ben aşka inanan biri değilim açıkçası bence aşk diye bir şey yok kanıtlanamayan şeylere genelde inanmayan bir insanım ve bu zamana kadar aşkı kanıtlayan birini görmedim eski dönemde olsak belki fuzuli falan kanıtlardı ama o da yok şu an maalesef fkwodksondkao insanlar aşkı gelip geçici şeyler sanıp ben sana aşık oldum diyebiliyorlar mesela halbuki dediklerine göre aşk çok büyük bir şey tabi ben inanmıyorum orası muaamma size sorum aşk nedir gerçekten kanıtlayabilecek olan biri var mı?
bir diğer bahsedeceğim şey de insanlar genelde birilerini sevmeye ihtiyaç duyuyor karşı cins yani ama bence buna gerek yok bir ağacı da sevebiliriz kendi hem cinsimiz ile arkadaş da olabiliriz yani ne alaka insanlar sevgiliye ihtiyaç duyuyor anlamıyorum biri bana bunu da anlatabilir mi mantıklı bir şekilde ayrıca umarım bu yazdıklarım yüzünden pek tepki toplamam ama ben ne aska ne de gerçek sevgiye inanıyorum 😉 cevap verirseniz sevinirim ama linç etmeyin dkpwkdwondksks
bir diğer bahsedeceğim şey de insanlar genelde birilerini sevmeye ihtiyaç duyuyor karşı cins yani ama bence buna gerek yok bir ağacı da sevebiliriz kendi hem cinsimiz ile arkadaş da olabiliriz yani ne alaka insanlar sevgiliye ihtiyaç duyuyor anlamıyorum biri bana bunu da anlatabilir mi mantıklı bir şekilde ayrıca umarım bu yazdıklarım yüzünden pek tepki toplamam ama ben ne aska ne de gerçek sevgiye inanıyorum 😉 cevap verirseniz sevinirim ama linç etmeyin dkpwkdwondksks
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer