Erkekler, Arkadaslar lutfen yardım edın?

Arkadaslar oncelıkle cok kotu yum okb hastasıyım yani takıntı esimle 4 sene once evlendim 21 yasındayım esım 38 esımı cok seviyorum ve benı bu gune kadar aldatmadıgını biliyorum cunku suana kadar kendimi cok ozel ve guzel hissediyordum eşim esnaf pazarlara cıkıyor esımı 4 senedır cok sıktım bunalttım kıskandım inan bana zehir gibiydi bazı gublerımız esım haftada 3 pazara cıkıyor bir tanesi semt pazarı evime yakın olduğu için gidiyorum esıme yardım amaclı ve bazen kavga ediyoruz ona bakma buna bakma mal satamıyorum malların artıyor diyor neyse bu semt pazarından yana sıkıntı yok 2 sı köy pazarı beni eskiden gotururdu simdi orası köy orda kavga edersek esnaf diye kimse alısverıs etmez diyor ama eskiden goturuyordu simdi ne oldu senden korkuyorum diyor semt pazarında kafam onumde mal satıyorum köy pazarınada gel ama delilik yaparsın diyor nezaman koy pazarına gelcen desem gel diyor ama birsey fırlatıp kufur ediyor orda benı biriyle mi aldatıyor 2 gun sonra köy pazarı gel diyor ama kıskanclık yapma diyor benim bugun kalbini cok kırdı sanki oraya İlk defa gıduyomusum gibi benı istemiyormuş gibi ya orda biriyle aldatıyosa ama tam saatinde geliyor birde köy yeri nasıl anlıcam
Güncellemeler
+1 yıl
Yani benim anlamadagım sey yarınki semt pazarı var birlikte gıtcez o köy pazarında neden kavga edıon kavga cıkararak gel Dion neymiş orası köymüş herkes birbirini tanuyormus
Güncellemeler
+1 yıl
Neden soruma yazmıo kımsee
Erkekler, Arkadaslar lutfen yardım edın?