14 yıllık Platonik sevdiğim kızı son zamanlarda sık sık ruyamd görüyorum sizce ne yapmayalım?

Diyeceksiniz ki 1 . Sınıfta asik mi olunur bende zamanla geçer diyordum fakat bugün 21 yaşıma girdim halen aynı sevgim devam ediyor Belki şaka gibi gelicek ama 14 senedir platonik olarak seviyorum 2 kere açılmayı denedim oldu gibi ama araya lise falan girince iyice bağlar koptu onu okadar çok seviyorum ki ona karşı duyduğum sevgi incilmesin diye başka bır ilişkiye başlamadım bile. Aynı mahallede oturuyoruz ne bilim güzelliğinden yüzüne baktığımda yüzüm küp kırmızı oluyordu küçükken oyun oynarken yanlışlıkla yırttı t-shirt u bile saklıyorum hatırası var diye küçükken çok hayal kurardım. İşte evlenelim o doktor olsun ben bilgisayar mühendisi falan. şu an tıp okuyor bende bilgisayar. Son gördüğüm rüyamda da çok güzeldi kızın annesi kardeşi artık konuş falan diyorlardı hatta buluşma yeri bile ayarlamistik. Tabi sonra uyandım. Çok garip bir duygu içindeyim lütfen yardım edermisiniz
14 yıllık Platonik sevdiğim kızı son zamanlarda sık sık ruyamd görüyorum sizce ne yapmayalım?