Alkol içince oluyor halbuku ynında mutlusun ama aklı başka yerde
Eski sevgilimle konusuyorum sevgilisi olduğu halde yazıyor bana bunu söyledi şimdi bu ne demek istedi bu yanında mutlu olan insan aklı nasıl başka yerde olur
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Alkol içince oluyor halbuku ynında mutlusun ama aklı başka yerde
Eski sevgilimle konusuyorum sevgilisi olduğu halde yazıyor bana bunu söyledi şimdi bu ne demek istedi bu yanında mutlu olan insan aklı nasıl başka yerde olur
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
O guyya sana edebiyat parçalamaya çalışıyor. Lafın aslı şu. Yanında kim olursa olsun kadeh sevdiğine kalkar. Bu kadar zaman sonra yazıyorsa aslında sevgilisi yok ayrılmış yalnız kalmış sende yeniden şansını deneyecek yani bir çeşit boş zaman degerlendirme hobi gibi. Yenisini bulunca sen tekrar yedek olacaksın. Eğer daha önce yasadiysaniz yine cinsellik için en iyi yol bildiğin yol mantığı ile yazıyor.
Cinsellik yüzeysel tam olarak bişey yok. Yanindada kız var cikiolar
23
Evet
s*ktiri cek seni kullanmak istiyo karaktersizin tekiymis
Cinsel olarak mı
evet hem o hem de senin ilgini sevgini sömürecek
Bence o seninle başka şeyler yasamak peşinde.
Cinsellik mi diyosun
Eski sevgililer sadece o yüzden mi yazar
İçmiş kafası güzel mi
Yok diyorki yanindakiyle mutlusundur ama icince aklindakine kayarsin dio banada saçma geldi mutlu olan insan aklindakini niye dusunsun
Sekiz sene sonra bana yazio bide arkadaş olarak konuşalım dio yanindada kız var yani hemde beni terk etmişti o kıza gitmişti şimdi o kızın yanında sekiz sene sonra bana yazio
Yanindakinin haberi yok fake hesapla yazio bana ikimizi mi istio o nasıl oluyor zaten onla yatip kalkio ki
Hovarda kalbi var demek ki
Yanindakiyle mutlu ama aklı bende nasıl oluyor o
Sekiz sene sonra yazdı bana düşün hemde terk etti beni o kıza gitti o kızın yaninda bana yazio
Bilsem ne olduğunu fake hesap acip yazdı hala öyle yazio
Cinsellik gibimi
Tam değil
Basbaya
Ne yaptığını bilmeyen biri
Knk Alkol içenle olmaz
Yok dioki alkol içince aklindakine gider aklın ama yanindakiyle mutlusundur aslinda dio ozaman benle niye konusuyor
Knk bahanesi o .. Şahsen kız olsam alkol+iddaa kumar vs oynayanla asla
Boktan yere kavga etsen bahane hazır alkollüydım soryy mi dicek sürekli
Yok sekiz senedir konuşmuyorum zaten yeni kendi yazdi bana arkadaşca konusuyoruz zaten beni terk etti kızla oldu şimdi o kızın yanında bana yazio ne alaka dimi sekiz sene sonra ned n yazar ki
Aman diyorum uzak dur diyorum. Bir erkrk geri dönmek isterse ya intikam için olur ya da son iki harfi içindir.
Yani sekiz sene sonra sadece cinsellik içindir diosun çünkü intikam olamaz kendi zaten terk etti benim almam lazım asıl
O zaman umursamıuorsun :) hadi seviyo insan 8 sene nasil dayanır knk
Yani dayanmaz.
Istersen bi yüz ver bak bakalim sonucu nereye varacak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?