Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yeni bir gelişme oldu. Babamla baristik😁 yardim eden etmek isteyen herkese çooook teşekkürler. İyi ki varsınız.
Babam çok fazla korumacı kısıtlayıcı biri, onun için namus kavramı biriyle konuşunca bozulabilir. Benim hoşlandığım bir çocuk vardi konuşuyorduk sadece 1 haftaya yakın ama telefonumu açıkken almış kurcalamis. beni çağırdı ve ben, beni dövmesini beklerken; mos mor kesildi, sesini çıkaramadı ben tabi anladım telefonumu karistirdigini sonra şerefimle oynadın bunlar kim diye * arada arkadaşlarım vardı bağırdı biraz sonra çık git gözüm görmesin seni dedi telefon tablet her şeyimi elimden aldı ben babamla çok iyi geçinen biriydim en çok sevdiği çocuk diye gosterirlerdi beni. Babamla aram düzelir mi? Buna benzer şeyler yaşayan insanların babasıyla arası düzeldi mi yazabilir misiniz? Ve çok pişmanım ne yapsam affedebilir, keşke babamla aram bozulacagina hiç arkadaşım olmasaydı diyorum bazen, ama hiç kimseyle de yatmadım. Ama şu an onun aklından bu tür şeyler geçiyor mu diye kafayı yiyorum. Eve gelmiyo geç geliyo benimle konuşmuyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
peki neler okudu baban? cinsellik konustuğun oldumu onlar arasında? olmadıysa babandan özür die ve senin yanlış bişey yapmadığını sana güvenmesi gerektiğini söyle. cinsellik konustuysan hiiçbişey yapma
Cinsllik yok çok şükür sağol tavsiye icin
yoksa suclu gibi durma babanın karsısına cık ve ben yanlış bişey yapmam baba bana böyle yapma de affedecektir
Şu an evde yanina gideyim o zamn ben hep çekindim o şeyden sonrA çıkayım o zaman karşısına haklısın teşekkürler
Cook teşekkürler yardımın için babamla sarıldık barıştık ☺😚
Buna cok sevindim 🙂
Eğer cinsellik yoksa konuşmada anlayış gösterebilir bi süre sonra
Sağol inşallah öyle olur
Yaş kaç peki
18 im
Yani yaş olarak biraz erken görüyor olabilir ama anlayış göstericeğini düşünüyorum
Teşekkürler 😁 baristik
Rica ederim sevindim zaten arkadaş sevgili o yaşlarda normal bizim köyde bi kız vardı annesi bizi sevişirken yakalamıştı 14 15 yaşında falandık babası falan duydu biraz kırdılar normale döndü. Bu olayda bile
14-15 de sevismek mi ben o zamanlar barbie alma derdindeyim vay ya ahahhshshagsgshs ben yeni yeni konuşmaya flortlesmeye başladım o da hızlı bitti ahahhshsgsgx some kurdish problems neyse çok teşekkürler iyi geceler
😂😂😂😂 Sen flört diyorsun ben cinselliği 11 yaşında amcamın kızlarıyla tanıdım sırayla yapardık 😂😂 neyse iyi geceler
Dur ikinci bi şok daha geliyo ohaaa ama bu nasıl çocuk olmamış üretim hatası aghahshagsghs
😂😂 Ya çocukluk işte 11 yaşında başladı 18 yaşına kadar devam etti tabi 16 17 yaşına kadar sokmayı bilmiyorduk 🙈🙈🙈 sonra işler değişti
Sen çık karşısına sor hepsini söyle konuş
Beni görmezden geliyor. Sindiremedi galiba bekleyeceğim sonra konuşurum teşekkürler tavsiye icin
Eline yapış tut elinden anca çzür diliyerek olur ama kötü bireşyde yok biraz geri kafalılar galiba ailen
Kesinlikle geri kafalılar ben de özgür ruhlu biriyim cakisip duruyoruz ama bu sefer fazla kızdı öyle yapayım o zamn tesekkurler
Rica ederim ama güzelce anlat sinirlenmeden özür dile sadice arkadaşım başka bir şey yok baba de bizimkilerde öyle çok geri kafalılar
Off dediniz yaptım o da çok sakince konuştu bende çok sakince ve sonra sarıldık barıştık ay Cook mutluyum coooook teşekkürler yardımın için Allah razı olsun senden yani çok müteşekkirim
Rica ederim ne mutlu bana sükünetini bozmadığın sürece hep kazanırsın herkes kazanır
😊😊😊
😄😊☺
Ama bunu yaparak sen kazandın en güzelini yaptın çok mutlu oldum 😊😊😊
Konuşmanın içerigine baglı
Cinsellik yok iltifatlar falan
Sorun olmaz
Neler yazıyodu
Cocukla flortlesiyorduk iltifat ediyordu falan cinsellik yok yani
Hmm iyi bari
Allah kurtarsın
Sağol
Sevindim