Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Ben düzgünce önce tanışırım ve dikkatimi çektiğini belirtirim. Öyle arkadaş olalım oradan yürüyeyim falan zor iş ve bana adilik gibi geliyor nedense. Ayrıca birisine arkadaş dedikten sonra da direkt bu harekette bulunmak hoş değil. Haa normal arkadaşlık duyguları içinde yaklaşmışsındır ve daha sonra bir his oluşmuştur ona bir şey diyemem. Duygular elde olan bir şey değil. Ama taktik olarak önce bacım sonra yavşıycağım demek ben karakterime uygun değil.
33 Yorumla- +1 yıl
Öyle arkadaşlık değil aslında ilk tanışmadaki muhabbette direkt duyguların açılmasını aceleci buluyorum ben, çünkü belkide huyu suyu çok uygun ama onu tanımama izin vermeyerek bu şansı tanımamı baştan yok ediyor duygularını açarak.. direkt red sebebi benim için ))
- +1 yıl
Aynen öyle
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen dimdirekt bodozlama açılırım
Allem kallem etmem bim bam bom25 Yorumla- +1 yıl
Thenk yui hep beni seç :dd
- +1 yıl
😄😄 you're welcome
- +1 yıl
Hoş bulduk welgo :dd
- +1 yıl
İngilizcen zayıf hala hadi öğrense gel buraya 😄
You welcome / welcome 👉🏻 Hoş geldin
You are welcome👉🏻 rica ederim
- +1 yıl
Yok onu demek istemedim ki kendimce eğlenceli bir şey yazayım dedim :ddd
2 defter yazı yazdım onlara çalışasım yok çalışsam b seviyesi hazır hallederiz
Gizli Üye(25-29)+1 yıldirekt olarak açılmasa da ilgisini alakasını çokça belli edip hemen flört sevgili durumlarına geçmek isteyen birisi vardı. bende tam tersi biraz tanıyıp küçük bir arkadaşlık yürütüp baktım hoşlandım o şekilde ilişkimiz olur diye baktım olaya ama yürümedi işte bu şekilde en sonunda ilgisi beni fazla sıkıp senden hoşlanmıyorum dedim ve bitti. bekleyemedi. hemen de başka bir sevgilisi olmuş zaten ardından.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılİlk görüşte etkilendiysem arkadaş falan olmam. belli ederim bir şekilde. zaten ilk görüşte bişey olmamışsa kesin arkadaş katogorisi.
32 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 💋
- +1 yıl
Rica 💋🍷
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
86Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Hoşlandıysam uzak durmayı tercih ederim.😃
32 Yorumla- +1 yıl
Tam benim kafamda birisin
Hoşlandığımdan korkmuşumdur herzaman 😀
- Aşk İlişkileri konusunda 43,4b cevap paylaştı.
+1 yılO tür davranışlar sergileyen insanda ne bileyim gadası
10 Yorumla
+1 yılDirekt olarak açılmayı oldukça basit ve acemice bir hareket olarak görüyorum. İnsan önce bir tanımalı. Bir zaman geçirmeli. Ufaktan şöyle bir yeşil ışık yakmalı. Bakmalı tünelin sonunda ışık yok mu var mı...
Yani direk balıklama dalmak doğru olmaz. Bazı şeylerin kendi kendine olması gerekiyor. İnsan bir insana aşık da olsa, seviyorda olsa o kişiyi hayatına almak konusunda seçici olmalı, sabırlı ve tanıma odakli olmalı. Yalın'ın da dediği gibi..."Gelip de birtanem olmaya ne hakkın var?"
10 Yorumla
+1 yılArtık ben ne kimseyi severim ne kimseyi açılırım ne kimseyle arkadaş olurum tekim artık ben bitmiştir o işlerden elimi eteğimi çektim artık o taraflardaki bütün bezlerimi topladım size de tavsiye ederim iyi bir şey değil yani çünkü ne kadar az beklenti içerisine girerseniz o kadar daha az acı çekiyorsunuz acı asla tam anlamıyla bitmeyecek zaten ben bunu biliyorum ama sadece çektiğim acı biraz azalsın istiyorum çünkü benimki can artı dayanmıyor.
72 Yorumla- +1 yıl
Çok duygusalsın ondandır
- +1 yıl
Sen Çok duygusalsın ondandır
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBana kalırsa bu öngürü karşı tarafa aktarılmalı.
Aksi halde ben karşımdaki kadını aldatıyor, veya yanıltmak istiyor gibi hissederim. Oysa kadın arkadaşlarım ile öyle bir iletişim kurmam... Ve bu bana göre aykırı.
Bir kadından hoşlanıyorsam söylerim.
Şeffaf olunmalı bana göre. Olur veya olmaz o ayrı. Öyle arkadaş gibi görünüp sonradan asılmak, yürümek bana göre değil. Ha akışında olur ona bir şey denemez. Ancak başından itibaren arzuladığım bir kadına bu kadar oyunlar çevirerek yaklaşmak bana göre o işin tadını zaten kaçırır benim açımdan...
Bir de artık hepimiz 30 larını devirmiş insanlarız, ne liseli, ne de üniversiteli...
Farklı oyunlar sadece iki insanı da oldukça yıpratır. Oldukça net olmak keyiflidir. Elbette, süreç neyi getirir, veya götürür hiç kimse bilemez...
Ancak adam gibi açık olmak lazım...
.
.
.
#Neşeliadam
'' Hayat ciddiye almak için çok kısa... ''10 Yorumla
+1 yılBence önce tanımaya çalışmak en doğrusu arkadaşlığın arkasına saklanmadan.. Net şekilde kendini ifade edersin etkilendiğini vesaire ve tanımak istediğini dile getirirsin.. Ama arkadaş olup işin adını koymadan ilerletmeye çalışmak bana saçma geliyor.. Keyifli geceler..
10 YorumlaDeğişir arkadaş olma ortamı varsa değerlendiririm ama kanka gibi yaklaşma bu sefer ben seni arkadaş olarak görüyorum ifadesiyle karşılaşma olasılığı yüksek olur ve arkadaş bile olsam çok geçmeden açılırım ama arkadaş olmak gibi bir ortam yoksa açılırım direkt. Uygun bir dille tabi ki bodoslama dalmam konuya :D
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Hoslandığım kadına direkt açılmam. Acele etmeye gerek yok. Birisi gelip bana "senden hoşlanıyorum" dese çok da ciddiye almam.
Önce tanışırım, sohbet ederim, duruma göre ilgimi belli ederim. Açık açık senden hoşlanıyorum demek yerine ilgimi belli etmek, uzun uzun sohbet edip tanımak bana cazip geliyor.40 Yorumla
+1 yılSevgili olmak yerine düşüncem şu.
Ya evlenirsin ya evlenirsin
Kimsenin
zamanını vaktini
gönlünü çalmaya kimsenin hakkı yok.
Ayrıca kadınlar çok iyi arkadaş oluyorlar
Arkadaşlığı tercih ederim.
Kadınların arkadaşlıkları erkeklerden daha samimi ve dürüst geliyor bana.
Bu benim şahsi görüşüm.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılŞu zaman da arkadaş olarak ilerlediğin de genelde hep arkadaşı olarak görüyor seni. Bu süreçte tabi ki arkadaş olarak baktığın için başkalarıyla olan samimiyeti görünce ister istemez kıskançlık oluyor ve acaba başkasıyla mı oluyor soruları seven adamın aklını karıştırıyor. En iyisi bence açılmak. Sonu ne olursa olsun cesurca duygularını dile getirmek en güzeli.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılYani arkadaşım ise öyle bir güvenim ya da öyle bir yüzüm olurdu.
Arkadaşım değil isem onunla direkt açılmam biraz riskli olur beni sapık ya da ruh hastası gibi birisi zannedebilir.. diye düşünüyorum.
Yani arkadaşım ise acılirim değilse arkadaş olmaya çalışırım eğer arkadaş olacak bir bahane bulabilirsem..
Peki siz ece hanım. Siz olsanız ne yapardınız10 Yorumla
+1 yılÖnce dost olup oradan başlamak daha keyifliymiş ve ilişki çok daha sağlıklı bir zeminde ilerliyormuş
Biz dost olarak başladık ama zamanla farklı bir yöne geldi ilişkimiz.
Bence bu çok daha sağlıklı20 Yorumla
+1 yılÖnce arkadaşça yaklaşırsam o insanda bana arkadaş gözüyle bakar ve belki sevgili olacaksakta kendimi yanlış tanıttığım için olamayabiliriz ama ilk zamanlardan beri ona karşı hislerimi çok abartmadan belli ederek içimden geldiği gibi davranırsam o zaman arkadaşlık düşüncesine hiç girmeden oda bana karşı sevgili yaklaşımında bulunabilir tabiki iki tarafında gönlü varsa
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn başından ona ilgi duysam da arkadaş gibi uzun süre konuştuk. Uygun anı bulduktan sonra duygularımı ifade ettiğim ilk anda ilişkiye hazır olmadığını söyledi. Uzun zaman sonra yollar yine kesişti ve bu defa arkadaş olarak gördüğüm biriyle sevgili olmam dedi. Yaklaşık 5 aydır düşüncesinin değişmeyeceğini söyleyen o, 5 aydır beni kendinden soğutmak için başka bir karaktere bürünen o😏
Sanırım iki türlü de tercih etmemek en mantıklı olanı🐱20 Yorumla
+1 yılnabza göre şerbet veririm bence en iyisi bu☺️
20 Yorumla
+1 yılArkadaş olurum önce tanımaya çalışırım zaten onun da gönlü varsa olur.
22 Yorumla- +1 yıl
Bende bundan yanayım ✨
- +1 yıl
Tanımadığım halde hoşlanıyorum demişsem karşı taraf bundan faydalanmaya çalışabilir ya da sahici bulmaz vs
Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı. Önce arkadas olmak veya flört olmak en mantiklisi. Zaten direkt acilmak icin bir duygun olmasi lazim bir duygun olmasi icinde vakit gecirmen lazim derken.. Istemeden de olsa sevgili olmadan önce bir basamak olmus oluyor
10 Yorumla
+1 yılLaa bn hicc birini yapamiyorumm kiz kaciyo gidiyo avcimuzn icinden blbanada yalamk klio birindem cok hoslansamm hatta goz goze gelip uzun sure bakisip gozlerin bile anlattigi duyguyu bn gidip anlatamm bi isik verirse sozlu veya tel gibi ozaman yurumm depar atarom. Ama kizla konusamiom arkadasiyla nasi konusiyom
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle onu tanırım..
Arkadaşlık kurarım. Zamanla zaten onunda duyguları varsa, hareketleri ve konuşmalarından anlaşılır.. duygularımı ancak öyle açıklarım..10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hoşlandığım kişi zaten arkadaşımsa direk söylerim ama değilse hemen söylemem karşı tarafın nabzına göre haraket ederim bişeyler sezersem diyerek söylerim sezmiyorsam beklerim nabzını ölçebilmek için
10 Yorumla
+1 yılDengeyi tutturmak önemli direk açılıp seni yakından tanımadığı için reddetme olasılığı yüksek fakat arkadaş olayının da dozunu kaçırıp kardeş ayağına bağlayabilir mühim olan denge onun kardeşi olmadığını hissettirip bodoslama da hislerimi belli etmem uzun bir süre yakından tanıdıktan sonra hislerimi açarım.
10 YorumlaGenel kadinlara baktığımda önce arkadaş oluyorlar
Çocuğu kendilerine iyice alıştırıyorlar
Böylece erkek bi sıcak bi soğuk davranamıyor
Ama direkt flörtü olsan her dengesizliği yapardi10 Yorumla
+1 yılBen direk söylerim açılmayı Ben netim her zaman net olan tercih ederim
Karşımdakininde net olmasından yanayım.
Düz yol varken yokuş yoldan çıkmanın anlamı yok.10 YorumlaHer arkadaş potansiyel bir sevgili adayıdır zaten. Ama hiç bir bağın olmadığı biriyle arkadaşlık yolunu seçerek açılmayı denemek mantıksız geç kalırsın
10 Yorumla
+1 yılArkadaş olmak sokağa girmek gibi bir şey yıpratır yorar insanı en güzeli karşı tarafa abazan bir şekilde olmadan saygı çerçevesinde yavaş yavaş dikkati çekmeye çalışırım ama acele etmem
10 Yorumla
+1 yılArkadaş olarak başlarım 3 5 gün hadi 1 hafta da denerim. Genelde daha uzun sürmüyor zaten 😃
40 Yorumla
+1 yılEn baştan ilgilendigimi belli eder
Normal muhabbet sohbet ederim
Onunda gönlü varsa oda belli eder zaten20 Yorumla
+1 yılArkadaş ortamı sayesinde tanisiyorsak arkadaş olarak denemeyi tercih ederim. Daha kolay olur diye düşünüyorum
20 Yorumla
+1 yılAçılmam, arkadaş olmaya da çalışmam ilgisini çekmeye çalışırım o kadar 🤷
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce arkadaşlık ve kontak kurmak gerek Sonrasında net bir insanım
yarının garantisi yok Anı ve zamanı değerlendirip güzel yaşamak gerek
Bir insanın benden hoşlanmasını oturup bekleyemem 😏10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaş olmaya çalışıldı başarısızlık bence niyet direk belli edilmeli. Yoksa olay arkadaşlıktan ibaret kalıyor
11 Yorumla- +1 yıl
Yaktım yerine
Ne duruyorsun git sarıl hoşlanıyorsan yoksa o başkasına sarılır sende Böm böm bakarsın gitti çocuklarımın babası diye.
10 Yorumla
+1 yılÖnce tanımak ve zamanla arkadaş olmaya odaklanılmalıdır.
20 Yorumla
+1 yılDirek açılırım ben hoşlanıyorsam çetrefilli işler bana göre değil 🌸
20 Yorumla
+1 yılBence önce arkadas ol eger arkadas mesafesi ile onu incelersen butun herseyini tanirsin ama yok okadar önemli degil bana y... rak lazim zaten 3 5 ay çıkar sonra corap degisitirir gibi onuda cikarir atarım dersen sen bilirsin iyi flörtler tatlım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce tanımak bence daha mantıklı direkt sevgili olmaya başladığın kişinin ne olduğu belli olmaz
10 Yorumla O arkadaşlık evresi bana göre müthiş bir evre. Staj tadında.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Önce ben onu tanımak ve kendimi lanse etmek için arkadaş olurum sonra açılırım.
10 Yorumla
+1 yılAslanın avına yaklaştığı gibi önce yavaş yavaş arkadaş olurum benden hoşlanmasını sağlarım
10 Yorumla
+1 yılDirek açılırım sonra o kabul etmez bende yoluma bakarım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce arkadaşça sonra dümdük dalarım. Ona göre bakarım bundan adam olur mu diye.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 859 cevap paylaştı.
+1 yılBen çok zor açılırım ama açıldımıda tam açılırım 😂
10 Yorumla Arkadaş olarak yaklaşırsan elden kaçırma riski var o yüzden direk açılma taraftarıyım
10 Yorumla
+1 yılÖnce arkadaş olmak daha iyi flört sürecinden ise arkadaşlıktan sevgili olmak daha iyi bence.
10 Yorumla
+1 yılBirbirimizi daha iyi tanıyabilmek için önce arkadaş olurum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Önce arkadaş olurum. Tanımaya çalışırım. Zamanı gelince de açılırm elbet.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılBen virajlı yolları sevmem direkt konuya dalarım dümdüz.
10 Yorumla
+1 yılYani bakarım nasıl biri. Direk dersem ters yapacak biri ise. Önce arkadaş olarak yaklasirim..
10 Yorumla
+1 yılKimsenin beni sevmeyeceğini biliyorum; açılmam, içime atarım. Bana dert olur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Önce arkadaş olurum. Bir bakalım kimden hoşlanmışız.
10 Yorumla
+1 yılArkadaş olmak için çabalamam yoksa öyle devam edebilir , direk açılırım , kabul görür ya da red
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Önce arkadaş olup karakterini gözlemlerim nelerden hoşlanıp nelerden hoşlanmadığını sonra açılırım
10 YorumlaBu kişiden kişiye değişir Ece
yani onunda biraz tavırlarına bağlı10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Ben hiç birini beceremiyorum salak saçma hareketler yapıyorum elim ayağıma dolanıyor, 😂🤣
10 YorumlaHoşlandığım biri olursa ortamdan gödüm gödüm kaçarım 😎
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılEn guzel asklar arkadaşlıkla başlar ama en bitişi acı olanlarda onlardır
10 Yorumla
+1 yılDuygularini acmak derken direkt "evlen ulan benimle" gibi yaklasirsan olmaz tabiki hdjdhs. Flortoz yaklasirim iltifatlar falan zamanla acilirim tabiki.
00 Yorumla
+1 yılarkadaşca yaklaşılınca arkadaş olunuyor ilerde daha zor oluyor eğer hoşlanılıyorsa direk açılmalı duygularını ifade edilmeli
10 Yorumla
+1 yılTanımadan kimseyle sevgili olmam, hoşlantı da bende tanıdıktan sonra oluşuyor. Zekaya tav olan bir insanım dış görünüşüne bakıp kimseden hoşlanmam
00 YorumlaArkadaş dediğime sevgili gözüyle bakamam. Direkt açılmayı tercih ederim. Tanışırız, konuşuruz. Baktık kafalar uyuşmuyor bitiririz.
00 Yorumla- Devamını Gör (70)
Devamını Gör(115)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Hoşlandığın biriyle sevgili olabilmek için önce arkadaş olmaya çalışır mısın yoksa direkt açılmayı mı tercih edersin?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne