Nişanlımla sürekli tartışıyoruz ama bu sefer bitti galiba?

Bir sabah uyandığımda bana arkadaşlarım bir gezi olduğunu söylediler onlarla giyeceğimin mesajlarını görmüş bana gidemezsin dedi bende üzülsemde konuyu kapattık. Bir kaç saat sonra sinirlendim ve bana bir mutfak robotu almasını istedim tamam dedi (robot 200₺) online almayayım alışveriş merkezinden alırım dedim parayı atar mısın dedim bana başladı paragöz oldun beni kullanıyorsun demeye ee bide küfürlerin aradı arkası kesilmiyor böyle böyle engelledik birbirimizi resimler falan her şey kaldırdık akşama uzun bir mesaj attım ve özür diledim. O özür bile dilemedi tüm gün cafelerde klüplerde gezmiş neyse dedim. Ertesi gün başladı gene bir çoçuk bana takip attı diye beni ona gitmekle suçladı benle bitsin onla nişanlanırsın dedi. Ağzımdan çok kötü küfürler çıktı tabi öyle olunca bana baya sövdü saygısız olduğumu söyledi. Ailesi beni takipten çıktı. bide bir gün önce okudum annesine teyzemlere söyle nişan fotolarını kaldırsınlar demiş annneside tamam demiş teyzesi de kaldırmış galiba onlarda beni istemiyor ne düşünüyorsunuz ne yapmalıyım nasıl bir çukurdayım?
Nişanlımla sürekli tartışıyoruz ama bu sefer bitti galiba?