Sevgilim eski sevgilisiyle buluştu?

Herkese selam 8 aylık inişli çıkışlı bir ilişkim var neredeyse beraber yaşıyoruz bile diyebilirim sevgilimin 2 sene önce ayrıldığı 3 seneye yakın bir ilişki olmuş hep git gelli süreçlerde sevgilim gittiği her yeri haber veren telefonunu falan açık açık hiç saklamayan biriydi bir gece o kız yazıyor ortak arkadaşlarının bir durumuyla ilgili ve sonra bi yarım saat kadar buluşuyorlar 1 ay önce biz bir kaç günlük ayrılma durumuna gelmiştik geçen hafta o süre içinde sevgilim kıza yazmış buluşmak istediğini benle artık olamayacağını düşündüğünü falan taaaaki ben şehır dışından dönene kadar biz sorunlarımız konuşmaya buluştuğumuzda kafamda bitirmiştim aslında ama seni görene kadarmış diyip barıştık ve bugğn ben bu olanları öğrendim bu aldatmak mıdır? Şimdi beni affet diyor. O gece o kızın özel bir konusu olduğunu zamanında sadece onunla paylaştığını ve zor durumda olduğunu gitmemesi gerektiğini ama üzüldüğü için gittiğini söyledi. 1 ay sonra tekrar buluşmak için neden yazıyorsun dediğimde buluşma durumu falan olmayacaktı zaten gibi şeyler söyledi. Sevgilim balık Burcu bu arada. Ayran gönüllü gibi geliyor yarın kavga ettiğimizde yine hemen başkalarına mı koşacak yani? Yoksa pişman olmuş mıdır
Sevgilim eski sevgilisiyle buluştu?