Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilik istemem... Feminazilerin ekmeğine yağ sürüceğine musalla taşıma kireç sürerim daha iyi... Evlilik bir kurum değil artık. tamamen kölelik sistemi. Özellikle de erkeği kölelelştiren ve buna direten bir kölelik sistemi... Kadınlara değil yanlızca en başta devlete kölelik... Bekar bir erkek yılda 100 tl vergi veriyor ise evli bir erkek 2000 tl vergi verir... Bu da şu demektir... Ne pahasına olursa olsun evlensin çiftler ama boşanmamasın ya da boşansa bile bu kişi aynı yükümlüğü boşandıktan sonrada taşısın... Nasıl olucak bu boşanmadan sonra bile aynı miktarda gelir elde edimi? Ömür boyu Nafaka... boşanma davaları... mal paylaşım davaları... Erkekleri devletin köle olarak kullanma sistemine evlilik denir 🤞
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılNikah ve masa benim için hep ayrı iki nesne oldular. Hayatımda hiç ikisi bir araya gelip anlaşıp nikah masası birlikteliğini oluşturamadılar. Bu yüzden iki nesne ile aramız bozuk.
Bu güne kadar ki bu iki nesne etrafında dönen olaylar hep beni korkuttu. Bu yüzdende ikisinin bir arada olduğu ve bu birlikteliğe benimde katıldığım bir anlaşma metni üzerinde mutabık kalamadık :D
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılDün şunu daha iyi kavradım ki; aşk, sevgi, hobiler, zevkler, tutkular, seks ya da maddiyat veya statü, merhametin ve şefkatin olmadığı bir ilişkide yersiz ve gereksiz kalıyor.
Yani, tamam bir çok şey istiyor insan ama kötü veya daha kötü günlerde bu kadın ya da bu erkek bana merhametle ve şefkatle davranır mı diye sormalı insan. Çünkü, hakikaten bu önemli.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı. Beni çok sevmeyecek manipüle edecek esmer serseri saçlarının önü biraz açık açık kahverengi gözlü arada dövecek telefonlarımı her zaman açmayacak arada beni aldatacak beni kullanacak paramı alacak duygusal fiziksel her türlü şiddeti uygulayacak arada aldatacak ama gitmeyecek birini arıyorum nerden sipariş edebilirim?
011 Yorumla- +1 yıl
Erkek bu
- +1 yıl
Tedavi olmalısın tatlım
- +1 yıl
Aynen sen de iyi ve düzgünce diye yalnızsın hatta dimi. Mal
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
112Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,4b cevap paylaştı.
u +1 yılDüşünmem. Ağzıyla kuş tutsa da mümkün değil
310 Yorumla- +1 yıl
Akıllı insanın hali başka🙂
- +1 yıl
Sütten ağzımız yanmıştır 😅
- +1 yıl
Yoğurdu üflemeye bile gerek yok diyosun😂😂
- +1 yıl
@xbirkadinx yok bea, yoğurt sevmem zaten djdj
- +1 yıl
Bu kararlılığının devamını diliyorum 🌸
- +1 yıl
😋🙏
- +1 yıl
zaten hep sorun erkeklerde.. profilinizi inceledimde biraz egoist gözüküyorsunuz narsist olma ihtimaliniz yüksek
- +1 yıl
Evet, narsistim ben.
- +1 yıl
insanların birbirini uçlaştırmasını anlamıyorum artık allah beyin vermiş bizse kullanmamak için kasıyoruz
- +1 yıl
Kullan o zaman. Bak ben kullanıyorum bir zararını görmedim :D kullanmamak için kasma.
+1 yılBir ilişkide duygusal bir bağ kurmak, evlilik düşünmek için önemlidir. Karşılıklı anlayış, saygı ve sevginin olduğu bir ilişki, evlilik için sağlam bir temel oluşturabilir. Evlilik düşünmek için, ortak değerlere ve hedeflere sahip olmanın önemli olduğu düşünülür. Ortak yaşamı paylaşacak biriyle benzer değerler ve hedefler paylaşmak, ilişkiyi güçlendirebilir.
Başarılı bir ilişki için iletişim becerileri ve uyum önemlidir. İletişimde açıklık, anlayış ve karşılıklı destek oluşturmak, ilişkiyi olumlu yönde etkileyebilir. Evliliği ciddi bir taahhüt olarak görmek ve karşılıklı bağlılık duygusu, evlilik düşünmek için önemlidir. Evlilik, ciddi sorumluluklar ve değişiklikler getirebilir. Dolayısıyla, evlilik düşünmek için hazır olmak, kendi duygusal, finansal ve zihinsel durumunuzu gözden geçirmek önemlidir.
Benim için herşeyden önce aynı dili konuşan insan olmak ve ortak kültüre sahip olmak önemlidir bunu unutmayın, 🙂10 Yorumla
+1 yılKafası cinselliğe çalışmayan, karşıyı kırmadan duygularını ifade edebilen, saygılı, küfürsüz, ses yükseltilmesi asla olmamalı,
Huzur bulabileceğim ve her daim kızsam da, darilsak ta, en sonunda birbirimize gidebileceğimiz temiz ve sadık biri. En saçma şeylere birlikte yargılamadan gulebilinecek birini.
Bunları yüksek bir şey olarak görmemek gerek. Bu saydıklarımın hepsi neredeyse nezaket kuralı.. Gerçi suanki yalan toplumda böyle biri bulunmaz hint kumaşı. Tabii onun bu hareketlerine karşılık bende ona öyle davranırım. her şey karşılıklıdır :)
Tabi bazen Karşılıksız sevmek te önemli..
Neyse daha fazla açarsam konu uzar da uzar.. Benimkiler böyle. Saygılarrr511 Yorumla- +1 yıl
Seni harbi yormuşlar beaa
- +1 yıl
Beni öyle bir yordular kii. Sanaldan sevdiğim, uğruna ailemi karşıma aldığım kişi ile buluşamadık, Ailem istemedi. Ben ise ondan vazgeçmedim. Ama tam ailemi ikna ettim bulusacakken, zaten bulusamayiz diyip onun başkasına evlenme teklifi ettiğini mi öğrenmedim, en sevdiğim arkadaşımın arkamdan dalga geçmesi mi, ailem dağılsın diye babannemin kara büyü yapması mi.. Yine de yorum bir üzdü..
- +1 yıl
ah laan : /,
Gel sarılayım be keenks
Üzülme, tecrübe de geç.. yapacak bir şey yok yaşandı artık, değiştiremezsin. Ve bu arada hepsinin mnakoyayım kankam asşlkjfsadlfjlsakljşsgfs - +1 yıl
Gel birlikte koyalım kirvem ahshshsh
- +1 yıl
Küfürsüz birisini istiyorum dedikten 5 dakika sonra kanka AŞLKJADSLKJLJKSFSFGS
- +1 yıl
Kanka küfür hak edilene söylenir, düzgün ise bana büyü gibi bir kötülük yapmadiysa neden edeyim ki?
- +1 yıl
Kanka sakin olll, şıka kanka :d
https://www.youtube.com/watch?v=_8mwhOEFHJM - +1 yıl
Salonuda balkona katak mi hocam
- +1 yıl
😑 Karşılıklı olursa çok mu zor bir şey ağabey?
- +1 yıl
Yo değil
- +1 yıl
Eee o zaman
Beni seven önem veren değerli hissettiren sevgisini tam hissettiren güvenebildiğim yanında huzurlu olabildiğim birisi
40 Yorumla
+1 yılGenç kumral koyu sacli beyaz tenli kilolu veya kalipli ozbakimina özen gosteren
Ela gözlü genelde sakal bırakmayan
Boynuna kadar saçları olan bazen normal
Çocuk düşünmeyen
Keko triplerine girmeyen
Kadınlari küçük görmeyen.
Hayata dar çerceveden bakmayan
Diksiyonu güzel
Kendi emekleriyle bir yerlere gelmiş ve başarmış akademik geçmişi çok iyi olan.
Tabii önce bu kriterlerdeki biri için benim kendimi yetistirmem gerekir 🙂11 Yorumla- +1 yıl
Yemin ediyorum tam böyle laf edecektim kendimi yetiştirmem lazım dedin bi beğeniyi hak ettin
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ruh ikizi değil aradığım çünkü kendim ile geçinemezdim , benim eksikliklerimi kapatabilecek , fikren çok çatışmayacağım biri olsaydı olurdu neden olmasındı. Düşüncelerimiz farklı olabilirdi saygı ve güven ile sorunları aşacağım biri olaydı. 1 sn beklemez iş yerinde izin alıp nikah salonunu beraber basıp anladınız işte.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüvenilir, huzur veren, eğlenceli, komik birisi. Şu anlık buldum öyle birisini. Yabancı ama olsun. Türkiye'de bad boy seven kızlardan dolayı o kızın iyi erkek seviyorum demesi gerçekten çok saçma geliyor kulağıma. Çünkü Türkiyede öyle erkekleri kızlar kanka yapıyor. Eş olarak bad boy seviyorlar. Bende yabancılarla konuşuyorum ve buldum öyle birisini. Beni olduğum gibi seven birisini
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ben efendi nerde ne konuşmasını bilen sakin kişinin yanındaki enerjik cıvıl cıvıl o kız olmak istiyorum. Insan olma isteği olan birisi olması kâfi. Birde gönlümün ıısınması..
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bir insan kendini seven kendini değerli gören hayata mutluluk katan, elalem ne der duygusunu taşımayan beni olduğu gibi seven, sevgi saygı güven duygusunu taşıyan kişiliğe sahip olan bir erkeği isterdim.
10 Yorumla
+1 yılEla gözlü kirli sakallı boyu 178 olabilir
Genel olarak kirli işler yapmaması dışında çöpcü olsa dahi kabul ederim insanları hor görmem ayrımcılık yapmam ve vicdanlı merhametli anlayışlı bir eş olacaksa ben direkt bulduğum an basarim00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 928 cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk sevmeyen kesinlikle istemeyen, Infertil de olur (yok ama o pek garanti vermiyor maalesef), anlayışlı, saygılı, kişisel alan sınırlarını bilen, her şeye karışmayan, sakin, eli yüzü temiz, esmer ve kıllı olmayan düzgün bir müslüman evladı
00 Yorumla
+1 yılHmm.

00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı. Hayatımda öyle biri olmuştu. Sadece bir kere o kişiyle kahve içme şansı yakalamıştım. Sonra bir asla görüşemedik. Hoşlandığımı dile getirdim ama başka biriyle evleneceğini söyledi. Ölsemde ukte kalacak o bana...
00 Yorumla
+1 yılÇevresindeki insanların saygısını kazanmış birisi olması lazım. Dünya görüşlerimiz ve kültür bakımından yakın olmamız gerekli. Bu şekilde biri çıkarsa karşıma isterse fiziksel olarak bir engeli olsun hiç bir önemi olmaz.
00 Yorumla
+1 yılTam benim kafadan dediğim birine tevafuk etsem de düşünmem çünkü zamanı değil. Elbette doğru zamanı Allah bilir ama daha öğrenmem gereken çok şey var. Kafamdaki, kalbimdeki profili bulsam da fikrimin değişeceğini sanmıyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılDışarıdan soğuk sadece sevdiklerine kalbini açan ve kalbi sıcacık olan anlayışlı, sevdiğinden başkasını gözü görmeyen, akıllı ve işini severek yapan birini bulursam düşünebilirim evlilik
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u +1 yılDinlesin beni, dönmesin arkasını hemen. Bitirmek için değil olması için uğraşsın bide kedileri cok sevsin
21 Yorumla- +1 yıl
Bu ben 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yıl1) İslam dinini hakkıyla yaşıyor olması
2) Saygısını, sevgisini yaşıyor ve hissettiriyor olması..
3. Kişiliği, karakteri sağlam, liman olabilecek durumda olması..00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılVallahi ben insanlarla pek samimi olan biri değilimdir. Fazla sıcak kanlı olmayan ve araba kullanmasını bilen bi de bana sevmesini hissettirecek biri olursa neden olmasın. Beğenmek farklı bi durum.
00 Yorumla
+1 yıl
+1 yılAnnelerimiz, ninelerimiz, teyzelerimiz gibi birini. Yani onlar gibi her türlü zorluğa göğüs geren, eşine dik kafalılık etmeyen, evde ki yerini bilen, oturmasını toplumun içinde nasıl davranmasını bilen bir kadın bulursam anca. Ki şu devirde imkansız gibi. Şimdi ki kızlar dik kafalı, şımarık, bencil, aile kültüründen çok uzak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Sevgi saygı mutluluk yaşatacak insana huzur veren eşine ailesine sahip çıkan bana hayatinin aşkını yaşatacak çekici güzel olursa neden dusunmeyelim
00 YorumlaŞahsen benim isteklerime uygun olan bir erkek daha annesinin karnından doğmadım Benim isteklerim şöyle ilk önce kıyafetime karışmayacak en hızlı gece 11.00'de eve gelebilirim Buna da karışmayacak arkadaş ortamı var işime okuluma ve geceyi arkadaşlarımda kalma isteğime karışmayacak ve kesinlikle kayınvalidemle beni Aynı Çatı Altında yaşatmayacak biri 😊
08 Yorumla
+1 yılBenim gibi kalbi temiz, akıllı bir o kadarda deli, cesur ilk adımı atmakta çekinmeyen, kalbimi sevecek bir kız karşıma çıktığı an cevabım "hadi nikâh dairesine olur🤣🤣"
01 Yorumla
+1 yılArtık zengin birini arıyorum çünkü erkekler de kadının mesleğine, maddiyatına bakıyor. Onun dışında görür görmez beğendiğim biri olmalı.
10 Yorumla
+1 yılBen daha çok bulmaya değil "o beni bulsun, tutsun kolumdan oturtsun nikah masasına" modundayım
10 YorumlaKimi bulursam bulayım önce beraber yaşamalı. Böyle soluğu nikah masasında alanlar hızlı at dışkısı misali oluyor.
00 YorumlaGerçekten güvene bileceğim aynı sekilde onunda bana anlayışlı merhametli güzel huylu biri olursa hayır demem☺️
00 YorumlaOturmasını kalkmasını bilen kültürlü bana nasıl davranması gerektiğini bilen düzgün ortam olan düzgün bir çocuk işte yeter
00 Yorumla
+1 yılAgresif bir tipim ele avuca sığmam bana söz geçirebilecek (bağrış çağrış olarak değil), benimseyecek, eril enerjisi olan, Gördüğümde içimin gideceği, Kalbimin o olduğunu hissedebileceğim biri.
00 Yorumla
+1 yılGetçekten seven dürüst güvenilir kalp kırmayan herşeyi beraber başarabiliriz aşabiliriz diyen çalışkan bakımlı
00 YorumlaAnnemin dediğine göre doğru kişi senin aynan gibidir baktığında işte bu dersin demişti belki öyle biri olursa
00 Yorumla
+1 yılBir kere düşünmüştüm ama düşünmemeliymişim... Evlenmek gibi bir apt*llık yapmayı düşünmüyorum:d benden uzak olsunlar...
00 Yorumla
+1 yılBirinin birini sevdigini belediyenin onaylanmasına gerek olmadığını bilen biri olurdu eğer evlenmek isteseydim. Ben böyle iyiyim.
00 Yorumla
+1 yılTip hiç önemli değil saygılı eve geldimmi veya evde bana sevgi ile bakan bir kız istiyorum
İnşallah bir gün olur00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 764 cevap paylaştı.
+1 yılKafamızın uyuşması lazım benimle birlikteyken özellikle evliyken ilişki düşünmeyeceğine emin olmam lazım yani aldatmıyacağına
00 Yorumla Nasıl birini bulursam... Birbirimiz için hayrlı olacağımıza inandığım birini bulursam elbette. Çünkü detaya girersem saçmalarım.
00 Yorumla
+1 yıl%100 saf yani içinde hiç bir kötülük barındırmayan fesat olmayan biriyle akıllı insanlar iyidir ama tehlikelidir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı.
+1 yılBeni sevecek tatlı görünecek birde libidosu yüksek olucak bu saydıklarımı karşılayan birini bulursam derhal nikah masası
00 Yorumla Tam olarak Billie Eilish gibi, aradığım her şeyi içeren paket yapmışlar resmen 😄. o kadar güzel olmasına da gerek yok.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBaktıkça içimi ısıtan, her an nabzımı hızlandıran, aşkından öldüğüm biri ❤️ @S1F1R-B1R
11 Yorumla Birini bulduğum zaman ona alışmam lazım bağ kurmam lazım yoksa olmaz
10 YorumlaDini hassasiyetleri olan bilmekle kalmayan ve buna uygun yaşayan
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvliliğin getirdiği sorumlulukları yerine getirebilecek, bir ömür birlikte olmaktan sıkılmayacağımız kadar anlaştığım ve güvendiğim birini bulursam. O zaman.
10 Yorumla
+1 yılçocuğumu doğuracak adam bulursam o gün evlendiğim gündür jet nikah sjsjs
10 Yorumla
+1 yılKadınına gerçekten sahip çıkan tek o var gibi hissettiren varsa kaçırır evlenirim😂
10 YorumlaMerhametli vicdanlı ve aldatmayan beni çok seven biri olsun isterdim ama artık çok geç
11 Yorumla- +1 yıl
Neden geç
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılHuzur veren güven veren koruyan sahiplenen birisi
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gerçekten tanıdığıma ve sevip sevildiğime emin olduğum kişiyle evlenirim
10 YorumlaBuldummm... Tarif edemem ama kim olduğunu söyleyebilirim... @The_Muallime ❤️ ❤️ ❤️
00 Yorumlaiyi günde şımarmayan, kötü günde çirkefleşmeyen birini bulduğumda.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 599 cevap paylaştı. Beni yöneten, ipleri elinde tutan, şiddet uygulayan birisi olursa
00 YorumlaHer bana baktığında beni sevdiğini anladığım kişi ile
00 Yorumla
+1 yılDırdır yapmayan, ilgi delisi olmayan, saygılı ve sadakat düzeyi yüksek.
07 Yorumla- +1 yıl
@nujingnl ilgi deliliği kontrollü bir şekilde idare edilirse diğerlerinin varlığında kabul edilir bence. Çünkü ilgiyi başkalarından beklemedikten ve dırdır yapmadıktan sonra zaten erkek o kadına aşık olup gerekli ilgiyi göstermeli :D bu durumda da win win olacağı için sorun çıkmaz bence. Aşk hayatınızda başarılar dilerim şimdiden
- +1 yıl
- +1 yıl
En azından bunu baskılamaya çalışanı yansıtmayanı var diyeyim. Düşününce bana da mantıksız geldi. Bu arzuya karşı koymak imkansız olmalı. Her insan ilgi görmek ister en az birinden
Inancli, sadik, iyi niyetli, esmer sakalli uzun boylu ve cocuk istemesin
00 YorumlaAnlayışlı, hayvan seven, sadık, hayatında kendisi için bir şeyler yapmaya çalışan.
00 Yorumla
+1 yılİslam ahlakı olan ve aşık olduğum birisi olursa evlenirim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Iyi anlaşmam gerek ve iyi kalpli müslüman dürüst çalışkan sorumluk sahibi 🙂🙂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. sempatik akıllı hanım hanımcık zeki birini bulayım aynı gün nikah.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılşu an bu soruya cevap verenlerin peri masallarına fazlaca kapıldıklarını düşünen biri varsa olabilir
00 Yorumla - Devamını Gör (161)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat