İntihar etmek istiyorum. Nişanlım babama video gösterirken aşkım dün gece çok güzeldin. Bu akşamda bir bahane uydurup gel yazdı babam gördü Allah'ım çok rezil bir durum sizce ne yapmalıyım
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
seviştiğinizi kayıt mı aldınız bir de problem iş o ya
Seninle evlenmezse ilerde sıkıntı, kızının k. sar olduğunu düşünücek adam
Kaşarrr herkesle birlikte olana denir? Sevdiği adamla olana değil syrıca benle evlenmeye bilir. Ben yaptıysam o da yaptı..
Benim kızım olsa, çok rahatsız olurdum evlenmeden onunla bununla yatmasından, erkekler yapsada bişey olmaz, aksine övünürler ama kızlar direk o.. pu damgası yer
Sen böyle düşünürsen zaten böyle derler. Allah katında ayetle sabit bakir olmayan bir erkek bakire bir kız alamaz aynı şekilde bakire olmayan bir kızda bakir olaj bir erkek alamaz ayrıca ne demek erkeğe bir şey olmaz. Allah bunu bırakmıyor. Ayrıca söyle diuik erkekler bunu şans olarak görüyor ama kadına da başka özellik verildi mesala? Karın sana başkasının çoçuğunu kakalayabilir ama senin böyle şansın yok o zaman kadınlar bunu yapsa ne de olsa bir şey olmaz anlaşılmıyor mu deriz. Bu arada babam da istemezdi tabiki ne erkek ne kız yapsın ama biz 4 yıldır birlikteyiz ister istemez olucak ya atwn 10 Eylül düğün
Dua ettr bi aksilik olmasın, evlenirsen sorun olmaz bu adamla, babanda bişey demez o zaman
Ya evlenmezsem de sorun olmaz. Nasip değilmiş der nssibimizi bekleriz hangi çağ da yaşıyorum
😂🤦🏻♀️🤦🏻♀️ utanç verici
Daha dikkatli ol
Akşam babanın yanında otur bir yere çıkma 😂😂
Tez zamanda nikahını kıy kaç o evden
Düğün bir aya
E bir şey kalmamış
Ahahaha git at kendini... olur boyle seyler bosver.. unutlur
Baban çok tepki verdi mi? Sonuçta nişanlın ama
Hiç olmamış gibi devam et.
Evlenmeden vermeyeydin sende biz napalım
O vermeseydi evlenmeden 😂
Erkekler sanada verir başkalarınada sendemi öylesin ben farkınız var sanıyodum
Kardeşim Kuran'da ikiside aynı şey? Erkek te yapsa kadonda? Sen hangi dine mensupsun
Aynı olabilir ama toplumda anlatırsan tek namussuz sen olursun
Senin gibi kadınlar bunu normal görürsün öyle olur sen kadın olarak kendini namussuz görüyorsun başkası niye seni görmesin böyle bir durumda sen bunu kabul edersen erkeklerde eder sen önce bir baş kaldıracaksın buna... Ayrı kur'an-ı Kerim topluma göre değişmiyor it ürür kervan yürür
Erkekte yaparsa kadında yaparsa aynı benim gözümde evlenmeden yapılan şeyler zinadır bunu normalleştirmeyin
Ama kur'an-ı Kerim'de şöyle diyor bakire olan kızlar bakirir erkeklerle evlensin zina etmişlerdi birbiriyle evlensin senin anlayacağın alan razı veren rahatsız
Sonuçta aynı şey
Zaten öyle bişey demedim herkes dengiyle evlensin buraya yazma sebebini anlamadım
Vermeseydin yazmışsın kardeşim yazdığını mı okuyamıyoruz
Ne halt edersen et bize ne m k
Babanın yerinde olmak istemezdim yazık adama.
Baban seni vurmadiysa git elini ayağını öp 😂
Görmezden geldi ne hakla vueucak anlamadım
Napcan evi terket
Saçmalama
😄😄😄 diğer odaya gidersin yani 🐱😄
Nere gitcen zaten 😄😄
Salonu terket😄
yok artık oda anne öyle yazmıştır kaygılanma
Baban ne dedi
Görmezden geldi
1 aya evlenecekmişsin zaten ama çok çıkma artık normal dışarı çıksan bile öyle zanneder