Kişilik & Karakter Anlaşabildiğiniz kişilerle sevgili mi olmaya çalışırsınız yoksa dost mu? Şiirden-bıkmış-şair Takip Et Yoda Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bi gece yarısı postu olsun bakalım..Anlaşabildiğiniz kişilerle sevgili mi olmaya çalışırsınız yoksa dost mu? Güncellemeler1 yıl Güncel Anlaşabildiğiniz kişilerle sevgili mi olmaya çalışırsınız yoksa dost mu? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Genelde dost olmaya çalışıyorum kafa dengi olunca sarıyoooo 😂 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. dost olurum 1 0 Yorumla
Kaipuu Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Sevgili dediğin bitiyor neticede baki olan dostluklardır. 1 17 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Baki kim 🙄 Kaipuu 1 yıl Hatırlayamadım 🤔 Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Baki demişsinde 😬 Kaipuu 1 yıl Senin başın falan ağrımıyor mu 😄 Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Fenalardayımm hemde Kaipuu 1 yıl Oh olsun demicem, ilacını aldın mı bari 😄 2 3 saat arayla ağrı kesici kullanabilirsin bak. Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Valla kafa gidik hiç hissetmiyorum aldım şimdi Kaipuu 1 yıl Uyumaya çalış ağrın geçince, tekrar fırsatın olmaz. Kafayı da kafaya takmamak gerektiğini öğrettin ya ne diyeyim sana 😅😄 Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Mumyadan bi farkım yok yemin ederim yatarken bile mumya gibi yatıyorum 😀 Kaipuu 1 yıl Hak ettin bence 😄 acısı çıksın bizde eğlenelim bence biraz 😅 Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Eğlen tabi saçım uzasın yakışıklı görsün gözlerin 😀 Kaipuu 1 yıl Orjinalleri var bende 2 tane biliyorsun, ben yaptım 😄 Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Ne güzel 1-2 tane daha yap 🙄 Kaipuu 1 yıl Allah olmayana, isteyene ve hak edene nasip etsin, ben doydum 😄 Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Doyduysan iyi 😳 Kaipuu 1 yıl Saat geç olmuş bende niye anlaşılamıyorum diyordum 🤦♀️ Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl 3;23 olmuş 🤔
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Her anlaştığımız ile sevgili olursak ohooo her anlaşmanın bir şekli vardır buna göre dost sevgili unvanlarını veririm 0 0 Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hangi konularda anlaştımıza bağlı 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Genelde dost olmaya çalışıyorum kafa dengi olunca sarıyoooo 😂
dost olurum
Sevgili dediğin bitiyor neticede baki olan dostluklardır.
Baki kim 🙄
Hatırlayamadım 🤔
Baki demişsinde 😬
Senin başın falan ağrımıyor mu 😄
Fenalardayımm hemde
Oh olsun demicem, ilacını aldın mı bari 😄 2 3 saat arayla ağrı kesici kullanabilirsin bak.
Valla kafa gidik hiç hissetmiyorum aldım şimdi
Uyumaya çalış ağrın geçince, tekrar fırsatın olmaz. Kafayı da kafaya takmamak gerektiğini öğrettin ya ne diyeyim sana 😅😄
Mumyadan bi farkım yok yemin ederim yatarken bile mumya gibi yatıyorum 😀
Hak ettin bence 😄 acısı çıksın bizde eğlenelim bence biraz 😅
Eğlen tabi saçım uzasın yakışıklı görsün gözlerin 😀
Orjinalleri var bende 2 tane biliyorsun, ben yaptım 😄
Ne güzel 1-2 tane daha yap 🙄
Allah olmayana, isteyene ve hak edene nasip etsin, ben doydum 😄
Doyduysan iyi 😳
Saat geç olmuş bende niye anlaşılamıyorum diyordum 🤦♀️
3;23 olmuş 🤔
Her anlaştığımız ile sevgili olursak ohooo her anlaşmanın bir şekli vardır buna göre dost sevgili unvanlarını veririm
Hangi konularda anlaştımıza bağlı
Değişir