Babam 59 yaşında Facebook Messenger mesajlarında profiline numarsını koyup parayla gösteren kadınlara mesaj atmış tabi onların parayla gösterdiğini bilmiyor o profil resimlerini görmüş sadece tanışalım mı hayırlı geceler nasılsın canım falan yazmış ama hiç biri cevap vermemiş normal mesajlaşmak için yazmış Allah'tan hiçi biri cevap vermemiş öyle kalmış konuşma peki annem bilmeli mi babam benim bildiğimi bilmiyor ve ben söylemedikçe anneme ihanet ediyor gibi hissediyorum söylesem annemin bir geçim kaynağı yok ve 57 yaşında bir şey değişmeyecek kendi kendini üzecek peki ben ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılNiye 57 yaşında diye kadın aldatılmayı göze alarak bi ömür canım yerine konulmaya devam mı etsin? 57 yaş ne ki gencecikler daha ve ister 57 olsun ister 97 kimse enayi yerine konulmayı haketmez. Annenin maddi gücü yoksa dahi sen destek çıkarsın cocuğu değil misin şimdi sıra sen de sen bak annene. Göz göre göre kanmasına göz yummak kadar kalleşçe hiçbir şey yok
02 Yorumla
Soran+1 yılAnneme bakmam demiyorum zaten şu an okuyorum yinede çalışır bakarım ama benim gibi okuyan bir kız kardeşim daha var daha lise 1 de ve bilse de ayrılacağını düşünmüyorum sadece kendi içinde yaşayacak acısını bilmek elbet hakkı ama sonucu değişmeycek ve yine de acı çekerse o zaman da söylediğim için pişman olurum çünkü bu sefer hem kendisine yapılana üzülecek ve devam edecek hemde benim bunu bilmem onu üzecek kendi kendimi yiyip duyuyorum bu yüzden sanki yapılana ortakmışım gibi geliyor annemin yüzüne bakamıyorum ama birde herşeyden bi haber kız kardeşim var daha lise 1 ben neysede o babasına nefret dolu büyüsün istemiyorum
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlarda yaştan dolayı menopoz dönemi geldikten sonra hem psikolojik hem cinsel anlamda kendini kapatma oluyor. Ama erkeklerde bu böyle değil maalesef. Bu yüzden ilgi göremediği için yapmış olabilir. Bu fizyolojik bir durum yanlış anlama. Tabi ki üzücü bir şey ama annenin çok aşırı uzulecegini sanmam ama gerginlik olmasın. Sen babanın hesabını kapat bir şekilde tatsızlık çıkmaması için.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadına yazık ya o kadar seneni ver bir de üstüne adam bunu yapsın. Söyle desek bu yaştan sonra gideceğj yeri yok diyorsun söyleme desek annene ihanet etmiş olursun valla bilemedim aslında bilmesi gerekiyor babanın ne haltlar karıştırdığıni ama sonu iyi olmayacak o yüzden bilmesi de iyi olmaz. Yazik yani üzülüyorum kadınlara.
00 Yorumla
+1 yılHicbir sey değişmeyecekse söyleme. Söyleyerek onu üzme çünkü söylesende annen boşanmayacak ayrılmayacak içten ice kendini bitirecek. Söylemek yerine babana güzelce diyebilirsin bu şekilde olmaz yaptığın doğru değil gibsiinden bir ayar çekersin konuyu orada kaparsın
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
25Cevap
+1 yılBir gram beynin varsa babanin hayatini yakmazsin. Söyledin diyelim sonrasinda kendini iyi hissedecekmisin? Baban mahcup olurken babanin yaninda oturabilecekmisin? Düsündünmü hic? Nefsine hakim olamamis. Anneni sevmedigi anlamina gelmez. Sen kac erkeklere bakiondur kimbilir
27 Yorumla
Soran+1 yılMerak ediyorsan söyleyim ben hiç bir erkeğin cinsel bölgelerine bakmıyorum ayrıca şu an düşündüğüm tek kişi annem babam değil susacaksam annem için susarım babam için değil
Soran+1 yılAyrıca nefsine hakim olamıyorsa gidip p*rno izlesin ya kadına niye yazıyor
- +1 yıl
P@rno daha beteri. Ya bos yapma vallahi beynini calistir. Ben hayatta cok sey yasadim. Lütfen beni yanlis anlama. Hakaretli konusuorum cünkü senin iyiligin icin. Üzülen olursun söylersen. Lütfen bu konularda hic bulasma söyleme olur mu?
Soran+1 yılSöylemeyi düşünmüyorum ama bu tekrar ederse ne olacak ben bundan korkuyorum
- +1 yıl
Birsey olmaz. Benim babam kendimi bildim bileli kadinlara bakiyor. Karakteri bozuksa asla düzelmez. Birak kendi halinle naparsa yapsin. O öyle bozuk biriymis. Anneni üzmeye degmez hem. Babana da söyleme adam 54 yasinda zaten ömrü azalmis birak mutlu yasasin stres iyi degil birak söyleme. Yazik olur.
- +1 yıl
59*
Soran+1 yılİşte benim babamda tam tersi yanında görse dönüp bakmadı benim gözümde ama yapıyormuş demek ki
+1 yılBence anlat ama anlatırken çok ciddi bir şey değilmiş gibi anlat zaten onlar da cevap yazmamış sadece öyle bi saçmalık olduğundan bahset. Ciddi gibi anlatırsan kendi kendine uzulebilir onun yanında olduğunu hissettirerek anlatmalisin. Annenin yerine kendimi koysam ne olursa olsun bana söylenmesini isterdim çünkü bence bilmesi gerekir yaa. Çok aşırı ciddi bi şey olmamış ama yine de bilmeli bence en azından belki kendi aralarında konuşurlar ve hatasının farkına varır
16 Yorumla- +1 yıl
Ya da babanla kendin konuş diycem ama aranızdaki iletişim düzeyini bilmiyorum yani sen öyle deyince utanıp tekrar yapmaz belki
Soran+1 yılAramız çok çok iyiydi taki ben bunları görene kadar ayrıca ben o sinirle mesajları sildim kimse görmesin diye ve söylersem inkar ederse çok kızarım
- +1 yıl
Anlıyorum o an şok olunca silmişsindir ama inkar edeceğini sanmıyorum o suçluluk hissiyle inkar edemez. Dediğim gibi annene durumu güzelce ifade et bence çünkü ne olursa olsun bilmeye hakkı var diye düşünüyorum göz göre göre üstü kapatılmaz yani. Ve babanla da düzgünce konuşursanız muhakkak hatasını anlayacaktır. Umarım her şey yolunda gider sen de üzülme💗 yapılan hatayı belki affetmek istemiyorsun veya güvenin kırıldı ama her insan hata yapabilir burada hatali davranisi savunamam ama çok daha ciddi bi olay olsaydı daha kötü olurdu en azından bir şey olmamış olarak düşünelim. Ve dedigim gibi babanla konuşunca bence mahcup olacak ve tekrar yapmayacak eminim çünkü insanın kendi çocuğunun kendisini bi hatada uyarması bence önemli olur onun acisindan
- +1 yıl
Bu arada diğer cevaplardaki yorumlarını okudum üzgün olduğunu anlayabiliyorum lütfen sakin kalmaya çalış olur mu💗 annene anlatırken de o gerginliği ona hissettirme üzülmesin. Sen de üzülme baban uyarı alınca siz tarafından kendine gelecektir kesinlikle
Soran+1 yılYüzüne baka baka söyleyemem ama sanki birilerinin başına gelmiş dolandıryorlarmış der gibi herkesin ortasında söylerin
- +1 yıl
Hmm bu da olabilir bak en azından öyle şeylerin kotu olduğu mesajını iyice ortaya koyup bunu bildiğin mesajını verebilirsin babana
+1 yılKısurları gösteren değil örten olmak lazım, babanla samimi isen bunu ona anlat yani deki böyle bir şeyler gördüm acaba annemle ilgili bilmediğim sorunlar mı var yoksa öylesine bir şey miydi diye sor.
Annele ilgili bir sorunda sorunun çözümü için bir şeyler yapmaya çalış ve bu konuda annene bir şey söyleme ki kalpler kırılmasın.
🤘🏻00 Yorumla
+1 yılHesabını sil Facebook hsbersiz sil o da şaşırsin noldu nereye gitti hesap diye
25 Yorumla- +1 yıl
Hesabını çalmışlar falan de nerelere girdin bsba de kız bak bidahs yapiyo mu inceden alttan alttan vur yuxune nerelere giriyosun ki de böyle oldu diye
Soran+1 yılFacebook sildim zaten yine de için rahat değil
- +1 yıl
Gizli takibe al babanı nereye gidiyor napıyo
Soran+1 yılBabam normal hep çalışıyor böyle şeylere vakti olmuyor yani işçi çünkü mesai falan ama fıtıktan ameliyat oldu 2 aydır evdeydi ne olduysa bu ayın başlarında olmuş
Soran+1 yılNeyse ki başladı işe 3 gündür umarım bir daha yapmaz böyle şeylere zamanı olmaz
Yanlış bişey öncelikle üzüldüğümü belirtmek isterim fakat annene söyleme üzülür kadın babana gelince hesabını sil bence hatta eğer sonradan tekrar açarsa onun hesabı sende de olsun..
00 Yorumlaİnternet geniş bir ağ. Sen zannediyor musun diğer çiftler çok sadık. Sanal alemde maalesef böyle şeyler oluyor. Bir nevi p*rno sitesine girmiş gibi. Bence çok karışma. Doğruyu yapacaktır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim babam da başka kadınlarla mesajlaşıyo çok kötü hissediyorum her zaman babama tavırlıyım sanki o da anlıyo ve bana hep iyi davranmaya çalışıyo ben yanındayken anneme iyi davranmaya çalışıyo ama ben yokken anneme kötü davranıyo
06 Yorumla
Soran+1 yılBende yeni öğrendim ve evde köşe kapmaca oynuyorum ona öfkeliyim ama annemin yüzüne bakamıyorum beni en çok üzende bu ama ileri giden hiç bir şey de yok yazmış ama kimse cevap vermemiş ama cevap verede bilirlerdi o yüzden aklamıyor bu onu benim gözümde
Cevap sahibi+1 yılAynen ben de utanıyorum anneme karşı üstelik annemin ailesi onun asla arkasında çok kötü bi dayım var yani babamdan ayrılamaz kötü bi durum
Soran+1 yılBenim annem babasını kaybedeli bu ay 1 sene oldu acısı hala taze onda arkasında durcak kardeşleri olsada hepsi evli kendi ailesi var anneannem yaşlı başlı kadın annem desen 57 yaşında napsın kadın söylesemde değişmeyecek susuyorum ama canım acıyor babam yerine ben utanıyorum
Cevap sahibi+1 yılDirekt babanla konuşmayı deneyebilirsin anneme söylemeyecem ama bida böyle bişey yaşanırsa beni kaybedersin gibicesinden
Soran+1 yılBeni kaybetti zaten haberi yok bunları düşündürmesi bile yanlış
Cevap sahibi+1 yılİşte haberi olsun söyle
+1 yılBabandan habersiz Facebook hesabını al sende gir uygunsuz bir şey olursa sen kendin silirsin o anlamaz zaten
010 Yorumla
Soran+1 yılFacebook unu sildim hesabını kapattım şifresini bilmiyor zaten giremez ama tekrar hesap açmak isteye bilir ve silsemde ben anneme söylemeli miyim diye düşünüyorum hala
- +1 yıl
Babanın telefonunda açık olan gmail hesabını kendine aç eğer kurursa oradan görebilirsin hatta telefonda neler yaptığını anlarsın. Söyleme konusuna gelince doğrulari söylemek gerek ama herzamn heryerde doğru söylenmez , bu yaşına gelmişler huzur kaçmasın bence
Soran+1 yılgmail şifresini bilmiyorum bilsem yapıcam söylemeyi bende düşünmüyorum içim içimi yiyor ama
- +1 yıl
Bu saatten sonra ortalık karışacak iyi düşün belki o an yaptı sonra pisamn olmustur
Soran+1 yılYapmış ama üç dört kişiye atmış o yüzden anlık diyip geçemiyorum tarihlerine bakmadım o sinirle aynı gün mü atmış hepsine diye ama söylemiştim diyorum kendimce de önlem almam lazım o zaman bildiği mi de bilmiyor
Soran+1 yılDevam ederse ben kendi mi affedemem
- +1 yıl
Devam ederse devreye girirsin
Soran+1 yılÖyle olacak zaten
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun
Soran+1 yılSağol
+1 yılburada annene söyleme diyen erkekler kendileri aynı şeyi yapacak erkekler. Annen bilmeli babanın ta o ucuz herkese gösteren kadınlara kadar düşmesi..
00 YorumlaAnnen bilmesin
Lüzum yok huzursuzluğa
Babanın hesabını kapat
Bir yolunu bulup
Sadece bunu yap00 YorumlaAnnen de göstersin söyle annene çok para istemessin ama
06 Yorumla
Soran+1 yılNe tür bir düşünce bu sizin ne kadına saygınız mı var mı da böyle bir sitede görüş paylaşıyorsunuz ayrıca seninde bir annen var biri aynı imayla sana bir görüş bildirirse görürümseni sen çok orsp tanımışsın belliki ailen de de var haddini hukunu bil
Soran+1 yılSen nasıl bir zihniyetin ya senin ailene de yetiştireceğiz çocuğada acıyorum ben umarım ailene iyi bir insan olursun zenin gibi zihniyetler yüzünden kadına zor bu dünya ama asıl üzüldüğüm senin de bir annen var sen başkasının değerlisi ama en önemlisi bir anneye ediyorsun bu lafları kadınlık sizin düşündüğünüz gibi iki bacak arası değil kardeşim önce karkter sahibi sonra insan ol gel konuşalım umarım iyi bir insan olmak için geç değildir senin için
Soran+1 yılBelki senin daha erken biter karın sana yapar aynısını bakalım o zaman sen bu zihniyeti sürdürüyor olacak mısın
Soran+1 yılYa ben sana ne yazarsam yazayım olgunlaşmamış beynini olmamış zihniyetini düzeltemiyceksin anen var diyorum da yetiştirdiği çocuk buysa anneliği sorgulanır
Soran+1 yılSen bir piskolağa görün tedavi ol senin dışarda elini kolunu sallayarak gezmen tehlikeli görüş falanda paylaşma çünkü senin aksine sağlıklı aklı ve beyni olanlar seni dinlemaz zaten
Soran+1 yılAbi çık git hesabım dan ya boş yapma
Annenin bilmesinin sana, annene ya da babana ne gibi faydası olacak. Annene söylemektense sen babana söyle
00 YorumlaBoş ver bee onlar zaten görmemiş böyle bir şey bir an kendini kaptırmıştır
00 YorumlaAnnene söyle babanla daha fazla ilgilensin, onu boş bırakmasın.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir şey söyleme bence çünkü annen hiçbir şey demeyecektir eminim
00 Yorumla
+1 yılSoyleme annene ama babanla yuzles hauayini ona zindan et
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 928 cevap paylaştı.
+1 yılYok boş ver anlatma. Erkek işte sonuçta hepsi bunu yapar
00 Yorumla
+1 yılbence o hesapları kapatıp babanıza bir uyarı verin ilk başta..
00 YorumlaSahsen babanin o hesaplarini kapatmalisin ztn birdaha kendi kendine acmaz ne biliyim bloke olmus kendin kendine kapanmis hesap calinmis falan de bence annene soyleme zor bi durum yzik uzmesn kendini
00 YorumlaAdam bir hataya düşmüş olabilir hayatını bokmu etmeye çalışıyorsun bu yaştan sonra onları ayırmak mı istiyorsun
05 Yorumla- +1 yıl
Neden ayırmak istesin çaresiz kalmış ve bize danisiyor. Yardımcı olabilecek şekilde fikirlerimizi paylaşıyoruz biz de. Ama bu şekilde şeyler söylemeniz karşı tarafı incitebilir umarım farkindasinizdir
Soran+1 yılHata mı ayırmak istesem fikir sormazdım daha ilk duyduğumda söylerdim ama benim içim içimi yerken onun karşımıza geçip gülmesi ne bileyim annemle şakalaşması yeri geldiğinde tartışması zoruma gidiyor bilip susarak ona ortak oluyormuş gibi hissediyorum çünkü annemin haketmediğini biliyorum bak şöyle söyleyeyim benim babam ne benim ne bir başkasının gözünde böyle bir adam değil di sokak görse dönüp bakmayan adamken yaptığı o hata tüm doğrularını sildi gözümde yine de sustum ama annem için sustum çünkü bir şey değişmez gibi geliyor annem hakkını savun bir kadın değişmesede evde huzur kalmaz annem içine atar üzüldüğünü de belli etmez
- +1 yıl
Aile & Toplum konusunda 9,1b cevap paylaştı. Bence anlatmamalisin anneni üzmekten başka. Bir işe yaramaz
00 YorumlaKasma kanka benimde babam yapıyo para atıyo
Ben de babamı kandırıp kendime atıyorum paraları03 Yorumla
Soran+1 yılBilipte susmak zor olmuyor mu ayrıca babamın hesap kontrolü bende o atamaz beceremez o öyle şeyleri kadınların paryla yaptığını bilmiyor zaten normal yazarım cevap verirler sanmış ama vermemişler tabi bana yakalandı
Soran+1 yılSende haklısın 🙈
Benim babamda böyle söylüyorum anlamıyor da
010 Yorumla
Soran+1 yılBen söylersem çok kötü olur aramız
Soran+1 yılNormal de bende öyleyim ama bu tür konu ilkkez oldu ve ben ne yapsam bilmiyorum
Soran+1 yılBence de kökten
Soran+1 yıl🤮 doktor halletsin
Soran+1 yılDükkan senin kes gitsin
+1 yılbabani karsina al konuş
05 Yorumla
Soran+1 yılEğer ben kpnuşursam bir daha biz eskisi gibi olamayız şu an bile eskisi gibi değilim ona karşı köşe kapmaca oynuyorum evin içinde
- +1 yıl
babanin messengerini nasil gördün
Soran+1 yılBana kirayı atayım diye verdi telefonun şifresi falan birşeyi yok zaten şeytan dürttü girip bakayım dedi girmez olaydım
- +1 yıl
pi. çsin
Soran+1 yılBen mi * bence yapan *
+1 yılBabanın fb hackle. Tüm o kadınları engelle.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 624 cevap paylaştı. Babanın hesabını silmeyi denesen?
00 Yorumla
+1 yılAnnene söyleme. Babani uyar
02 YorumlaSöyleme. hem adam bişey yaomamis
00 YorumlaSöyle tabiki ds bilsin
13 Yorumla
Soran+1 yılbir şey değişeceğini bilsem söylerim ama söylersem ve deavm ederse her şey çok farklı olur aynı evin içinde cehennem gibi
Bence annene söylememelisin
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılNe olursa olsun bu yaptığını haklı çıkarımıyor 20 küsürü geçik bir evlilik bu neler yaşanmış ne emekler verilmiş bence ne olursa olsun hiç bir kadın bunu haketmez
Soran+1 yılKeşke biteceğini bilipte söylesem ama biliyorum ki bitmeyecek ve bu annem için kötü olacak bile bile aynı evde kalacak ve bize belli etmemeye çalışacak üzüntüsünü
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSöyleme boş ver
04 Yorumla
Soran+1 yılSöylemiyorum ama boş veremiyorum da sürekli anneme ihanet ediyormuşum gibi aklımda hep yazdıkları * söylesemde bir şey değişmeyecek kafayı yiyecek gibiyim
- +1 yıl
Öyle unutmaya çalış
Soran+1 yılÇalışıyorum ama çok zor
- +1 yıl
Haklısın
Aile & Toplum konusunda 480 cevap paylaştı. anlatma knk
00 Yorumla
+1 yılSöyle annene
00 Yorumla
+1 yılKlasik erkekler iste
00 YorumlaBence şimdilik bekle
00 YorumlaKonuş