Benim sorunum nedir?

Herkese Selam. 1 yılı aşkındır çift kişilik olarak hissediyorum kendimi. Nasıl anlatsam kafamın içinde benden başka kişiler var ve o kişiler sürekli kavga ediyor. Bende onların arasında kalmış küçük çocuk gibiyim. Mesela aklıma bir fikir geliyor kafamdaki düşüncelerden birisi diyor ki "evet yap! Bunu fazlasıyla haketmişti zaten." Ama diğeri de diyor ki "Hayır yapma! Eğer ona onun gibi karşılık verirsen ondan ne farkın olur?" Sonra o ikisi kavgaya başlıyor düşüncelerimi susturamıyorum. Bazen çok mutlu oluyorum her şeyi yapabileceğimi sanıyorum özgüvenim geliyor. Sonra bir bakmışım diyorum ki "Bunlar benim neyime? Ben kimim ki bunları yaparım?" Birisini çok seviyorum diyelim ki bir anda ondan nefret etmeye başlıyorum. Ya da nefret ettiğim birisi varsa onu çok sevmeye başlıyorum. 14 yaşında ilk intiharıma giriştim aradan kaç yıl geçti hâlâ aklımda öyle düşünceler var. Bazen herkesle konuşmak arkadaş olmak istiyorum bazense biri bana mesaj atınca sinirden deliriyorum neden yazıyorlar diye. (Bazenlerden kastım 2 gün olabilir 2 saat olabilir 2 saniye bile olabilir) yani çok gülüp eğlenirken bir anda çok mutsuz birisi oluyorum. Ama mutsuz olduğum zamanlar mutlu olduğum zamanlara göre daha uzun sürüyor. Halisünasyon görüyorum bazen, olmayan sesler duyuyorum gibi oluyor. Ve yine 1 yılı aşkındır her Allah'ın günü kabus görüyorum. Kafamın içinde hazırda bekleyen iki kişi var ve ben ya onları ya da kendimi öldüreceğim. Benim sorunum nedir? Bilenler var mı? Yardımcı olur musunuz?
Benim sorunum nedir?