Benim sorunum ne? Lütfen yardımcı olacak görüşler?

Şimdi yanlış anlaşılmasın yüzü fiziği düzgün güzel bir kızım. Hareketlerim karakterim de oturaklı çok şükür. Ne zaman bir erkekle konuşsam sonradan değişip bitirmek istiyorlar konuşmayı ilk adımı da onlar atıyor üstelik başlarda çok hevesli oluyorlar ama rn ufak ilgimde hemen değişiyor tavıralrı sanki kurtulmaya çalışıyorlar benden. yani şimdiye kadr tanıdığım erkekler böyleydi. Önceden acemiydim hemen bağlanıp aşırı ilgi gösteriyordum hadi neyse de artık olgunlaştım herkes bana nasıl davranıyorsa aynı şeklde davranıyorum. Bir örnek vericem şimdi 3 ay önce bir çocukla tanışmıştım çok güzel anlaşıp sohbet ediyorduk ben de ilgimin arkadaşca olduğunu belli ediyordum çok üstüne düşmüyordum da üstelik. Daha sonra bu sanki ben ondan hoşlanmaya başlamışım diye mi düşündü bilmiyorum değişik hallere girdi işte kıskandırma çabaları, vs soğutmaya çalışıyordu bildiğin. Bu çocuğun eski unutamadığı eski sevgilisi de olduğunu biliyorum neyse ben tepki göstermedim en son küfür edip kesti konuşmayı. Yazı çok uzadı, Yani demem o ki ben hiçbir erkekle normal bir şekilde arkadaş olamıcak mıyım, doğru düzgün sevgilim de olmadı bu zamana kadar. Erkekler dış görünüşüm için yaklaşıyorlar ben beni ben olduğum için sevsin istiyorum biri artık. Gerçekten sevilmek istiyorum. Etrafımda o kadar tipi düzgün olmayıp çok güzel ilişkileri olanlar var benim eksiğim ne nerede yanlış yapıyorum bıktım artık. Kendimi beğeniyorum ama bu yanlış anlaşılmasın egoist biri asla olmadım, hep aynı kişiler çıkıyor karşıma eski sevgililerini unutamamış erkekler. Kullanılıp atılmış gibi hissediyorum her seferinde.
Güncellemeler
+1 yıl
Yazı uzun oldu diye okumıcamsınız şimdi :(((
Benim sorunum ne? Lütfen yardımcı olacak görüşler?