Bir akvaryumun içine iki balık koyarsan, birbirleriyle sevgili olmak zorunda kalırlar. Orada bir seçim yoktur kader vardır.. Fakat okyanusun içinde iki balık birbirlerini seçerlerse, işte onun ismi ‘Aşk’ olur… Çünkü bu balıkların arasında zorunluluk ya da şartların yarattığı bir mecburiyet yoktur. Gerçek aşkı, koşullar bunu gerektirdiği için yaşamazsın, onu sen kendin yaratırsın...
Birbirine âşık insanları gördük. Bir yerden sonra aldatmaya başlıyorlar. Yıllar geçiyor boşanıyorlar. Her şeyin bir sonu olduğu gibi, aşkın da bir sonu var galiba.
Bilenlerin sustuğu, bilmeyenlerin konuştuğu şeyin adıdır aşk. Yani burada ve başka bir yerde birileri aşkı anlattığı iddia ediyorsa bilmediğindendir, gerçek aşk değildir o. :)
Gerçek aşk ulaşılmayandır o gider sen sevmeye dewam edersin o başkasıyla ewlenir sen sevmeye dewam edersin ewlenmezsin yanlız yaşarsın onu sevmeye dewam edersin gerçek aşk budur yanı imkansızı seversin oyüzden Şimdikiler gibi ben aşık oldum falan filan yalan dolan şeyler aşkı bir anlık duygu sanıyorlar
Cinselliğin adı aşk olmuş aşkın adı saplantı saplantı başka birşeydir bence oku saplantıyı saplantılı insan zarar verir ben zarar vermeden sevmekten bahsediyorum seninle olmasada sen sevmeye dewam edersin zarar vermezsin bana göre aşk budur
Tarif edemem çünkü yaşayan bilir ha gerçek aşk mı orası bilinmez ilerde göreceğiz ama mutluluk huzur güven herşey diyebilirim ellerimi bıraksam düşmek den korkmam öyle birşey ❤️
Gerçek aşk nedir biliyor musun? Hem ilk görüşte aşktır, hem tipine, hemde ruhuna aşık olursun. Bir de bu duygular karşılıklı ise dünyada senden huzurlu ve mutlusu yoktur.