Bir erkek kendisine bakan uzun süredir bakıştığı bir kıza sırf kız baktığından bakıyorsa ve bir şey hissetmiyorsa ona yaklaştığında heyecanlanır ya da gerilir mi?
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
+1 yılsadece bir kız bakıyor diye ona bakıyor onun kendisinden hoşlandıgını hissediyorsa, ve o kız baktıgında oda istemsizce ona bakıyorsa mutlaka heyecan hisseder. hatta bu bu şekilde devam ederse zamanla aşka bile dönüşebilir. çünkü tecrübeyle sabit :)
011 Yorumla
Soran+1 yılYani enden hoşlanmıyor mu :(
- +1 yıl
o kadar şey yazdım sen bunu mu çıkardın :). hoşlanmasa bile etkilenir. önemli olan dış görünüş değil. bakışlar, gülüş mimikler...
Soran+1 yılHoşlanmasa bile etkilenir diyorsun da demek istediğim onun için önemli biri miyim değil miyim?
- +1 yıl
aslında onun için önemli biri olup olmadığının cevabını benim vermem çok absürt olur. çünkü onun senin hakkında ne düşündüğünü tam manasıyla biz bilemeyiz. ben şu an sadece kendi açımdan yorumlamaya çalışıyorum. bana bakan birisini ben farkettiğimde eğer begenmiyorsam ya da hoşlanma hissi yoksa kesinlikle göz göze gelmemeye çalışırım. hatta aynı ortamda olmaktan bile uzak dururum yani.
Soran+1 yılAnladım yani öylesine bakıyor olamaz?
- +1 yıl
ben sana bir soru sorabilir miyim müsadenle?
Soran+1 yılTabi
- +1 yıl
ne soracagımı hatırlayamadım iyi mi :)
- +1 yıl
aklıma geldi, peki siz birine baktığınızda bişi hissettiğiniz anlamına mı gelir
Soran+1 yılNe kadr süre olduğu e nasıl baktığım önemli
- +1 yıl
bu konuyla alakalı bir kaç soru daha sormak istiyorum sakıncası yoksa mesaj atabilir misin
En İyi Cevaplar
Ben kendi adıma konuşayım eğer hoşlanıyorsam böyle olurm kızın yanında...
https://www.youtube.com/watch?v=OzNhL4SWUyY03 Yorumla
Soran+1 yılHahsh çok tatlıymış.. Soruma da cevap versen :)
Soran+1 yılAy inşallah
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Erkekler Ne Diyor
19
+1 yılHeyecanlanır ve gerilir , O an ne düşündüğüne bağlı. Sana hangi açıdan bakıyor. Bir seks objesi olarak görüyorsa da heyecanlanır. Bir şeyler hissediyorsa da heyecanlanır
03 Yorumla
Soran+1 yılSeks objesi olarak görmüyodur.. Birşeyler hissederse heyecanlanır diyorsun yani
- +1 yıl
Kesinle evet diyorum
Soran+1 yılPeki ya şöyle bir durum varsa hani bim yakınında olduğunda ona merhaba derim diye endişelenmiş istememeiştir belki?
Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı. bir erkeğin, işin içinde kız varken heyecanlanacağı durum sayısı çok az ve bu kesinliklikle bu onlardan biri değil emin olabilirsin arkadaş
015 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
Soran+1 yılYani? Nasıl bir durum var anlayamadım afedersin :)
Soran+1 yılTamam şu an dediğini anladım. yani diyorsun ki bir erkek sadece bakıştığı bir kız varaa ve ona sadece kız baktığından bakıyorsa yanında gerilmez? Sevinmeli miyim yani
Soran+1 yılNeden yok?
Soran+1 yılHayır?
Soran+1 yılEvet de dediklerinden benden hoşlandığı sonucunu çıkarmamalı mıyım
Soran+1 yılO çok utangaç bir çocuk bunu soruda belirtmeyi unutmuş muyum? Arkadaşları falan sınıfındakiler birini çok sevse bile asla gelmez diyor.. ayrıca tüm dediklerinle ters düştü bu. bir erkek sadece bakıştığı bir kızın yanında bir şeyler hissetmese asla gerilmez?
Soran+1 yılHayır sen öyle dedin anlamında yazdım.. Daha demin öyle diyordun? Anlamdım seni
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Eeğer o kişi tecrübeliyse normaldır. Değilse heyecanlanır.
014 Yorumla
Soran+1 yılTecrübeli değil de bişiler hissetmwse de heyecanlanır mı
Soran+1 yılYani benden hoşlanıyor mu? şu an çok heyecanlandım :)
Soran+1 yılYani utangaç ve benden hoşlanmıyor? İyi de ne kdr ytangaç olursa olsun onun için bir analm ifade etmesem neden tavırları değişsin yanımda
Soran+1 yılYanına hitmekten kastım bişey için kantinde sıra beklerken falan yanyana gelmek.. Yani benle konuşurken değil dokunma mesafesinde durunca geriliyor
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılİyi de o da seviyorsa sorun ne? Eğer kimse belli etmezse ne olacak?
Soran+1 yılNeyi gösterir peki? Biz deminden beri ne konuşuyoruz Allah aşkına
Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Bir erkek hiçbir şey hissetmiyorsa heyecan ve gerilme duygusu göstermez.
06 Yorumla
Soran+1 yılYa bni yanımda olmaktan rahatsız olduğu içinse?
Soran+1 yılYani heyecanlanıp tuhaf hareketler yaptıysa dediğim ihtimal olamaz mı
Soran+1 yılNeden malesef dedin? Benden hoşlanmıyor mu
Genel yapısı diğer insanlara yaklaşımı nasıl ona bir bak özgüven eksikliği var mı bu kiside.
08 Yorumla
Soran+1 yılÖzgüven eksikliğ yok da utangaç biri sakin bir yapısı var
Soran+1 yılEvet anladım. peki şöyle bir şey de var ne kadar yapın utangaç olda da senin için bir anlam ifade etmeyen birinin yanında heyecanlanır gerilir misin ki
Soran+1 yılPeki senve yüzde kaç bişiler hisswdiyodur
Soran+1 yılPeki teşekkürler :)
+1 yılBakışlar her şey belli etmez ki zaten anlarsın nasıl olsa kendini ele verir yani :D
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte ben de vücut dilini yazdım zaten
- +1 yıl
Bilemiyorum kesin bir bilgi veremeyeceğim, ama hoşlanmasa neden utansın yani, eğer konuşurken kendini sıkıyorsa veya güzel cümleler bulmak için saçmalıyorsa bişeyler vardır benim fikrimce
yapısı utangaçsa gerilir. ama sevdiği içinmi gerilir heycanlınır onu ancak karşıdaki kız anlar
05 Yorumla
Soran+1 yılİyide bir şey hissetmiyosan ne sebeple gerilirsin ki? Hani ne kadar uyangaç olursa olsun karşındakinin bir değeri yoksa?
- +1 yıl
bişey hissetmiyorsa özünde utangaçşlık varsa utanır buda senin yanlış anlamana yol açaar. ama bişey hissetmiyorsa gerilmez heycanlanmaz... bazı insanlar seviyorsada heycanlanmaz. mesela ben sevdiğim kızla konuştuğudma ilk günlerde heycanlanmıyrodum kız yanlış anlıyordu sevmiyormusun diye :D
Soran+1 yılPeki utangaç bir çocuk ve heyecanlanıyorsa nasıl anlarım? Bana bakıyor da aynı zamanda
Soran+1 yılTanışmıyoruz onla ama normalde öyle tuhaf hareketker yapmuyor
bence hoşlanıyorsa heyecanlanır ve gerirlirde ama hiç takmıyorsa sıradansındır bir b*k ifade etmez onun için
04 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum aslında ama hani belki de yanında olunca ona merhaba falan derim diye düşünüp istememiştir?
Soran+1 yılTanışmıyoruz ki.. Uzun süredir yzaktan birbirimize bakıyoruz tanışmamaız bu seviyede :(
Zannetmem. En azından ben gerilmem veya heyecanlanmam.
03 Yorumla
Soran+1 yılHoşlandığın birinin yanında mı gerilirsin yani?
Soran+1 yılAnladım :)
Heyecanlanmaz ben heyecanlanmam birsryler hissetmem lazm
018 Yorumla
Soran+1 yılGenelde böyle midir sence
Soran+1 yılKonuşunca değil onla daha hiç tanışmadık bana yaklaşınca geriliyır kasılıyor. Ne biliyim kantin sırasında falan
Soran+1 yılÖyle hissediyorum da bazen de ona inatla bakmama rağmen bakmıyo cool takılıyor emin olamıyorum
Soran+1 yılHoşlandığın biri sana bakarken neden bakmayasın ki?
Soran+1 yılEvet. Çünkü mesela ben bana e zaman baksa direk bakamasam da hep ona karşılık veriyorum yani
Soran+1 yılPeki baktığı zamnlar neden bakıyor artislik yapmıyor
Soran+1 yılYani bir öyle bir böyle davransa da bana karşı bişiler hissettiği sonucunu çıkarabilir miyim
Soran+1 yılOff peki o da bişiler hissediyorsa artık onla konuşmalıyım nasıl yaocam ki? Utanırım
Soran+1 yılYanına gidip be diyim mesela? Seni tanımak arkadaş olmak istiyorum?
Soran+1 yılTamam sağol :)
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. İçine kapanık bir tipse kendin yazıp kendin oynuyor olabilirsin 😉😊
010 Yorumla
Soran+1 yılNeden? Öyle bir tip sessiz sakin de neden
Soran+1 yılBenim de yapım öyle dicek bişiyim yok da. Hiçbir şey hissetmiyorsa neden gerilsin
Soran+1 yılHani ben onun için herhangi biriysem
Soran+1 yıl? Ee ne diyorsun
Soran+1 yıl19 yaşında. küçük mü sayılır? :) neyse fırtınalar derken iyi anlamda mı? Ve bana karşı hiçbir şey hissetmese sence öyle tuhaf hallere girer miydiki
Soran+1 yılEvet daha önce hiç sevgilisi olmamış :)
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılBakışmaya kalsa öküz de trene bakıyor. :):
05 Yorumla
Soran+1 yılÖküz treni görünce tuhaf hareketler yapmıyo ya da gözlerine direk bakmıyor ama
- +1 yıl
Kaç tane öküzden görüş aldın ki biliyorsun?
Soran+1 yılGörüş almadım yaşadığımı yazıyorum
- +1 yıl
Öküzle yaşadığını mı?
Soran+1 yılEet :) gerçi o bir kuzu öküz değil de neyse
+1 yılbelki dişinde maydonoz kalmıstır :D
01 Yorumla
Soran+1 yılHe he onun için kasılıp heyecan yaptı
Halojenler zehirlidir.
02 Yorumla
Soran+1 yılHhshgs
+1 yılHic heyecanlanmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılSadece onun için önemli olan birinin yanında mı heyecan yapar
- +1 yıl
Bir şey hissetmiyordum heyecanlanmam
+1 yılOlur tabi
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılHayır
07 Yorumla
Soran+1 yılSadece bişiler hiseettiğine karşı mı öyle davranır
- +1 yıl
Hayır.
Soran+1 yılAçıkla o zaman anlamadım
- +1 yıl
Birşey varsa olur.
Hapşırdı bişey mi demek istiyor, hapşırdım çok yaşa dedi acaba ne demek istedi.
Bırakın bu ergen durumları.
hoşlanan konuşur, söyler.
Soran+1 yılHapşırmakla tuhf bareketler yapmak aynı şey değil bir. ikincisi herkes bu çocuğun çok utangaç olduğunu söylüyor iki. ayrıca ben iki kere gözgöxe geldiği çocuk için benden hoşlanıyor muuu diye soran biri değilim. Altı yedi aydır bir bakışma durumu var ve ondan hoşlanıyorum doğal olarak hareketlerini takip ediyorum ve bu yaptığı şeyler de normal değil
- +1 yıl
Hapşırma olayına teşbih diyoruz bir.
bir kere soracağına ne düşünüyorsun bunu sorgulaman lazım kendi kendine bu iki.
çocuk tuhafsa ve hoşlanmıyorsan uzak durursun, merak etmezsin.
yok çocuk tuhaf ama hoşlanıyorsan sen gider konuşursun bu da üç.
bir şeylere anlam yükleyip ne demek soruları ergenlilten başka birşey değil.
Soran+1 yılPeki teşekkürler
Yoo umrumda olmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılHoşlanıyosan?
Soran+1 yılEvet öyle sorduğumu biliyorum :) sadece beni görünce heyecanlanan bir çocuk var ve tuhaf hareketler yapıyor ona bakınca bakıyor da aynı zamnda. öylesine mi yoksa bişiler var mı diye sormuştum soruyu
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. gerilir utanmıştır
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Daha fazla(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri