Sevdiğim Kızın Platoniği Varmış?

Yaklaşık bir aydır kızın peşindeyim sonunda cesaretimi toplayıp yanına oturup sohbet etmeyi başardım ve bir süre sonra kızı dışarıda buluşmaya davet ettim pek istemese de bir şekilde ikna ettim fakat kız zaten niyetimi biliyordu benim onu sevdiğimi net bir şekilde biliyordu neyse bir kafede oturduk ve uzun bir süre sohbet ettik Sürekli bana şu soruları sordu seninle sevgili olsam şunu yapınca bana kızar mısın veya açık giysem bana kızar mısın tarzında SORULAR sordu ve bende umutlandım dedim kesin beni seviyor ve beni test ediyor sonrasında uzun süre oturduktan sonra kızı yurda bırakmaya gittim ve artık dayanamadım söyledim dedim ki artık kararını ver çünkü çok merak ediyorum sana verdiğim değerin karşılığını görmek istiyorum Kızda bana seninle olabilirim fakat kalbimi birisi var o beni sevmese de ben onu çok seviyorum ve kalbimde biri varken seni sevmek çok acımasız bir şey olur dedi o yüzden seni arkadaş olarak görüyorum şu an dedi ve ben tam o anda yıkıldım çünkü tüm hayallerimi ona bağlamıştım işe gidiyordum ve sadece düşündüğüm şey oydu uyanınca tek düşündüğüm kişi oydu rüyama bile giren tek kişi oydu artık kafayı yiyecegim ne olur bir fikir verin
Sevdiğim Kızın Platoniği Varmış?