Babamın mesajlarını yakaladım?

beyler bayanlar acil yardımınıza ihtiyacım var. babamın hep bir dostu olduğunu biliyoduk yani annemi başka bir kadınla aldatıyorda diyebiliriz. ama o sürekli inkar ediyor. 2 telefonu var babam olcak herifin birini unutmuş annemde getiridi bana verdi içine bak ne var ne yok diye bir açtım mesaj var 1 tane '' merak etme aşkım bişey yok'' diye. bende bu numarayı once sorguladım kim oldugunu turkcell den ogrendim adını telefonu aradık dedim ki '' kanka meltem sen misin'' telefonu bir adam açtı babasıyım meltemın dedi yok meltem evde degil sonra telefonu annesiyim diye bir kadına verdi. bende meltemi aradım siz kimsiniz dedim bilerek kadında hemen bağladı benim kızımın 2. adı var vildan diye bende peki yanlış oldu ozaman iyi akşamlar dedim kapattım. şimdi ispat etmek için ya da kim olduğunu öğrenmek için herhangi bişey içi AKIL VERİN LUTFEN
Güncellemeler
+1 yıl
numarayı sorguladım isim soyisim çıktı ama ne tesadufki telefonda oylesine bir isim attım meltem diye karsidaki kiside meltem diye olayı bağladı sonra vildan meltem diye çevirdi işi. sorguladıgım numara ise tamamen farklı bir isim çok çelişkili ne yapabilirim
Babamın mesajlarını yakaladım?