Sevgilim eski sevgilisiyle buluşmuş?

Sevgilimin eski sevgilisi bana yazdı hala konuştuklarını ve buluştuklarını söyledi erkek arkadaşıma sorunca mecburluktan dolayı onunla yattığını ve kızın tehtid ettiğini söyledi olay kapansın diye gittiğini ama kız yakınlaştıklarını söylüyo napmalıyım
Güncellemeler
+1 yıl
Yanlış anlaşıldı Sevgilim benden önceki sevgilisiyle yatmış kız şimdi çocuğu tehtid ediyomuş seni savcılığa veririm konuşmuycaksın kimseyle diye tabi doğrumu bilmiyorum bugün eski sevgilisi bana yazdı hala görüştüklerini ve dün buluştuklarını söyledi çokta yakınlaştıklarını bunu sevgilime sorunca buluşmak zorunda kaldım mecburiyetten yanına gidip sadece olayı çözmeye çalıştm yakınlaşmadım rahat bıraksın uzak dursun diye gittim yanına dedi sizce napmalıyım böyle olu
Güncellemeler
+1 yıl
Yanlış anlaşıldı Sevgilim benden önceki sevgilisiyle yatmış kız şimdi çocuğu tehtid ediyomuş seni savcılığa veririm konuşmuycaksın kimseyle diye tabi doğrumu bilmiyorum bugün eski sevgilisi bana yazdı hala görüştüklerini ve dün buluştuklarını söyledi çokta yakınlaştıklarını bunu sevgilime sorunca buluşmak zorunda kaldım mecburiyetten yanına gidip sadece olayı çözmeye çalıştm yakınlaşmadım rahat bıraksın uzak dursun diye gittim yanına dedi sizce napmalıyım böyle olay
Sevgilim eski sevgilisiyle buluşmuş?