Telefonda konuşurken, beraber şarkı söyleyelim dedik. Buldum bir şarkı. Attım ona. O şarkıyı söylemeyelim dedi. Neden dedim. Eski sevgilim, ayrıldığımda bunu attı dedi.
Çok yanlış bunu yapması.
Çok yanlış bunu yapması.
Tamam da niye söylemesin bunu
Onunla hissettiği gibi mi hissetmesini istiyosun o şarkıyı senle söylerken? Bu daha kötü değil mi? Şaka gibisin. Burda bir yanlışlık yok ki.
Çaktırmadan, sevmedim bu şarkıyı başka seçelim mi diyebilir mesela. Benimle ilişkide olanın eskisine yeri yok. Gündeme gelecekse geçmiş, bende dahil olurum.
Yoksa senin hoşuna gider miydi sevgilinin sürekli senin sayende eskilerine çağırışım olması
Evet. Soru uzun olmasın diye kısa kesmek istedim.
Azeri lafı geçiyor, "birşey diyecem olmayacak dedi. Güldü. Noldu dedim. Eski sevgilim de azeriydi dedi güldü
Ortalarda oldu bunlar. Yani söylememesi gereken şeyler çok oluyor. Bir yerde oturuyoruz, bana etraftaki çocuklardan bahsediyor. "Şu çocuğun bakışını gördün mü?", "Bana bakıp durdu deli oldum."
Kaldırımda yürüyoruz, eski sevgililerinden biri gördü bizi. Hoşuma gidip, oynamamı istiyor. Kendisi gülüyor, oynuyor. Neden sevinmedin diyor. Ben böyle durumlarda sevinemem. Tepkisizce uzaklaştırırım sevgilimi.
Evet tam İsabet
Ben sakin yapılı sabırlı biriyimdir ama sevgilim aksine çok deli dolu ve agresif biri
Evet ona sayıyorum artık. Bazı bu gibi konularda düşüncelerimiz kesişiyor ama hayırlısı bakalım. Çok kıskanıp yıpranmama sebep oluyor. Sürekli sulananlara dalmak istiyorum, oyunlar oynayıp sevgimden emin olmaya çalışıyor, empati kurmuyor, vs...
teşekkür ederim vakit ayırdığın için
Anladım teşekkürler
Gerçi fazlasıyla da yapıyorum bunu.
Sana dürüstlük yapmış belki onunla ilgili hiç bir şey hatırlamak istemiyor bunun neresi yanlış
İyi de kardeşim bak sen de erkeksin. Sevgilin, yaptığın eylemlerden eski sevgilisini çağırıştırsa aklında, hoşuna gider mi?
Pardon abi olacak. Yaşı yeni gördüm.
Abi şöyle söyleyim. Tamam haklı değilsin demiyorum ama yeni bir ilişkiye girmiş olan biri çoktan geçmişini resetlemiş olması gerekmiyor mu?
Hani bir insanla ne zaman işin biter biliyor musun? Ne sevmen ne de nefret etmen lazım.
Anılar kolay silinmez kardeşim bunu unutma şu etrafına bak kafanı kaldır kaçtane kız kaç erkekle çıkmış kötü anlamda söylemiyorum eskiden evliliklerde el değmemiş kız aranırdı yani kimseyle konuşmamış etmemiş internetin yaygınlaşması bunların hepsini rafa kaldırdı ben acayip tutucu bir insandım şimdi ne diyorum biliyormusun benimle olan insan geçmişini açmasın yeter bu cümleden şunu çıkar haklısın ama kızdan ayrılma ders ver sadece
Abi devir değişiyor haklısın. El değmemiş kızlar git gide azalsa bile hala var. Sevgilim anlattığına göre, hatır için 20 e yakın insanla çıkmış çocukluğundan itibaren ve hepsini hatır ve gönül eğlendirmek için yaptığını söyledi. Geçmişi kalabalık olan bir insanın yükü de fazla olur bu acı bir gerçek. Sürekli ister istemez çağırışım yapar ve namusuyla gezmiş olsa bile, yaşadığı macera fazladır.
Yaşı 17 😁 artık sen düşün abi
İşte abi😀 ve daha önce kimseyle öpüşüp sevişmediğini söylüyor. El ele bile tutuşmadığını söylüyor.. garip geldi
7 ay abi
Hayırlısı be abi. Kimse dört dörtlük değil tabi ama bu kızın yapmaması gereken çok davranışlar var. Henüz tam olgun değil.
*kız arkadaşımın
Cevap
0Cevap
bence bu durumu buyutme. kiz dogruyu soylemis.
İyi de banane eski sevgilisinden?
olabilir gayet doğal büyütme
Senin sevgilin sana böyle yapsa, hoşuna gideceğini sanmıyorum. Eskileri çağırıştırmasını ister miydin?
hayır ama bak o sarkı olmasını istememiş demekki
Tamam istemesin sorun yok. Ama ayrılırken, eski sevgilisi duygulandırmış malum. O yüzden iz bırakmış
O şarkıyı ona atarak
sen unutturabilirsin onu
Unutmuş olmalı
Yoksa benimle neden çıksın
bilmiyorum valla belkide unutmak için çikmistir
Aklıma hala eskilerden biri gelse, başka bir insanla yapmam
Hayırlısı
bende olsam yapmam zaten düşünsene bana bakarken onu hayal edıyor
çok kotü
E yani. Demek ki tavır koyulması gerekiyor böyle durumlarda. Benimle bir ilişkiye giren, geçmişini de getirmesin.
HAKLISIN
👍👍
;) ;)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar