Doğru insan olup olmadığını nasıl anlayacağım? Nasıl karar vereceğim bilmiyorum. Lütfen tavsiyelerde bulunur musunuz?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Acele etmeye hiç gerek yok. Birlikte vakit gecirin ama asla gevseme. Yani kaba bir tabir ama tam anlamiyla oyle. Elele bile tutusmayin basbasa yemek filan yiyebilirsiniz boykelikle kişiliğini anlayabilirsin. Bir sürü seçenek var. Kendini en iyi taniyan yine sen ksnsin olmalisin icin nasil rahat eder buna sen karar ver
Ben yanlış karar vermekten çok korkuyorum. Alkolü sigarası olmasın istiyordum evleneceğim kişinin ama ikisi de var onda. Oyunda oynuyor. Ben bağımlılık yapan şeylerden korkuyorum. Kestirip atmış olmak istemiyorum ama bilemiyorum
Madem istemedigin seyle var seni kararsiz kılan nedir
Ya iyi biriyse? Doğru insansa? Ya şansımı kaybedersem? Bu tereddütlerim var. Mesela arabesk de dinliyor ve ben hiç sevmem. Yaşadığım yerdeki genel profili sevmiyorum aslında ben. burada hemen hemen her erkek alkol alır, kahveye gider. Buradaki insanlarda dedikodu da kaynıyor. Küçük yer bide. Bilemiyorum. Kriterlerime uygun birini burada bulmam mümkün görünmüyor
Boyle düşünmen yanlış ama inançlı biriysen nasip meselesini biliyorsundur. Evlenemeyecegim korkusunu tasimak cok yanlis. Evlilik guzel bir sey. Ama içine sinmeden olmamali diye düşünüyorum
Bir de şu var eger sigara alkol gibi seyler varsa oyle bir insana nasil guvenebilirsin insan sarhosken bir cok hata yapabilir. Aklını daha çok bulandirmak istemem. Çok iyi düşün duygularin ve aklinla beraber düşün
Ben inançlı biriyim. Hatta bol bol dua ediyorum hayırlı bir eş için. Hatta iki cihanda da birlikte olmak isterim evleneceğim kişiyle ama buna layık mıyım Rabb'im bilir. Benim asıl kafamı kurcalayan şey şu: Biz insanın kaderini çabasına bağlı kıldık diye buyurmuş Rabb'im. Peki bu kısmet işi de çabamıza mı bağlı? Evde oturursak Rabb'im bize kısmetimizi verir mi yine de? Ben aslında Rabb'imin dualarımızı kabul ettiğini ellerimizi boş çevirmeyeceğini biliyorum. Lakin onun gönderdiği bir kısmeti ya ben geri çevirirsem? Yani bu konularda kafam karışık. Hani bir adam denizin ortasında kalmış ve Rabb'inden yardım istemiş. Rabb'im aracılar göndermiş onu kurtarmak için ama o hep beni Rabb'im kurtaracak demiş. Sonunda boğulmuş ve Rabb'im bana neden yardım etmedin demiş. Allah da ben sana o kadar yardım gönderdim sen hepsini geri çevirdin demiş. Yani böyle bir duruma düşmek istemiyorum.
Yaşadığım yerde içmeyen yok neredeyse ama. Kriterlerime uygun birini burada bulmam çok zor
Bir insani sevmek istedigin icin sevemezsin ya da nefret ediyorum demekle nefret etmis olmazsin. Ben bu nasip meselesina tam olarak inaniyorum. Cabalasanda cabalamasanda. Hep tercih hakki verilmis sen guzel huylu birini istiyorsun ama karsindaki kiside bunlar yok. Allahin razi olmadigi isleri hepimiz yapiyoruz. Belki sen o adami tam anlamiyla bir adam edeceksin. Kimi insani bir kedi irsad eder kimini bir karinca kimini de sevdigi insan irsad eder. Sen razi gelsen de bu ssnjn nasibindir diyebilirsin. Razi gelmeyip reddetsende bu senin nasibindir diyebilirsin
Yani kabul edersem kısmetimde o varmış. Ama reddedersem de nasip değilmiş. Doğru mu anlıyorum?
Beni altı sene gorustugum cok sevdiğim insan terketti elimden hicbjr sey gelmedi. Derken baska biriyle tanistim iki hafta içinde ailesiyle görüştük ama yine olmadi. Baksana hic olmaz dediğim şeyler oldu. O alti seneden sonra ben baska kimseyle olamam diyordum. Allah birini çıkardı ona da bahsettim gecmisimden ve razi geldi nasipte varsa olur dedi neticede olmadi. Nasip bu
Aynen. O kisiyle evlendikten sonra ona razi geldikten sonra mutlu olursun umarim. Onu bu sekilde kabul etmis olacaksin yani onu degistirmeye kalkarsan huzursuz olursunuz
Kaderimizdeki kişiyle evleneceğiz yani? Bunun kararını biz vermiyoruz? Doğru mu anlıyorum?
Verecegin her karar senin iraden dahilinde. Bilmediğin bir yol. Nelerle karsilasacagini bilmiyorsun ama evlilik budur zaten bilmiyorsun ama razi geliyorsun kendin icin onun icin Allahin rizasi için
İşte ben bu yüzden karar veremiyorum. Ya yanlış bir karar verirsem?
Karşındaki insanda senin sevmediğin huylar var. Ve bu aşikar. Böyle biriyle mutlu olup olamayacağını sen tahmin edebilirsin. Buna en iyi sen karar verirsin ben seni tanımıyorum ne de olsa. Onu kaybedersem baska kimse gelmeyecek bundan korkuyorsun. Ama bu her zaman gecerli. Hayatta yalniz kalabilirsin cevrendeki herkes birgun gidebilir. Belki kaderinde evlenmemek vardir belki cocugunun olmamasi vaddir bunlari dusunmenin siniri yok ki. Bunlari düşünmek saçma degil mi
Buralarda kriterlerime uygun birini bulamamaktan korkuyorum. Yaşımın geçmesinden korkuyorum. Saçlarıma aklar düşmeye başladı. Evleneceğim kişinin beni güzel halimle de görmesini istiyorum yaşlanmadan 😁
Her insanın istediği şey tabiiki. Ama her ne kadar hoşumuza gitmese de yani ben hep garipsemisimdir sosyal medyadan tanışıp evlenenler de bu zamanda cok cok fazla. Ben bile hos bakmama ragmen sosyal medyada tanıştığım kişiyle evlilik planları kurmuştum 6 sene boyunca
Bende senin gibiyim. Sosyal medyaya sıcak bakmazken oyundan tanıştığım biriyle evlilik planları kurmuştum ki kendisi yaşadığım yere de gelmişti. Karşı durmama rağmen kısmetin nerden geleceği belli olmaz diye görüşmüştüm
Bizzat yaşamışsında. Bundan sonra vereceğin kararlardan korkmamalisin. Uzaya da gitsen nasibin gelir seni bulur nasibinde yoksa zaten milyonlar gelse de olmaz
Haklısın sanırım 🤔
Umarim aklını karistirmamisimdir. Bundan cok korkarım yani yanlış yonlendirmekten. Ben sadece yaşamımdan ibret aldigim seylerden yola çıkarak bir seyler soyledim. Hakkini helal et
Kafam zaten karışıktı ki benim. Aksine iyi oldu konuşmamız. Helal olsun. Teşekkür ederim 😇
Bende teşekkür ederim, görüşürüz belki bir başka soruda çok takılmıyorum gerçi de 😊🍃
😇😇
Eğer bu soruyu soruyorsan evlenmek için acele etme bence
İki gündür telefondan konuşuyoruz sadece birileri aracı oldu. Başka bir şehirde çalışıyor. Ben bu işler nasıl oluyor bilmiyorum ve çok strese girdim.
evlenmek bu devrin hatasi olur
Deme öyle ya
oyle
Emin değil misim
Nasıl karar vermem gerektiğini bilmiyorum
yas kac?
28 😁
benimde