Babam flörtumle mesajlarımı okudu?

Babam çok fazla korumacı kısıtlayıcı biri, onun için namus kavramı biriyle konuşunca bozulabilir. Benim hoşlandığım bir çocuk vardi konuşuyorduk sadece 1 haftaya yakın ama telefonumu açıkken almış kurcalamis. beni çağırdı ve ben, beni dövmesini beklerken; mos mor kesildi, sesini çıkaramadı ben tabi anladım telefonumu karistirdigini sonra şerefimle oynadın bunlar kim diye * arada arkadaşlarım vardı bağırdı biraz sonra çık git gözüm görmesin seni dedi telefon tablet her şeyimi elimden aldı ben babamla çok iyi geçinen biriydim en çok sevdiği çocuk diye gosterirlerdi beni. Babamla aram düzelir mi? Buna benzer şeyler yaşayan insanların babasıyla arası düzeldi mi yazabilir misiniz? Ve çok pişmanım ne yapsam affedebilir, keşke babamla aram bozulacagina hiç arkadaşım olmasaydı diyorum bazen, ama hiç kimseyle de yatmadım. Ama şu an onun aklından bu tür şeyler geçiyor mu diye kafayı yiyorum. Eve gelmiyo geç geliyo benimle konuşmuyor.

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yeni bir gelişme oldu. Babamla baristik😁 yardim eden etmek isteyen herkese çooook teşekkürler. İyi ki varsınız.
Babam flörtumle mesajlarımı okudu?