Platonik sevdiğim kıza sizce açılsam mı?

Platonik sevdiğim kapalı biri var. Kız kaslı arabası olan ve pilot kişilere ilgi duyuyor. Club bar tarzı yerlere gidiyor. Ama bunu gizliyor. Beraber bu yerlere giden en yakın arkadaşı ile numaralarını tesadüf ya aynı anda değiştirdiler. Üst sınıflarla ders kaynağı için yakınlık kuruyor. Yurt dışına 4 erkek 1 de kuzeni ile gitti. Ama bunu da gizledi. Sonradan öğrendim. Sevgilisi olan birisine çocuğun sevgilim var demesine rağmen ısrarla yazdı. Çocuk mesafe koydu yine yanına gitti. Yani bilmiyorum. Ben bunları sonradan öğrendim. Sessiz sakin kendi halinde diye biliyordum. Ama böyle olduğu ortaya çıktı. Sınıftan biride genelde sevgilisi olmasına rağmen başka kızlarla farklı muhabbetleri var. bunun tüm fotoğraflarını beğenmiş. Sonra karşılıklı takipten çıkmışlar. Ama benim kız onu önce eklemiş. Çıkarcı diyen var sinsi diyen var. Ne yapmalıyım. Sizce ben sevgimle onun sevgisini kazanıp onu değiştirebilir miyim. Arkadaşlarıma göre de öyle güzel değil 10 üzerinden 2. hatta senin yüzünden kendini bir şey zannedecek dediler.

Kızı unutmalısın
Kıza açılmalısın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Siz kız hakkında ne düşünüyorsunuz
Platonik sevdiğim kıza sizce açılsam mı?