Sevgilimin eski sevgilisiyle beraber olduğunu öğrendim?

sevgilim 25 ben 20 yaşındayım bundan 4 sene önce sevgilim ile eski sevgilisi beraber olmuşlar ve bana bunu sevgilim bugün söylüyor. bana sen bunu haketmedin istersen ayrilabilirsin dedi :-( ben buna inanmadım sevgilime defalarca yalan söylüyorsun dedim doğru söylüyorum dedi ama bn genede inanmadım eski sevgilisine yazdım oda doğru dedi bn o an yıkıldım zaten mahvoldum. sevgilim bana numarasini değiştireceğini söyledi bende neden diye sorunca eski sevgilisinin sevgilime mesaj attigini soyledi dün yazmis kız sevgilime nolur gel diye herneyse işte ben onların aralarından geçeni öğrendikten sonra bir kaç saat yazmadım sevgilime ayrılamadim ondan çünkü onu çok seviyorum ve biz yakında evleneceğiz kimseye anlatamıyorum evlenmemize izin vermezler diye :-( çünkü onu çok seviyorum herseyden çok. geçmiş geçmişte kaldı kapatalım bu konuyu dedim kapattk eskisi gibi olmaya çalıştk olduk ta. ve sonrada uyudu zatn kendisi polis uzakta güveniyorum ona çünkü çok pişman oldu o yaşadıklarına beni üzdüğü için kendide üzülüyordu sürekli dile getiriyordu bunu bana sana dokunmama izin verme dedi ben üniversite okuyorum ya bilmiyorum bana bir akıl verin affettim sevgilimi ama onunla evlenirsem aklıma gelmesinden korkuyorum bilmiyorum şu an ne yapacağımı hiç bilmiyorum :-( affetmekle yanlış mı yaptım bilmiyorum :-(
Sevgilimin eski sevgilisiyle beraber olduğunu öğrendim?