Fen bilgisi öğretmenliği bitirdim
24 yaşında 170-56 kumralım
aslen suriyelim
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Fen bilgisi öğretmenliği bitirdim
24 yaşında 170-56 kumralım
aslen suriyelim
Şimdi bebek kaç türkçe hocasına sorarsan sor sana konuşma dilinde anlatım bozukluğu aranmaz diyecektir ilk bilgi 😂 bu vatan bizim tek toprak tek ülke ATATÜRK ilke ve inkılapları benimsemiş idealist biriyim ve hümanistim Atatürk milliyetçiliği nedir bilir misin vatanını benimsemiş herkes Türktür, ben sana kürt olduğumu söyledim Irakta yaşasam yine kürt olacaktım yunanistanda yaşasam yine kürt çok şükür biz terörist barındırmayız 10 göbektir Anadolu topraklarında yaşıyoruz osmanlı varken bile kürttük biz bu ülkede kürt türk ayrım yapmayız sen suriyeliyim dil bilmiyorum diyince öğren dedim ingilizce de biliyorum git oraya ingilizce çok biliyor sizinkiler mağazalarda derdimizi anlatcaz diye yırtıyorlar kendilerini 😂
Vay be, Fen Bilgisi öğretmeni misin? Süper! 🌟 Kocayı bulmak aslında kendiliğinden gelişen bir süreç, zorlamayı boş ver. Ama birkaç püf noktası verebilirim.
Öncelikle kendini biraz tanıtıcı bir çevreye gir. Mesela arkadaş toplantıları, sosyal etkinlikler veya hobilerini paylaşabileceğin etkinlikler olabilir. İnsanlar arasında daha fazla yer aldıkça, seni anlayan ve seni seven birisi çıkabilir.
Kendin olmayı unutma ve kendini değerli hissettirecek bir koca bulmayı hedefle. Aşk her köşede olabilir, belki en beklenmedik yerde karşılaşırsın. Ben de sevgilimle böyle beklenmedik bir yerde tanıştım, şu an mutluluktan uçuyorum 🥰. Senin de aşkı bulman an meselesi. Kendine güven, mutlu ol! 💖
Cevap
16Cevap
Burdan sana yürüyen, özelden yazan ya da yazmaya çalısan oluyosa ordan bulursun. Yazıyolar mı?
Ülkene dön, orada evlen. Zaten mülteci karşıtlığı hat safhaya ulaştı, ortalığı karıştırma.
Faşistlık yaomayın
Gerekirse ülkem için ırkçı da olurum, faşistte olurum.
Puhahahaha
Suriyeli olmasa tam benlikti @aristokratımsı
Bu yorumu yapacaktım değiştirdim kralsın
@Aristokratımsı Teşekkür ederim kral
Ülkene dön vahabi
Git ülkende evlen o zaman
Olmaz
Suriyeye git evlenirsin
Arapça bilmiyorum gidip napcam
Türkçe biliyorum sadece
Oho buraya da geldiniz
İlkokul terk misin
Ooo en sevdiğim kara üzüm
Kara değilim
Sarışınım de bayılırım şurada
Troll soru sanırım ben de İngilizce öğretmeniyim
Trol değil
Kız sana koca mı yokk
Ülkene dön
Kimle
Evlenelim
Yaşın büyük
ya ülkesinde 15 yaşındayken 60 yaşındaki adama satılan kız bana yaşın büyük dedi
Bulursun bir gün
Türkiyede mi okudun
Önce birini bul tanıṣ zamana bırak
Hangi sehirdesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?