Benim okudumuş olduğum cevapları bence çok abartılmış. Yanlış anlamqyin bence. Yani bende geçmişinde cinsel ilişkiye girdim. Ama çok pişmanım ve tevbe ettim gerçekten. Bende kız arkadaşıma anlattım ama o kendisi bilmek istedi. Ama benimde içim rahat etmiyordu, çünkü onunla evlenmek istediğim için aramızda gizli bişey kalmasın diye anlattım. Baskalarin gözünde yanlış ola bilir ama içim rahat değildi yanlış bişey yaptığımı biliyordum çünkü ve ondan saklamak istemedim. Yani sapıklık olduğu için değil aslında saflık ve iyi kalblilik olduğunu düşünüyorum ben. Bu benim düşüncem.
04 Yorumla
Soran+1 yılben ck uzuldm ve soğudum
Soran+1 yılsolemedı
En İyi Cevaplar
+1 yılbende tanıdım öyle bir geri zekalı, tanıştıgımız ikini gün eski sevgilim böyle yapardı şöyle yapardı kötü davranırdı, bana şöyle hitap ederdi, ne iştir ya ne bok yediysen yedin banane. sonra geçmişinden dolayı itham ettiğin zaman pişman değilim hiç bişeyden derdi o zaman sızlanmayacaksın g*t küfrettirecek illa beni.
06 Yorumla
Soran+1 yılevet yaa
- +1 yıl
bir de onlar sevmedi sen sev der gibi, dedi gelki, başkalarının hatalarını ve başkalarını benimle karşılaştırması başkalarından göremediklerini benden beklemesi, onlarla yaptıklarını benimle yapmak, acıkcası unutmamış heralde seninkide o misali götüne tekme at gitsin
Soran+1 yılole ypcm gelsn
- +1 yıl
gelmesin daha ne geliyo. bende bir saat once agzının payını verdim zaten.
Soran+1 yıl:(((((
- +1 yıl
neden uzuldun
Gizli Üye(30-35)+1 yılilerde senınlede yaparım oburune anlatırım dıyo oyle bı yavsak benımde basımda vardı ölsende askından uzak dur öpüştügümüz halde yattık dedı ıspatlıyamadı davalar ugrastım g*t oldu sakın benden tavsıye uzak dur
23 Yorumla
Soran+1 yılayrlcm zaten
Cevap sahibi+1 yılen guzelı bellı adam degıl
Soran+1 yılevet
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim eski sevgilim, sevistiklerini soylese neyse, yok oral yapmadim surasini yaladim burasini opmedim falan... odun, ökuz ökuz... ben ayrildim kaldiramadim sen de ayril bence.
13 Yorumla
Soran+1 yıloyle ypıcm canım
Cevap sahibi+1 yıl:(( ben coktan unuttum sogumustum cunku simdi iyi ki bitti diyorum. Tereddut etme canim
Soran+1 yılıns canım :(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
seni tahrik etmek için yapmış psikolojik harekat güya o kız sevgilinle o işi yapmış onun bayag etkilemiş
güya sende sevgilinle o işi yaparsan sevgilinin aklında iz bırakacan felan amacı bu psikolojik tuzaklara gelme böyle numaraları yeme. Herif zaten sağlam ayakkabı değil o kız ortada kaldı şimdi kim bilir ne dedide ikna etti evlilik vaaddi felan da veririler erkekler böyle tuzaklara gelme. bugun onu ortada bırakan yarın seni ortada bırakır. adam olsa zaten anlatmaz öyle değilmi böyle seyleri11 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyleeee
+1 yılO cocuktan soguma cocuk durustce anlatmis ya yalan soylese dese ben senden baskasina bakmadim dese o cocuktan sogursan git akil hastanesinde yat benim sevdigim eskiden sunu sunu yaptim dedi ve daha cok asik oldum durusttu cunku gecmis onemli degil gelecek onemli
017 Yorumla
Soran+1 yılblmyrm
- +1 yıl
O cocuk gibi durustunu bul uzaya yuruyerek cikmassam namerdim
- +1 yıl
Alakasi yok kiza aciklama yapmis ben bir iliskide durustluge onem veririm geldi ben bunla opustum sunla yiyistim dwdi daha cok asik oldum icindeki herseyi soyledi cunku durustce uzuldu ama seni daha cok seviyorum dedim ona
Soran+1 yılhc snmym ck sgdm sana sevgılın gelse yatak olaylarını anlatsa naparsın
- +1 yıl
Daha cok asik olurum diyorum durust cunku
- +1 yıl
Ya Allah aşkına saçmalama. Sevdiğim adam gelip "ehuehu bak ben bu kıza naptım biliyon mu ehehe" dese ağzının ortasına çakarım. Dürüstlükle bu şey arasında ince bir çizgi var hatta ince değil baya büyük bir fark var. Ya sen çok genişsin ya da ben geri kafalıyım bilmiyorum ama bu konular konuşulmamalı diye düşünüyorum
- +1 yıl
Sen geri kafalisin zaten uzulerek anlatmasi lazim oyle gulerek anlatirsa bende vururum agzina rahat ol
- +1 yıl
Gecmis bir gidim umrumda degil dun dunde kaldi. ben yarina bakarim
- +1 yıl
Ya canım bak anlatiyim bana dediki askim hic ozel birsey yasadinmi dedi bende daha elimi bile duzgun birine tutturmadim tertemizim dedim sonra sen diye sorunca sadece dudaktan opustum ozur dilerim dedi bende sana daha cok asik oldum diyince baka kaldi sonra acikladim durustsun en azindan dedim
Soran+1 yılgülere anlattı @AltezzaMio
- +1 yıl
Bende diyorumki bir erkek gulerek gecmis anlatirsa aldatir. ama uzulerek pismanlik duyarak anlatirsa gercekten seviyordur
- +1 yıl
Iste o itten uzak dur
Soran+1 yılole ypcm
O nasil is la sende dinledinmi!! Bari cay bahcesinde konussaydiniz cay felan iyi gelirdi hatta iki kisi daha bulsaydiniz okey cevirirdiniz sohbet koyilasirdi..
kizim derhal birak ne yapmaya calisiyor nerenin sapigi allah bilir nasil buluyosunuz boylelerini03 Yorumla
Soran+1 yılya o an şok oldum zatn bsey dıyemedım ben susunca telı kpttı
Soran+1 yıloyle ypıcm gelsın
Bana da anlattı. Hatta ben sorup zorla anlattırdım. Bende anlattm ona. Ama bir soğuma olmadı sadece kızdık birbirmze ve bundan snra hayatımızda sadece ikimz var dedik geçti gitti
13 Yorumla
Soran+1 yılben ona sormadım. kendi gülerek anlattı.
ben hıcbı erkekle olmadım bıle anlatıck bsym yok
Soran+1 yılkötü oldu evet
Bir insan kendi isteyerek geçmişini anlatıyosa onu dinlemeyi bırak. Geçmişi anlatmak istemiyosa da yaşadığı iğrenç şeyler vardır. En iyi sen sorma o da söylemesin aradabir ağzından tane tane laf al komple öğrenince soğuyo insan :)
06 Yorumla
Soran+1 yılben sormadm kndı anlattı
Soran+1 yıldoğru ya
Soran+1 yılevet ole ypcm
bir kere bende farketmeden anlatmıştım ayrıldıktan sonra söyledi
05 Yorumla
Soran+1 yılsen opstgnu falan dememıssındır
Soran+1 yılgulerek cok mutlu bı sekılde kafa domisnosa gtmstı
Soran+1 yılaynn öyle
Ben de biraz bahsettim gibi oldu ebeni tersten gördüm
01 Yorumla
Soran+1 yılbnde bahsedemem
+1 yılbir kızı farkına varmadan ya da bilerek kendinden soğutmak istiyorsan ona başka kızlardan ya da eski sevgililerinden bahsedeceksin
hic bir kız buna dayanamaz03 Yorumla
Soran+1 yılaglıcaktım bıde guluyo norml gbı
- +1 yıl
bende eski sevgilime eski sevgilimin sadece parfümünden bahsetmiştim ve benimle 1 ay konuşmamıştı ne kadar özür dilediysem affetmedi tepkin gayet normal yani haklısın
Soran+1 yıleed
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Çok saçma. Geçmiş geçmişte kalsın, size anlatarak ne amaçlıyor?
01 Yorumla
Soran+1 yılvalla bnde blmyrm
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılya neden soguyorsun yalanmı konuşması ve ilerde sizin bunu ogrenmeniz dahamı hoş olur?
senin bilmeni istemesi normal degilmi?09 Yorumla
Soran+1 yılyatakta ypılan seyler analtlr mı
- +1 yıl
hım o zaman afedersin sktr et o sevgiliyi canım..
Soran+1 yıleeed
- +1 yıl
:s seni başka amaçlı seviyor bundan emin ol..
Soran+1 yılbılmıyorum
- +1 yıl
farkına var eski sevgilisini yatakmaceralarını analtan adamdan seni yataga atma planlarına dönüşecektir ve eski sevgilisi olacaksın ilerde...
Soran+1 yılbn onnl bsy ypmdm
- +1 yıl
yaparsın seni sviyorum sözlerine inanarak :)
Soran+1 yılgelsn bıtırıcem ne ypması
Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Sen de ona eski sevgilinle yaptıklarını ya da başka fantezilerini anlat.
00 Yorumla
+1 yılsevgilin salağın teki. Eski ile yaşanan şeyler eskide kalır kanka. İleride yeni sevgilisine seni anlatırsa şaşırma kankaaa
010 Yorumla
Soran+1 yılaynen yaaa
- +1 yıl
karı ağızlı erkekler iticidir kanka bırak onu. Sana buluruz buradan birşeyler olmaz mı kankaa :D
Soran+1 yılhe knk he :D
- +1 yıl
yav he he kanka :D Böyle cevap vermeseydin iyiydi. Zaten tipim değilsin kana. Gizlilere bakmıyorum ^_^
Soran+1 yılacık veremem k. bkma :D
- +1 yıl
Şimdi foto at diyecemde soğudum ben senden ya zaten. Öyle ahış şahım birşeysen at. Beni yorma mouse'a fazladan 1 kez basmak inan ki yorucu :)
Soran+1 yılyk atmm
- +1 yıl
Ciddileşme kanka şakalaşıyoruz :)
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
ok by s. s. s.
+1 yılBende yaptım anlattım bu nun şu niyetler anlattım ama ben
Sevinyodum sevgılım yarın oburgun bunları bı baskasında duyucagına benden duysun sıkınıt cıkmasın dye04 Yorumla
Soran+1 yılsacma
- +1 yıl
soyle dusun yarın obur gun bir arkadaş cevrende ben bu cocgu bılıyorum su kızlar sunu yaptı flan flan dese mı ıyı !
Soran+1 yılolsn
- +1 yıl
analtmasın ozmn :D
nedense sorularda konu açılınca milletin yarısı geçmiş önemli değil derdi ama bakıyorum da duymaya bile dayanamıyorlarmış.. enteresan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 394 cevap paylaştı. kendini sana karşı bıraz ustun ğösdermeye calışmıs yanı bak ben bu kızla buşekılde şeyler yaptım senınle yapamıyoruz ğibi caktın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 348 cevap paylaştı. Yapmam hangi amaçla yapayım ya hu saçma birşey soğursun tabi doğal olarak
01 Yorumla
Soran+1 yılevet
+1 yılyanlış anlama ama sevgilin ayrılmak istiyo senden bnce yoksa neden anlatsın bunları Tövbeee
01 Yorumla
Soran+1 yılyk ayrlmaz
Aşk İlişkileri konusunda 983 cevap paylaştı. Yanlis yapmis belki ama anlatmasida sana guvendigi anlamina gelebilir. Veya cok genis tarzda biridir.
05 Yorumla
Soran+1 yılbilemiyorum valla ne bok yemeye anlttı
Soran+1 yıldaha cok soğuyım ondan dye
Soran+1 yılevet
Gizli Üye(30-35)+1 yılSogurdum aklima geldikçe igrenirdim bana sarildigini optugunu anlatti o halde çok soğudum haklısın
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen iğreniyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılkaç kardeş benim basıma geldi anlattı durdu su an onunla çıkıyor aklı orda tavsiye ;)
05 Yorumla
Soran+1 yılayyy grcktn mı
Cevap sahibi+1 yılgerçekten benle konuşuyorken onlada çıkmıs sonradan ögrendim o kız için seviştiklerine kadar anlattı kaşar diyodu arada düşün yani ama su an...
Soran+1 yılboswer degmıyo ya ınan
Soran+1 yılsen ne yptn pkı
Cevap sahibi+1 yılayrıldım kimsenin yarasına bant olamam bende onu arıyordu çünkü konuşmalarından belliydi
Bana anlatsa ağzını yüzünü kırardım bu kadarda dürüstlük fazla ama bence kendini suçlu hissediyor ondan sana anlattı.
05 Yorumla
Soran+1 yılne blym ya
Soran+1 yılhyrrrrr
- +1 yıl
yavşağın birine denk gelirsin büyük ihtimalle bir dahaki sevgilin öyle olur ayrıca sevgililerin çoğu zaten sevişiyor bende sevgilimle bir şeyler yaşadım ben anlatmam çoğu kişide benim gibi bizden daha yavşak olanlarıda var bu çocuğu kaybetme bence ama senin bileceğim iş ilerde sıkıntıyı sen çekersin benim umrumda değil valla.
Soran+1 yıltskkk
Seni tahrik edip onunla yatmanı sağlamaya çalışıyor..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok gereksiz bir konu. iki taraf için de hoş değil. anlamsız bir şey. eğer karşı taraf seviyorsa içi acır.
02 Yorumla
Soran+1 yılmahvldm ya
Cevap sahibi+1 yılzor !!!
Gizli Üye(25-29)+1 yılbilmemenden iyidir bence. ben sevgilimin ilkiydim o da benim ilkimdi böyle bir sorun yaşamamıştık
01 Yorumla
Soran+1 yılne guzel
sen sormuşsan o da anlatmıştır. soruyorsunuz sonra soğuyorsunuz. size ne yahu geçmişte yaşananlardan?
012 Yorumla
Soran+1 yılben sormadm sormama da o kendı analttıı
Soran+1 yılolblr
Soran+1 yılaynen ole
Soran+1 yıltsk ederım
Soran+1 yılatarımm
Soran+1 yılattm cktn
sormadan anlattıysa harbi gevşek gevşek bir hareket.
00 Yorumla
+1 yılbir kere bende anlatmistim kufur etti bna ne anlatma bunlari dedi kizdi bsya
04 Yorumla
Soran+1 yılanlatmandakı amac neydı
- +1 yıl
Bendrn bisey saklama diyodu kendi soruyodu yalsn soylemekten iyidir die dusundum soyledim
- +1 yıl
Vay dostumm:) siz kizlar hem herseyi ogrenmk istiyosunuz hemde anlattirinca kiziyosunuz
Gizli Üye(30-35)+1 yılileride senide diğerine anlatır yani onun sinyalini veriyor anla.
15 Yorumla
Soran+1 yılne blym
Cevap sahibi+1 yılsencede cok sacma degil mi bu gibi durumlarda kendini anlattıgı kız yerine koy işte sevgilin bu kadar karaktersiz biri ;)
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılBence bir an önce ayrıl zarar görmeden :) hadi der bak bir kızla aramda böyle bişe geçti uzun yıllar sevgiliydik seviyorduk oldu felan hani bilmen icin gizlisi olmaması icin ama detaya girmek şerefsizce bir davranış
Soran+1 yılevet ya
+1 yılKusura bakma seninki (eski) hunharca saçmalamış. Amacı anlayamadım şahsen.
00 Yorumla
+1 yılDemekki eski sevgilisini sen gördüğü yanlislari veya dogrulari farketmeni istiyor ya da sadece seni kiskandirmaya calisiyor
00 YorumlaBen asla anlatmam sevgilinin sana karşı iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum
00 Yorumlaben, bana olan sevgisinden şüphe ederdim açıkçası.
11 Yorumla
Soran+1 yıledıyorum zaten
+1 yılbiz her naneyi konuşuyoruz aştık artık :D
02 Yorumla
Soran+1 yılsana baska kızla yattıgını anlatsa normal ynı
- +1 yıl
anlattı şahsen bu devirde normal kızım
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. hayatının hatasını yapmış...
03 Yorumla
Soran+1 yılbıttı benim ıcın
Soran+1 yılaynen öyle
Sen sormadan mı anlattı?
04 Yorumla
Soran+1 yılben soğurum diye sormam o kendi gayet normalmiş gibi anlattıı
Soran+1 yılglsn vrcm bn şook oldm knsmdm
+1 yıleski sevgilimle konuşmam öyle bir huyum yok
03 Yorumla
Soran+1 yılsoruyu anlamadın
- +1 yıl
evet çok yanlış anlamışım, eski sevgiliyi anlatmak nedir soğumuşsunda zaten yazık etmiş
Soran+1 yılaynen oyle
- Aşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılBelli ki unutamamış onu
01 Yorumla
Soran+1 yılnr blym
+1 yılİsminin geçmesi bile soğumama sebep. s
01 Yorumla
Soran+1 yıleed
nasıl anlattı yani sadece seviştik mi dedi?
06 Yorumla
Soran+1 yılhyr bırlıkte aynı odada 3 gn kaldık kucagmdan ınmedı ınledı opustuk falan
Soran+1 yılben şok oldum konusamadım ya
Soran+1 yılattım
sende kudurmuşşundur artık
02 Yorumla
Soran+1 yılscmlma
+1 yılYuh be ne insanlar var
01 Yorumla
Soran+1 yılaynn
- Aşk İlişkileri konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılBen catir catir hepsini anlatirimnbilsin
04 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım
- +1 yıl
Ben diorum yasadigim ne varsa anlatirim.. ii yapmis srvgilin
Soran+1 yılneden anlatrsn
- +1 yıl
Bilmeye hakki var
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılben bile sogudum şu an :))
02 Yorumla
Soran+1 yılhmmm
- +1 yıl
himm
Gerizekali yapilmasi gereken son şeyi yapmiş
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle oldu
Sogumakta son derece haklisin
01 Yorumla
Soran+1 yıltsk
mide bulandırıcı bir şey
03 Yorumla
Soran+1 yılıgrendm resmen
Soran+1 yılevet
anlatılırmı ya öyle şeyler. amacı neymiş
010 Yorumla
Soran+1 yılblmym
Soran+1 yılsogudum zaten
Soran+1 yıldedım
Soran+1 yılbenim bsy ypmıcamı blyo ama
Soran+1 yılne blym
+1 yılNe anlattıda o kadar sğudun
05 Yorumla
Soran+1 yılnasıl sevıstıklerını
- +1 yıl
Eee sendende öyle şeyler mi istiyor muş
Soran+1 yıloyle demeye getrdı
- +1 yıl
Ayrıl gitsin
Soran+1 yılsonnda öyle olck
Sogurdum. Net..
01 Yorumla
Soran+1 yılbnde öyle oldu
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. İğrenç ayrıl
01 Yorumla
Soran+1 yılaynn
Aşk İlişkileri konusunda 941 cevap paylaştı. midesiz p**evenk
01 Yorumla
Soran+1 yılaynn
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl sevişmelerdi bunlar nasıl anlattı sana?
015 Yorumla
Soran+1 yılyanı bı yerdeydık 3 gun kucagımdan ınmedı ınledı opustuk cıplk falan
Cevap sahibi+1 yılOha ayrıl gitsin bu salaktan.
Soran+1 yılayrılıcam
- +1 yıl
normal bir ilişki anlatmıştır dcektim ama.. :D kucaktan inmedi felan neya :D bu resmen sendende böyle bişeyler bekliyorum demeye geitrmiş..
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılYakında bu senlede bunları yapar gider başkalarına anlatır.
Soran+1 yıloyle vlla
Cevap sahibi+1 yılkaç aydır çıkıyorsunuz
Soran+1 yıl2 ... ..
Cevap sahibi+1 yılöpüştünüzmü
Soran+1 yılhyr hcbsy ypmdm
Cevap sahibi+1 yılsana o çoçuk hakkında birşey diyeceğim ama burdanda olmaz ki
Soran+1 yıldeee
Cevap sahibi+1 yılDiyemem burdan. İstiyorsan sen artık bir şekilde..
- +1 yıl
burdanda olmazmış :D
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sonuç
00 Yorumla
+1 yılAyrıl
01 Yorumla
Soran+1 yılayrlcm ztn
+1 yılEn azından dürüstmüş
03 Yorumla
Soran+1 yıloyle ama yatakta naptıkalrını anlattı afzla duruts
- +1 yıl
saklasaydı iyi mi olacaktı
Soran+1 yılevet en azından soğuyup bıtırmezdm
abartmıs:D
00 Yorumla
+1 yılSoğurdum. Net..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl bence...
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. malmış
01 Yorumla
Soran+1 yıloyle mal ıste
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım