Arkadaşlar eşimle 1 yıl önce evlendik. Bu 1 yıl içinde çok fazla kavga gürültü oldu sebep hep maddiyattı. Düzgün bi işte çalışmıyor emir altında çalışmam kendi işim olsun diye saçma sapan işler yapıyor hep maddi sıkıntıdaydık. Zamanla çok yıprandım türlü türlü sebeplerden sürekli tartışır olduk. Şiddette gösterdi. arkadaşım gibi bir hakaret ettiğim için. Evi falan terketti ben günlerce bekledim boşanmak istedi ben istemedim. Hep hatalarımı telafi etmeye çalıştım. Barışınca sanki hiçbişey olmamış gibi davranıyordu seni çok seviyorum senden vazgeçmem diyordu. 2 ay önce beni büyüten babaannem vefat etti. 1 ay destek oldu bana sonra yine tartıştık beni arabadan attı. Yolda insanlar bana kötü gözle baktı çok utandım. Evi terkettim. Ailesine haber verdim böyle böyle oldu diye babasıyla kavga etmişler beyfendi telefonlarını açmıyormuş onların. 1 ay oldu ne ailesi ne kendisi arayıp sormuyor. Ailesi bi laf yüzünden düşman oldu bana asla kendi oğullarını hiç haksız bulmadılar hep bana yüklendiler. Üstelik bir de acım var kimse halimi sormadı. Kim haksız bu durumda? Yerimde olsanız boşanır mıydınız?
Güncellemeler
+1 yıl
P*ç, şerefs*z diye hakaret ettiğim için şiddet gösterdi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar