Sevgilim terk etti depresyondayım ne yapmalıyım?

Olayı baştan sona anlatacağım okuyup öyle karar verin ya ilk başta çok iyiydik ilk ayimiza özel hediye almıştım biraz zaman geçti soğukta beklemeye başladı beklediğim gün aldatildigimi öğrendim babası yavsadi sonra ayrıldık tekrar hata olabilir diyip barıştım biraz zaman geçti ilgisiz olduğundan ayrildim 2-3 kez bekletti. İntikam almak için başkası ile konuştum ondan ayrılınca cinsel yaklaşım yaşadık bir gece o aradı gelcem gibisinden konustu bende sevmediğimi söylememe rağmen sevgili olduğum kişiyi ekip ayrıldım onu beklerken sağımda sevdiğim çocuk solumda sevmediğim çocuk belirdi sevmediğim küfür filan etti sevdiğim çocukla barıştık ama ondan beni bekletmesinin intikamı için arkadaşına yazmıştım bunu bilmiyordu neyse doğum gününü kutladim iki tane pasta yaptım birini kendisi istedi o gün akşamına yazdığımı öğrenmiş kavga ettik ama ayrilmadik iki gün geçti ayrıldı hatalarımı biliyorum ama onunda çok hatası var ben affettim o beni bıraktı ablama istek atmasına rağmen birşey demedim sizce bu durum hakkında depresyonda olmam mantıklı mı ben o kadar şey yaptım bir gül bile vermedi? Siz ne düşünüyorsunuz?
Sevgilim terk etti depresyondayım ne yapmalıyım?