AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
189Cevap
Böyle devam ederse boşanacağını söyle bence, zararın neresinden dönersen kardır
BOŞAN! Eğer finansal kölelik yapmak gibi bir niyetin yoksa boşan. Islah olmaz çünkü.
Peki tüm bunlar olurken eşin bu kadar arsızlşmışken sen neredeydin?
çok yanlış bi durum baban abin ya da birini devreye sok ve bu duruma bi dur de bir an önce
Özür dilerim ben çocuklarımı sizde okutmazdim.. kendinizi ezdirmeyin.
Ayrılmassan kendine saygın yoktur, başka da bir şey demiyorum
Bu durumda işiniz zor. Söylemek kolay ama boşanmak en mantıklısı. Yoksa sana eziyet olur.
Dikkat et alıp kaçmasın hep gelin alıp kaçıyor ya bu sefer tam tersi olmasın😀😂
Çok çok saçma eşinle bir daha konuş gerekirse kavga et bence kullanıyor gibi seni
Günceli gördüm eşinle bunu kavga ederek konuş bir daha yaparsa asla paranı falan verme direkt banka hesabına yatır
Boşan bence. Size saygısı yok.. Sevgi de bi yere kadar..
Kusura bakma ama eşin p*sliğin teki. Öyle biriyle bi gün dahi durulmaz.
Ayrılacaksın. Öyle bir eş öyle bir evlilik yok zaten.
kısa ve net söyleyeceğim güzelim. o adam yanlış insan. boşan. ama bu süreçte kendini güvene al, maalesef güzelim ülkemde bazen boşanmak bile kurtuluş olamıyor. umarım doğru seçimi yaparsın ve herşey gönlünce olur.
kuzum güncellemeni de okudum. tek diye bileceğim bunun nitelikli dolandırıcılık olduğu. umarım herşey istediğin şekilde güncellenir :)
Aşırı soğutan sıkıntılı bi durum. Ben ilişkiye bile giremem böyle bi durum varken. Boşanmak kolay değil ama bol bol kavga et. Çok pişman olursun
İhtiyaçlarını karşılayabilecek bir kart verebilirsin ya da nakit.
Bir an önce Ayrıl bu adi adamdan... seni para makinesi olarak görüyor
Boşan sende abin baban yok mu söyle haddini bildirsinler..
Siz nasıl öğretmen oldunuz ki? Allah akıl fikir versin
Bir öğretmen bu kadar çaresizken Diğer kadınları düşünemiyorum
Ortak ihtiyaçlar için alınabilir ama tamamını isteyemez.
Başta sorun değil öderim hesabı yaptığın için kotrolü de ele almamazsın açık açık konuş
Abla tek yol boşanmak gibi duruyor ona durumu anlatmaya çalışarak boşa zaman harcıyorsunuz bence
beğenmeyen şahıs neyini beğenmedi acaba
abla güncellemeyi okudum şimdi düşünüyorum da boşanman senin için en iyisi olur ayrıca senin paralarınla ne yaptığınıda kontrol et
Bu tip evlilikler çok var çevremizde ve sonu çok acı hüsran la son buluyor. Çok gecikmeden bir yolunu bulmalisin
Maaş kartını babamdan iptal edip
Yeni kart çıkartır
Eşinle aile büyüklerini alıp konuş
Okumuş ve mesleğini eline almış güçlü bir kadın olarak kendi değerini bilmeli ve boşanmalısın
Kendi paranızı harcamanın sizi mutlu ettiğini eşinize söyleyin.
Kullanılıyorsunuz. Masrafları bölün. Ama hepsini o mu kullanacak yani paranın...
Kendi paranı kendin yönetmek istediğini söyle,, böyle saçmalık mı olur..
O adamın allahtan mesaj attığı abisi ben değilmişim
O kadar eğitim alıp aptal olmanın bedelini yaşaman gerçekten trajikomik öğretmenliği bırak.
Ekonomik sömürü altindasin. Umarım sağlam atmayı basarabilirsin.
*sağlam adimlar
=) İnsan kendisini kötü hisseder arkadaşım
Boşanmayı falan düşün derim
Olmaz oylebirsey sacmalik evin parasina her birey istediginde ulasmak zorunda malmi bu adam
Çocuk yokken ayrıl çocuk olunca çok daha büyük sıkıntılar
kızım saf mısın ayrılık sebebi resmen
tavrını ortaya koy. elini masaya vuracaksın öyle büzüşüp kalmayacaksın, biraz kim olduğunu göster enayi olma kendine gel güçlü dur
öğretmen bile olsa bir insan , insan olamıyor işte.
karaktersiz ya. yanlış seçim kardeşim
Ortak giderlere katılmanı hani anlarım ama bu durum için bile çalışmıyor olmasan ne yapacaktı. Maaşını alması ise benim için uygun değil ama hayat senin karar senin.
Eşin dediğin kişi eş adı altında seni kullanıyor. Evlilik bu değil. Maas kartini al ve faturalari esit odeyin. Bunu yaparak senin hakkına giriyor. Gozunun onunde senin parani caliyor. Kendini ezdirme.
Karşı çık verme zorlarsa evi terk et ailenin yanına git eğer seviyorsa gelip özür dileyecektir zaten
Paraları kendi hesabına yatırıyor ve giderleri sen veriyosun. Adam bulmuş senin gibi iyi niyetli bir kadını. Paralarıda kapmış kendini sağlama almış. Bu evliliğin temelleri sağlam değil. Üzüldüm senin adına. İnşallah senin için hayırlısı olur.
Bazen iyi ki evlenmedim diyorum. Şu sorunları görünce
saklamamisdir kumara yatirmisdir sakladim diyor gecmis olsun sen bosan oyle siyle
bosandinda muhtac da olmassin zaten ki meslegin var acele etmissin ya da oda memur bende dusuncesine kapildin
Müstehak sizin gibilere, böyle öküzlerle evlenmeye devam edin. Yarın birgün dayak yemeye de başlarsın.
Ben evlenmeyecem
Bak hepsini anlarım ama abisine dediği cümleyi asla kabul etmem
Yorumunuz üzdü :(
@Yineyenidenden niye
@Yineyenidenden hepsinin çözümü var ama abisine dediği cümlenin çözümü yok malesef
Abisine dediği hariç kısmını kabul etmeniz üzücü
@Yineyenidenden niye üzücü anlamadım ya
Bunu kabullenmeniz
@Yineyenidenden ne diyim karşı çıksam nolcak? Aralarındaki anlaşmadan banane. Vermesin parayı o zaman. Beni ilgilendirmez
Ben bu kişi için değil sizin kendiniz içinde sıkıntılı
@Yineyenidenden bennim için niye sıkıntılı olsun
Düşünce olarak bunu kabul etmeniz
@Yineyenidenden Düşünce özgürdür
Tabiki de
İşte demek istediğim buydu...
Peki
@Yineyenidenden sana dememiştim kıza söyledim, neyse.
Ona da peki :)
samimi cevap vericem , bazı * muhabbetleri işitmiş olaraktan , bul bir hemşire yürüyen 7000, bul bi öğretmen yürüyen 6000 diye tavsiye söyleşileri işitiyorum etraftan , maalesef sizin durumun izahı bu galiba.
Aile ekonomisi ortaktır. Evin giderlerini maaşlarınızdan ortak ödemelisiniz. Abisine bu şekilde mesai atan birisinden sence hayır gelir mi?
1- Düğünde takılan takılar yasal olarak senindir.
2- Bence cidden boşan.
böyle devam ederse ayrılacağını söyle..
bu nasıl bir hadsizlik..
Biyle bir adamla evlilik cok uzun surmez bence ayrilmalisin. Tamamiyle para icin yakin tutmus kendine
Her şeyi geçtim de eşiniz eğitimciymis ya buna üzüldüm o kadar oku ama daha eşine nasıl davranacagini bilme umarim yakın bir zamanda bu konuyu konuşur halledersiniz.
oha cidden ayrılma sebebi olur ki bu. yıllardır emek veriyosun ekonomik özgürlüğün olsun diye biri çıkıp ona el koyuyo yoook daha neler ortalığı ayağa kaldırırdım
Öğretmen olmuşsun. Kendi ayakların üzerinde durmayı öğrenmişsin de bu adamla başa çıkmayı mı başaramıyorsun?
Güçlü bir şekilde karşısına dikil ve parama dokunmayacaksın de. Ezikliğe gerek yok.
Neymiş , güçlü kadın olmak çalışmak değilmiş
@kadinerkekesitdegil Tabiki çalışmaktan ibaret değil ama çalışmak gücüne güç katar. Güçlü olmak karakterle ilgili daha çok. Hakkını talep etmek ve talep ettiğini almaktır güçlü olmak. Bugün soran parasını vermese kocası ne yapabilir? Dahası sen neden böyle davranıyorsun diye hesap sorsa. Kocası hesap vermek zorunda kalmaz mı?
Bir kkadının çalışması güçlü olması demek değil hani çalışıyor da ne olmuş "Güçlü kadın tüm insan ilişkilerini yönetebilen her koşulda değer gorulen kadındır." Psikolog Tulay Kokte diyor. Emin ol bu kadın çalıştığı için değer görmüyor çalışmadığı içinde tercih edilmeyecekti. Çünkü çalışan kadın isteyen erkeklerin amacı bu yoltmak!
@kadinerkekesitdegil İkimiz de aynı şeyleri söylüyoruz farkındaysan.
Sana bunu söylemek istemezdim ama o senin eşin değil. Bildiğin dolandırıcı. Elindeki bütün mesajların görüntüsünü al ve diğer bütün delilleri topla ve tazminatlı boşanma davası aç. Tazminatını almayı ihmal etme.
Bencedeeee
Maaş senin hesap ına yatmıyor mu verme hesap ı zorla elinden alcak değil ya
Hem okadar sene konuşmuşsun bu adamın cipriliklerini görmedin mi sonradan mı değişti bu adam anlamadım
S. alak misin sen. Bosan o dolandircidan Parana el koymak nedir saf misiniz nesiniz maaşını sen istemedigin sürece ne alabilir ne de sana bişey ödetebilir
ayrıl sende boyle adamla hayatmı gecer altınlarıda sakladıgını mahkemelye soke soke alırsın
Scamlandın
Yanlış tercih. Ne yapacaksın? Böyle gider karşı durmadığın sürece.
Boşa gitsin bizim tanıdıkta da aynı durum oldu ve kadın boşanmak zorunda kaldı evliliğin maddiyata dayanmış sizinki evlilik değil maddi çıkar. Cüzdan olarak görmüş seni
Başına gelen şeyi bir tanıdığım öğretmen aşine yapmıştı kız dayanamayıp en sonunda evden kaçıp sonrasında boşanmıştı. Umarım konuşarak düzeltebilirsiniz
Kim bilir ne yaptın adama. Bir de ondan dinleyelim durumu. Kesin yanlış ya da eksik anlattığın bir şeyler vardır. Ben kadınların ne kadar sinsi olduğunu iyi biliyorum.
Ben de eşimi sevmiyorum ama maddi olarak kazandığı paraya ellemeye hakkım yok.
sevmiyorsan neden evlendin
@AzraaTuran yo seviyorum
Ablacım ben sana diyiyim alıştırma sonra pişman olacaksın al paranı kendin ye akılnı kullan asıl erkek adam eve bakar besbelli seni kullanıyor üzüldüm valla
Bu nasıl bir düşünce nasıl bir Zihniyet. Hiç mi anlamadın ne mal olduğunu evlenmeden önce. Kendine yazık etme daha fazla. Ailene sığın ve boşanma davanı aç hemen. Ömür geçmez