyüdüm. Beni etkilemez bu durum. Ayrıca ben de çalışacağım için geçim sıkıntısı çekmeyiz.
Evet evlenirim.
Önemli olan para değil ki. Eşler birlik olup çalıştığı sürece o eve her türlü para girer. Paranın miktarı önemli değil.
Ülkenin yarısı zaten asgari ücretli kalanlar da en fazla 3 4 bin fazla alıyor. Sevdikten sonra evlenilir.
erkek için çok önemli olacağını sanmıyorum ama birçok kadın için önemlidir bence yani kabul etmez kadınlar.
Boş gezen kızla bende evlenmem madem onlar paralı erkek istiyor o zaman bence paralı kız istiyorum.
Bunun yanısıra huzur anlayış gerekiyor yüksek Mevla olsa bile tek başına yeterli değil dengeli unsurlar gerekli
Eşimin çalışmasını istemem ben ona bakarım çalıştırmam
Evlenirim.
Benim maaşım yeter bize
Sigortası ödensin, evde durmasın diye çalışmaya devam ettiği sürece evlenirim..
Evlenirim ben de asgariyle çalışacağım için güçlerimizi birleştiririz dksjsjs
evlenirim derler, ama sonrası geçim kavgaları
@Я-Вала kadının taleplerinden kaynaklanıyor. erkekte alamayınca kavgalar başlıyor
@Я-Вала gerçek bu ama
@Я-Вала evet
@Я-Вала sonuçta sizde kabul ediyorsunuz sorunlar yaşanacak diye
@Я-Вала orası öyle ama inatlar biniyor sadece
@Я-Вала haklısın açgözlü olmamak lazım
Evlenirimde asgari alıyorsa işte çok yoruluyordur çalışmasın napacak çalışıp
Ben daha çok çabasına bakarım maaşı pek umrumda değil
Paraya değil aşka bakarım, beni sevsin ben onun için her işi yapar para kazanırım.
Zaten stresli yaşıyoruz , gülelim de her türlü yaşanılır
Seviyorsam evlenirim, ne kadar kazandığının bir önemi yok
Evlense bile geçinemezler eşinin de çalışması lazım ama kesinlikle çocuk sahibi olmamalılar
önemli olan eve giren toplam gelir. Zengin değilse evi geçindirebilecek parayı birlikte çalışıp kazanırız. benim yeterli gelirim olsa o çalışmasa da olur. Bence bu hayır diyenlerin ayranı yok içmeye
Etkilendim🙂
Asgari ucret memur maasina yetisti neden evlenilmesin
Şimdi ben okuyup meslek sahibi olmuşsam karşımdaki kişinin de aynı seviyede olmasını isterim eğer istediğin kadın paracı degil ve asgari ücretle çalışan biriyse niye olmasın
İki kişi asgari ücrete çalışsa gayet rahat geçinir.
Her şey para değil sevgi paradan ibaret değil zengin olup mutsuz olanda var fakir olup mutlu olanda
Bir erkek olarak ilerideki eşimin de en az benim kadar bir şeyleri başarmış olmasını isterim yani hayır askari ücretle çalışan birisi ile maalesef
Önemli olan maaş değil hiç almasa yine evlenirim çnkü insan sevince bazı zorluklar bile güzel geliyo
neden olmasın bu ülkenin yarısından fazlası asgari ücretle çalışıyor.
Kadınlar kendilerinden yoksul erkekler ile hiçbir zaman EVLENMEZLER.
Asgari ücretle çalışan bir erkek karısını çalıştırır. O yüzden hayır.
seviyorsam parayı dert etmem..
Pp deki kadın çok güzelmiş
Kime göre neye göre
İdareli biriyim zaten geçiniriz
Çok sevsem bile olmaz
Evlenirim çünkü para aramıyorum
Evet seviyorsam gelirinin bir önemi yok
Sebebi : seviyorumdur
Evet evlenirim, para paradır 😃
Hayır tabiki neden evleneyim
Evlenicek insan hayatını düzenini bilir?
Sevdikten sonra sıkıntı yok
Sağlık seks para bence
Sevginin para karşılığı olmaz
Her yiğidin bahtına Bi güzel duserr
Hayır evlenmem
Ben kendi kazandığımdan mesulüm.
En birey yorum.
Sevdikten sonra fark etmez
Bu devirde geçinmek çok zor o yüzden hayır
Sende para var ben biliyorum
Hayır evlenmem
Evet neden olmasın