Ben evlenmeyi düşünüyorum çünkü buna mecburum ailem çok değişik ciddi ilişki arayan evlilik düşünen birini arıyorum?

Ben evlenmeyi düşünüyorum çünkü buna mecburum ailem çok değişik ciddi ilişki arayan evlilik düşünen birini arıyorum sadece evlenmeyi düşünen biri 21 yaşındayım profil resim bana aittir dalga geçenlere bende götümle gülüyorum bunu neden burda arıyorum çünkü beni tam anlamıyla görmediler ön yargı ile yaklaşmıyorlar ve ben uzun ilişki yapıp onunla olur mu olmaz mı diye düşünüp zmaan kaybedemem çünkü daha önce uzun ilişkim bitti ve yeniden birine kendimi anlatamam direkt ciddi ilişki düşünen sevdiği kadına değer veren, sevmeyi bilen birini arıyorum evet benim etrafımda çok erkek var bi çoğunuzunda kız ama önemli olan bu değil bana ön yargı ile yaklaşmadan tanışabilecepim bu platform aklıma geldi çünkü sosyal medya da insanlar gerçek benliğinde değil burası yeri değil diyeceksiniz biliyorum ama önemli olan da böyle bi yerden tanışmak ön yargısız. Neden evlenmek istiyorum çünkü aile baskısı ve bi sürü şey. Yani üzüldüğüm zaman kötü günlerimde iyi günlerimde ben gidip aileme bu anlarımı paylaşamadım o yüzden her şeyimi paylaşabileceğim birini arıyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Ben evlenmeyi düşünüyorum çünkü buna mecburum ailem çok değişik ciddi ilişki arayan evlilik düşünen birini arıyorum?

Ben evlenmeyi düşünüyorum çünkü buna mecburum ailem çok değişik ciddi ilişki arayan evlilik düşünen birini arıyorum sadece evlenmeyi düşünen biri 21 yaşındayım profil resim bana aittir dalga geçenlere bende götümle gülüyorum bunu neden burada arıyorum çünkü beni tam anlamıyla görmediler ön yargı ile yaklaşmıyorlar ve ben uzun ilişki yap