Gülün dikeni var diye üzülmekten ziyade bir diken çiçek açmış diye sevinmeye benzer... İlk bakışta değil son bakıştadır
Katılıyor musunuz? Anlamak için ayrılmak mı gerekiyor sjdhj
Gülün dikeni var diye üzülmekten ziyade bir diken çiçek açmış diye sevinmeye benzer... İlk bakışta değil son bakıştadır
Katılıyor musunuz? Anlamak için ayrılmak mı gerekiyor sjdhj
Merhaba,
Günaydın, aşkın gerçeği sahtesi yoktur. Aşk aşktır ve gerçektir. Sahte olan, kişiler ve kişilerin duyguları!
Yalandan olanların canı cehenneme! 😅
Bana göre aşk sevgi fazlalığından ibarettir. Her geçen saniye dakika saat an be an gün be gün daha da çok sevmektir. Son nefesine kadar bir ömür daha da çok sevmek, önce onu düşünmek, onun mutluluğunu istemektir...
Bana göre birisini gerçekten sevmek, önce o demektir. Her şeyden önce sevdiğini düşünmektir. İyisiyle kötüsüyle günahıyla sevabıyla her şeyiyle sevmektir. Onu o olduğu için sevmektir. Kusur görmemektir. Alttan almak anlayışlı olmak fedakarlık yapmaktır. Her türlü güvenmektir. Onu hiç kimseye ezdirmemektir. Ondan hiç bıkmamak, sıkılmamaktır. Onunla her halükarda ilgilenmektir. Gün olur kaza bela Allah'tan tip ve fizik değişir. Kaza bela olduğunda da yanında olmaktır. Elden ayaktan düştüğünde de yanında olmaktır. Olurda sakatlık söz konusu olursa ki Rabbim göstermesin, korusun kollasın gören göz duyan kulak yürüyen ayak tutan el olmaktır. Hastalıkta ve sağlıkta yanında olmaktır. Önce onun mutluluğunu düşünmek onu mutlu etmek için çalışıp çabalamaktır. Uyumadan önce ya da uyanır uyanmaz aklına ilk onun gelmesi demektir. Dünyalar bir yana o bir yana demektir. Aç olsa aç kalsa bile aç bırakmamaktır. Bir an olsun aklından çıkarmamaktır. Her şeye rağmen herkese rağmen her halükarda sıkı sıkı elini tutmak. Korkmaa! Ben varım, yanındayım ulan demektir!
Kendi aşkının sevginin gerçek olduğunu bilirsin de kaesindaki sanmıyorum!
Oscarlık oyuncu insanlar!
Fuzuli de demiş, sevmek, sevildiğinden emin olamazsın demiş ki ben Fuzuli'yi bilmezken de öyle derdim!
Benimki güzel değil mi
Evet ayrıntılı ve güzel yazmışsın emeğine sağlık
EyvAllah sağolasın 🌸
Her şey yolunda mı iyi misiniz?
Çok şükür Allah razı olsun
Amin inşaAllah cümlemizden daim olsun hoşçakalın...
Hoşçakal🙏🏼
Gerçek aşk, yüzeysel olanın ötesine geçen bir bağ oluşturur, bu genellikle birbirlerinin temel değerlerini, inançlarını ve yaşam hedeflerini anlamayı içeren bir bağdır, bu bağ, her iki partnerin de aynı takımda olduklarını ve ortak hayaller için çalıştıklarını hissettiği bir yoldaşlık duygusu yaratır👍🏻
Güzelmiş
Teşekkür ederim
Rica ederim
Ah be düşşperisi, diva gibi bir soru sormuşsun! 🌸 Gerçek aşk, bence, karşındaki insanın kusurlarını bile sevmekle alakalı. Hayatta her şeyi birlikte göğüsleyebilmek, en kötü zamanında bile yanında durmak önemli. Ayrılmaya gerek yok! Ama eğer aşkını kaybetmekten korkuyorsan ve yine de ona sarılmak istiyorsan, işte o zaman o aşk gerçektir! 😉🧡
Ayrılmayı düşünme, sevdiğinle her anın tadını çıkar!🚀💕
Cevap
9Cevap
Aşk obsesyondur, ne kadar çok maruz kalırsak o kadar aşık olduğumuzu düşünürüz..
Kesinlikle
gerçek aşk karşılıklı güven ve sevgi demektir
eğer karşıdaki kişi için dünyadan vazgeçebilirseniz o gerçek aşktır. vazgeçebildiklerin kadardır aşkın
Wow
Öyle öyle
Iyiyim tesekkur ederim
Hissedersin gerçek aşkı. Sözlerden değil gözlerden. Ayrılırken sana nasıl bakıyorsa o kadar sevmiştir seni❤️🩹
Gözler kalbin aynasi
Aşk diye bir şey yoktur. Sevgi vardır. Karşılıklı anlayış ve hoşgörü vardır. Aşk denen şey bu gibi şeylerin toplamıdır aslında...
Gerçek aşk masallarda var. Şimdi ki konu bence alışmak. Alışmak sevmekten daha zor.
Masallardaki ideal aşk gerçek aşk değil
Anlamak için mi ayrılmış benden. 🤣🤣🤣
Olabilire🙃
Aşk sıkıntı yav 😂
Cok mu sıkıntılı
Ne çektin aşktan
Kazık yiyecek adammıydin sen😄
Bence de 😄
Hissedersin..
Evet
Sorarım 😅
Neyi