Sevgilimi çok bunalttım ayrıldı ne yapmalıyım?

Arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz 14 ay bir ilişkimiz var dershaneye yeni başladı Üniver site için sınava hazırlanıyor bu yıl tehlike li olduğu için sık sık buluşmamız ve konuşmamız gerektiğini biliyordum ama bn olmadım 2 hafta boyunca kavga ettik bn gelicem yanına oda bn sana söylerim ne zaman geleceğini yok falan diyordum aramayınca niye aramadin kızıyordum bu çocukla konuşma dersini çalış diyordum ve 2 hafta boyunca her Çıkış ta yanına gittim sen beni takip ediyor sun güvenmiyorsun falan dedi ve biri görür diyordu en son yanına gittiğimde bir süre yalnjz kalmak istediğini söyledi yapma böyle bir daha olmaz söz dedim çok kırdı karşısında ağladım oda ağladı gözyaşlarımı sildi üzülme dedi ama fayda etmedi beni seviyor musun dedim cevap vermedi bir süre yalnjz kalmak istiyorum çok sıkıyorsun ve zorluyorsun dedi bn sana çok kırgınım söyledi öyle böyle olunca o derse gitti bende isime gittim kızı resmen soğuttum kendimden 2 gün sonra tekrar yanına gittim arkadaşlarıyla parkta oturuyordu öğlen arası istemiyorum sana rahat bırak diyorum dedi sevmiyor um artık falan demeye başladı öyle diyince bn bayıldım gözümü açtığımda basimdan tutup lütfen kalk diyordu orayı da geçtim çıkınca hiç sormadı nasıl oldun aramadı mesaj atmadı tek başına eve gitti uzaktan izledim sinirlendim yanına gittim iyimisin falan dedim baya bir kötü olmuştu biraz konuşunca bn bitirdim sevmiyorum sogudum falan dedi çünkü fazla sıktım biliyorum arkadaşlarıda senin yanına geldikten sonra kalemi eline alamıyor ağlıyor diyordu benim yüzümden ablasınında haberi oldu beni aradi kızdan uzak dur dedi şimdi herkes bana bekle geri gelir diyor ne yapicam bilmiyorum o değil de bn çok temiz seviyorum aklımda ya bu moddayken biri onu mutlu edip aşık olursa başkasına düşüncem var arkadaşlar yardım edermisiniz nasıl bana olan sevgisi tekrardan gelir soğuma modundan nasıl çıkar bu hafta pazar günü de doğum günü var o kadar hazırlık yaptım kazak kitap aldım oda biliyor aldığımı ne yapalım allah aşkına yardımcı olun her gün uyuyamıyorum yemek yemiyorum lütfen
Sevgilimi çok bunalttım ayrıldı ne yapmalıyım?