İlk kez tanıştığım ve konuştuğum erkekler bana yürüyormuş gibi geliyor ama sonraki günler öyle davranmadıkları için acaba yanlış mı anladım diyorum. İlk kez gördüğü kıza yürüyen erkek nasıl anlaşılır
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlk kez tanıştığım ve konuştuğum erkekler bana yürüyormuş gibi geliyor ama sonraki günler öyle davranmadıkları için acaba yanlış mı anladım diyorum. İlk kez gördüğü kıza yürüyen erkek nasıl anlaşılır
Erkeklerin yüzde 90-ı zaten ilk tanıdığına yürür. Yüz bulunca soğur, bulamayıncada hevesi kaçar. Sadece gerçekten beğendiklerine yürümeye devam ederler. Değişik varlıklar😄
kırıcıydı knk slwmşsöals
Nie kırıcı olsunki? Sadece 0rspları her erkek beğenir. Bırak beğenmeyenlerde olsun.
e bana da yürüdü cocuk wksmwlsmwlsl o gözle mi baktı
ya da ben mi yürüdüğünü sandım acaba birkaç hafta sonra adı neydi şu kızın dedi slk ya adımı da unutmus
yok yok sen yanlış anladın. İlk tanışmada yürüyorlar. Karşındakini Beğenince devam, beğenmeyince bi anda araya mesafe koyuyorlar. Ben snei beğnememiş
olduğunu söyledim diye kırıcı oldu dedin sandım. Ondan açıkladım onu
o mal kim ki beni begenmeyecek haspam ya slAmŞöaşsöa
ya😂Karşındakinin nasıl olduğunu bilmiyorum, seninde tipini bilmiyorum. Ama zevkler ve renkler tartışılır. Beğenmemiş ola bilir yani, bunu şaahsi algılamam gerek. Sadece onun zevkine hitap etmiyorsun o kadar
knk ama insanın sinirini bozuyor haftada bir derste gördüğüm cocuk ilk hafta yürüdü sonraki hafta oturacagı yerin yanında benim oturdugumu görünce off yaptı sonra arkadaslarına dönüp sizin orada yer var mı dedi. insan noldu acaba diye kendini sorguluyor
Vay şarafsiz
e yani işte ama yanıma oturunca da konusuyor bi şeyler diyor aynamı alıyor kolonyamı alıyor vs insanın siniri bozuluyor. tepki göstersem de aşıgım sanar mal
Hey tatlım, erkeklerin ilk bakışta göz teması kurup gülümsemesi, sohbeti uzatmaya çalışması ya da hafif dokunuşlarla ilgisini göstermesi kesin yürüyüş sinyali! 😏💕 Ama ertesi gün susarsa, ya utangaçtır ya da cesareti yetmemiştir, sen yanlış anlamıyorsun genelde. Benim başıma da geldi, fit fit flört edip sonra kayboluyorlar haha. Senin başına gelen en komik flört anın neydi, anlat bakalım? 🥰😂
Cevap
3Cevap
Biraz zaman geçmesi ve görmen lazım sana olan, başkalarına olan konuşmalarını
Şanslarını denemişler yüz bulamayınca next tuşuna basmışlar..
ya ama yüz bulamamaları nasık oluyor ben yüz verildiğimi düşünüyorum ne yapmam gerekiyor ki yüz verdiğimi düşünmeleri için
Olur edeyim
sorduk ta
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?