Merhaba arkadaşlar,
3 senedir sevgiliyiz ve ilk zamanlar ben evlenme hayalleri kuruyordum ve isteyen taraf bendim, nedense şimdi içimden gelmiyor veya zamanla ve son yaşanan iyi kötü olaylardan sonra ona güvenim azaldı gibi. Heyecan kalmadı ya da geleceğe dair hayallerim önemsizleşti belkide…
Onu seviyorum insan olarak ama eş olarak ömrümün sonuna kadar onu mu istiyorum bilmiyorum. Kafam neden böyle karışmış olabilir? Ailesi baskı yapıyor artık söz nişan düğün olsun diyorlar. Ama acele karar vermek istemiyorum :(
Benim annemde istiyor kaç sene sevgiliydiniz olsun artık birşeyler diye, sonra fark edince benim bu halimi, benim öyle dediğime bakma tabi sen kendini ne zaman hazır hissediyorsan en önemlisi istiyorsan olur böyle şeyler diyor.
Ama ne istiyorum gerçekten bilmiyorum böyle değildim ben, kendimi tanıyamıyorum..
Nasıl emin olabilirim veya nasıl bi yol izlesem?
3 senedir sevgiliyiz ve ilk zamanlar ben evlenme hayalleri kuruyordum ve isteyen taraf bendim, nedense şimdi içimden gelmiyor veya zamanla ve son yaşanan iyi kötü olaylardan sonra ona güvenim azaldı gibi. Heyecan kalmadı ya da geleceğe dair hayallerim önemsizleşti belkide…
Onu seviyorum insan olarak ama eş olarak ömrümün sonuna kadar onu mu istiyorum bilmiyorum. Kafam neden böyle karışmış olabilir? Ailesi baskı yapıyor artık söz nişan düğün olsun diyorlar. Ama acele karar vermek istemiyorum :(
Benim annemde istiyor kaç sene sevgiliydiniz olsun artık birşeyler diye, sonra fark edince benim bu halimi, benim öyle dediğime bakma tabi sen kendini ne zaman hazır hissediyorsan en önemlisi istiyorsan olur böyle şeyler diyor.
Ama ne istiyorum gerçekten bilmiyorum böyle değildim ben, kendimi tanıyamıyorum..
Nasıl emin olabilirim veya nasıl bi yol izlesem?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence aile evinde rahattın evlenip yuva kurup sorumluluk almayı korkuyorsun aynı evin içine girince bütün rahatlığın bozulacak bekar hayatın bitecek istediğin gibi gezip tozamayacaksin bu yüzden korkuyorsun
Gezip tozan birisi değilim. Eşimle gezmeyi veya aile kurmak benim genc yaşımdan beri hayalimdi. Ama doğru insanla bunu yapmak istiyorum. Fakat doğru insan olup olmadığını anlamakta zorlanıyorum belki de
Peki şiddet ve aldatma oldumu hiç
Ve aynı evde yaşadınız mı hic
Hayır yaşamadık, ama aldatmaya eğilimli davranışlarda bulundu
Bi kızla beraber pupge oynamış
Peki onunla evde buluşuyor muydunuz hic ev ortamında buluşmadınız mı
Buluştuk ama buluşunca her şey normal
Peki cinsellik oldumu hiç aranızda
Belkide cinsellik yaşadıktan sonra hevesinizi aldınız sıkıldınız
Hayır yaşamadık yanı öyle bir şey söz konusu değil
Açık konuşabilirsin yaşadıysanda bu senin özelin normal yani
Yaşamadıysan sıkıntı erkek beklemez sağa sola saldırır
Aldatmalar bu yüzden oluyor
Ne konuda guvenmiyorsun? Güvenmeden bu iş olmaz isterse 10 senelik iliskin olsun güven onemli
Ona en gözü kapalı güvendiğim zamanda ve ondan asla beklemediğim bi davranışta bulundu ve bunu fark ettim yakaladım daha doğrusu ondan sonra bi geriledi bende her şey sıfırlandı gibi
Nasıl bir davranıs peki
Yerinde olsam boyle birisiyle bırak evlenmeyi konusmam bile. Bak boyle seylere yeltenen insan evlenincede yapar. Tamam oyun oynasın ama neden gidip erkek dururken kızlarla sesli oynuyor? Hem de basbasa? Bak bebegim bu sitedeki cogu erkek evli ve karıları uyurken burada herkese yürüyor yazık günah o cocukla evlenirsen aynıları alllah korusun basına gelecek bunu bil bence ayrıl
3 senen mi onemli geleceğin mi onemli? Arkandan is cevirene nasıl guveneceksin her gun seni yiyip bitirecek yarın oburgun evlenince bu siteyi kesfedip burada kız kovalar o….
Aldatmaya meyilli kişilikle evlenilmez allah sırf uzaklas diye sana sinyal yollamıs daha neyi bekliyorsun
Asagıdada herseyyalan olan kullanıcı sapık haberin olsun hep bel altı sorular soruyor allahın pislikleri ya geberesiceler
Fark ettim bende, başka işleri güçleri yok gerçekten iğrençler
Kaldır yorumunu geç
swap analizi yap
O nasıl oluyor?
Yanı artısını eksisini çok karşılaştırdım bütün olarak. Artısı çok ama içim isinmiyor gibi yanı beynimle kalbim çatışıyor
Evlilik hakkında konu aç
Iyi dusun bir omur gecireceksin
Keşke bi işaret veya bir şey olsa da desem evleneceğim kişi kesinlikle bu, veya yok o değilmiş diye
Demekki doğru kişi degil
Sorun ne knk