Beni o kadar çok seviyor ki hiç aklımda bu yoktu
2 ay
Sevgilimi seviyorum ama evlenmek isteyip istemediğimden emin değilim. Ne yapmalıyım?

Beni o kadar çok seviyor ki hiç aklımda bu yoktu
sevgilinle bu konuyu konuş henüz hazır olmadığını söyle eğer yaşınız küçükse 18-20 bunu zaten yapmayın seviyor olabilirsiniz ama evlilik çok ciddi bir sorumluluk mutsuz olacağın bir adım atma yoksa mutsuz bir hayat ve mutsuz çocukları beraberinde getirirsin
Evlenmeye Niyetin Yoksa İnsanlarında Zamanını Alma Git Konuş Kabul Etmiyorsa Önüne Bakmasını Sağla herkes İmkanları Var Olduğu Sürece Sevdiği Kadınla Evlenmek İster Ne Demek Evlenmek İstemiyorum :D
Cevap
11Cevap
Öncelikle, evlilik konusunda ne hissettiğinizi belirlemeniz önemlidir. Kendinize şu soruları sormanız yardımcı olabilir:
Evlilik hakkında nasıl hissediyorum?
Kendimi evlilik için hazır mı hissediyorum?
Sevgilimle birlikte gelecekte nasıl bir yaşam hayal ediyorum?
Sevgilimle evlenmek istememe nedenleri nelerdir? Bunları nasıl çözebilirim?
Eğer hala kararsızsanız, sevgilinizle açık bir şekilde konuşmanızı öneririm. Ona hissettiklerinizi ve düşüncelerinizi samimi bir şekilde açıklamalısınız. Evlilik hakkındaki fikirlerinizi paylaşın ve onun fikirlerini de dinleyin. Belki de aynı sayfada değilsinizdir ve bu konuda anlayışlı olmanız gerekebilir. Ancak, birlikte açık bir diyalog yoluyla, ne istediğinizi daha net bir şekilde anlayabilirsiniz.
Evlliğin kendisini, yani evli bir kadın olmayı istediğinden emin değilsen evlenme. Nikah aslında bir sözleşmedir. Alacağın sorumlulukları öğrenmek için aç Medeni Kanun oku, sonra karar ver. Evlilik çocuk oyuncağı değil, birini çok sevmek (veya çok sevilmek) mutlu ve uzun ömürlü bir evliliğin garantisi değil.
bu adamla aynı evde 7/24 yaşayabilir miyim diye bir sor kendine. yaşam tarzlarımız benziyor mu, hastalığında sağlığında iyisinde kötüsünde yanında olabilecek miyim diye bir düşün. her gece gözlerimi onunla kapatmak her sabah gözlerimi onunla açmak ister miydim diye sor kendine.
Bunu ona sorabilirsin gelecek ile plan yapabilirsiniz böylece gerçek niyetini öğrenebilirsiniz
Eğer onunla evlenmek istemiyorsan beye evliliği genel olarak istemiyorsan dusunmuyorsan uzatmaya da gerek yoktur ayrıl gitsin.
O zaman kalkipta seviyorum demeyeceksin sevgili yapmayacaksin her zaman diyorum sevgililik kizlarin o.. buuuluk yapmasidir sadece
Ciddiyete kavuşacak bir sey istemiyorsan bence uzatmamanda fayda var
Evlilik mi kaldı bu çağda kaç para oldu bir gelinlik haberin var mı demen yeterli.
Her sevgili evlenmiyor zten
Sorumluluktan kaçıyorsun.
Istemiyorsan uzatma.
Bnce gerçekten sevmiyorsun
Kafanı topla. Sen ona evlilik təklif et
Evlen gitsin
Bunu düşündüysen ayrılmalısın zaten
En İyi Cevap